}

20 Ιανουαρίου, 2016

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Καταιγιστικές εξελίξεις


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς πλέον ανοιχτά, δημόσια, καθαρά και αποφασιστικά, το Ισραήλ δηλώνει ότι υποστηρίζει την δημιουργία του Κουρδιστάν και ετοιμάζεται να το αναγνωρίσει άμεσα και πρώτο απ΄ όλους!

"ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ"


Ειδικότερα, η όμορφη Ισραηλινή Υπουργός Δικαιοσύνης Aelet Shaked, μιλώντας χθες Τρίτη (19-1-2016) στο ετήσιο συνέδριο του INSS (Ινστιτούτου Μελετών Εθνικής Ασφαλείας) στο Τελ Αβίβ, έκανε ξαφνικά δημόσια έκκληση για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν και κάλεσε σε μια ενισχυμένη πολιτική συνεργασίας μεταξύ του Ισραήλ και των Κούρδων!


"Πρέπει να απαιτήσουμε ανοιχτά τη δημιουργία ενός Κουρδικού Κράτους που χωρίζει το Ιράν από την Τουρκία και που θα είναι φιλικό προς το Ισραήλ", δήλωσε η Shaked και συνέχισε:

"Οι Κούρδοι είναι ένας αρχαίος λαός, δημοκρατικοί, φιλειρηνικοί άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα", τόνισε "πυροβολώντας" κυριολεκτικά την Τουρκία που τους εξοντώνει επί δεκαετίες κατηγορώντας τους σαν τρομοκράτες!

Η Aelet υπογράμμισε επίσης ότι η οικονομική συνεργασία Ισραήλ - Κουρδιστάν θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των τυχών επίσημων σχέσεων, ενώ κατάληξε με νόημα, δίνοντας το σύνθημα της νέας Ισραηλινής Πολιτικής για τους Κούρδους:
"Ήρθε η ώρα να τους βοηθήσουμε»!

"ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ"

Στις ξεκάθαρες δηλώσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης, ήρθε να προστεθεί και η γνώμη του Διευθυντή του INSS Υποστράτηγου Amos Jadlin (Ιπτάμενος που έλαβε μέρος και στον πόλεμο του Γιομ - Κιπούρ, με 250 πολεμικές αποστολές στο ενεργητικό του, που διετέλεσε Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ουάσινγκτον, Διευθυντής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας), που τόνισε ότι "οι Κούρδοι είναι οι μόνοι που μάχονται κατά του ISIS και είναι η ύψιστη προτεραιότητα"!

Παλαιότερα δε, το 2014, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου, είχε πει σε μια ομιλία του πως ο κουρδικός λαός ήταν «άξιος της δικής του πολιτικής ανεξαρτησίας"...

Φαίνεται όμως πως τώρα ήρθε η ώρα!

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ CNN

Τον Οκτώβριο του 2014, το ίδιο το αμερικανικό CNN, είχε δημοσιεύσει τον συγκλονιστικό χάρτη του Κουρδιστάν (με το κόκκινο χρώμα), που αποσπά ένα τεράστιο κομμάτι της Τουρκίας, φτάνοντας να έχει κοινά σύνορα με την Αρμενία, προκαλώντας τότε πραγματικό σεισμό στην Άγκυρα, όπως αναμένεται και τώρα να γίνει με τις νέες Φιλοκουρδικές θέσεις του Ισραήλ, που δεν σημαίνουν παρά τον διαμελισμό του Τουρκικού Κράτους,όπως τον είχε προφητεύσει πριν δεκαετίες μόνον ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος!

Είναι σαφές δηλαδή, πως το Ισραήλ - μετά από την ανεξάρτητη στροφή Ομπάμα προς τον θανάσιμο εχθρό του Τελ Αβίβ, το Ιράν (Περσία) - βλέπει σαν μόνη πια λύση μελλοντικής ασφαλείας του την δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν, ώστε να απομονώσει το Ιράν, να μικρύνει την Τουρκία, να εξασφαλίσει αγωγούς νερού και πετρελαίου και να ανακόψει ταυτόχρονα τους Ρώσους...

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεθαρρέψει από την αυτή την θεαματική ισραηλινή φιλοκουρδική στροφή, ούτε να ανοίξει διάπλατα τα σχέδια, τα μυστικά ή τους άσσους της στο Ισραήλ, που είναι άφιλο, ψυχρό, πολυπρόσωπο και αδίστακτο ως προς τα συμφέροντά του, ανεξάρτητα από την συμπάθεια και την φιλία του απλού ισραηλινού λαού προς τους Έλληνες.

Ισραηλινές Υπηρεσίες παρακολουθούν κατά γράμμα και καταγράφουν με ευλάβεια, κάθε κίνηση Κούρδων μέσα στην Ελλάδα, κάθε σχέση, επαφή και τηλεφώνημα, ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να προσφέρουν "εκδούλευση" με το αζημίωτο στην Τουρκία, προσφέροντάς της "αποδείξεις" - καλά κατασκευασμένες - για δήθεν ανάμιξη, "εκπαίδευση" και βοήθεια της Ελλάδας προς Κούρδους Τρομοκράτες, που πιθανόν θα πραγματοποιήσουν μια τρομερή βομβιστική ή δολοφονική ενέργεια στο τουρκικό έδαφος, ώστε η Άγκυρα να θεωρήσει κάτι τέτοιο "αφορμή πολέμου" και άμεσης εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα, όταν θα "πρέπει"...

Και θα "πρέπει" για να δοθεί αντίστοιχη αφορμή στη Ρωσία να διαλύσει με τη σειρά της την Τουρκία... Αλλά μόνο που η Ρωσία δεν θα θελήσει να σταματήσει τότε ως εκεί, αλλά θα προχωρήσει εναντίον του ίδιου του Ισραήλ και θα φτάσει έξω από τα Ιεροσόλυμα, όπως γνωρίζουμε από τους άγιους πατέρες. Τότε θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος...

"ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ"

Πίσω λοιπόν από την χαρμόσυνη εξαγγελία δημιουργίας και αναγνώρισης του Κουρδικού Κράτους από το Ισραήλ, πίσω από την ομορφιά της Υπουργού Δικαιοσύνης Aelet Shaked, ας μην ξεχνούμε ότι κρύβεται ο εφιάλτης της Παγκόσμιας Κυριαρχίας - Δουλείας του αναμενόμενου δυστυχώς Αντιχρίστου! Μια ματιά στην παρακάτω αφίσα του INSS, που πραγματοποίησε το Συνέδριο και όπου έγινε και η σχετική εξαγγελία, μπορεί να πείσει τον καθένα...

Ο Μονόκερος καραδοκεί...




ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ