}

27 Μαΐου, 2016

Οι πράκτορες της Αγκυρας

Αναδημοσιεύεται από την «δημοκρατία» 
Η «δημοκρατία» θεωρεί ότι η Παιδεία είναι μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Η παροχή ποιοτικής ελληνικής Παιδείας στους νέους πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την Πολιτεία, διότι μόνο μέσω αυτής διασφαλίζονται η επιβίωση του έθνους και η ευημερία του λαού.
Είναι αυτονόητη η υποχρέωση του κράτους να στηρίζει και το εκπαιδευτικό σύστημα και να διευκολύνει τους λειτουργούς του στην εκτέλεση της ιερής αποστολής τους.

Το γεγονός ότι η Παιδεία είναι ο βασικός πυλώνας της ύπαρξής μας το αποδεικνύουν από καιρού εις καιρόν και οι εχθροί του Γένους μας!
Οι Τούρκοι δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό την υπονόμευση του έργου των Ελλήνων εκπαιδευτικών σε μια περιοχή της επικράτειάς μας, την οποία θέλουν να αποσταθεροποιήσουν.
Στη Θράκη, οι ρυπαροί βραχίονες της Αγκυρας στράφηκαν στο παρελθόν εναντίον της Χαράς Νικοπούλου, της ηρωικής δασκάλας στο Μέγα Δέρειο του Εβρου. Τώρα τα βέλη τους στοχεύουν τη δασκάλα του μειονοτικού σχολείου Δάφνη Σταυράκη.
Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα μας, «η εκπαιδευτικός βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για το σχόλιό της στο facebook αναφορικά με το θέμα της (μη) χρήσης της ελληνικής γλώσσας σε μειονοτικά σχολεία. [...] Η φράση “και επιτέλους, όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο για την υπέροχη Τουρκία, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, και να μείνει εκεί”, παρότι αποσύρθηκε, θεωρήθηκε ιδιαίτερα προσβλητική για τους Τούρκους πράκτορες».
Μέσα στα πολλά που συνέβησαν «ήταν και μια επίσκεψη του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ μαζί με τον “δηλωμένο” ως πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο μειονοτικό σχολείο Εχίνου Ιλτέρ Μέτσο». Η «δημοκρατία» αποκάλυψε ότι ο Μέτσο, τα τελευταία δύο χρόνια, «δεν έχει κανένα παιδί του που να φοιτά στο σχολείο, καθώς ο γιος του βρίσκεται σε σχολείο της Τουρκίας»!
Αυτό δείχνει ότι η Τουρκία προβάρει ταραχές στη Θράκη και η μοναδική δέουσα ελληνική απάντηση πρέπει να είναι η απέλαση των πρακτόρων και προβοκατόρων της Αγκυρας.


Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ