}

10 Απριλίου, 2015

Aπόστρατος της Αεροπορίας έκλεβε καύσιμα από αγωγό της Π.Α


Τροπολογία για κατ΄οίκον περιορισμό αντί κράτησης συγγενών κατηγορομένων

Ο 49χρονος απόστρατος της Αεροπορίας στη Θήβα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο μαύρο χρυσό, που περνούσε κάτω από την αυλή του και «έβαλε χέρι» στον υπόγειο αγωγό της Πολεμικής Αεροπορίας!
Τρύπησε έτσι τον αγωγό που διέρχεται υπόγεια από την αυλή του σπιτιού του στην Αλίαρτο και είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούνιο ...τζάμπα θέρμανση!


Δεν άφηνε την αστυνομία και την αεροπορία να κάνουν έλεγχο στο οικόπεδό του, από τον οποίο περνούσε ο αγωγός καυσίμων της πολεμικής αεροπορίας...
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών σε συνεργασία με την πολεμική αεροπορία κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπεύθυνο της "διαρροής" των καυσίμων από αγωγό μονάδας καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύει στην περιοχή Αλιάρτου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος δεν επέτρεπε στους πρώην συναδέλφους του να κάνουν ελέγχο στο τμήμα του αγωγού, που περνούσε μέσα από το οικόπεδό του, ωστόσο όταν δόθηκε γραπτή εντολή από τον Εισαγγελέα ο έλεγχος έγινε και έτσι η δράση του τελείωσε.
Όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος απόστρατος είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης (diesel).
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ