}

26 Αυγούστου, 2016

Υποχρεώθηκαν να βγουν στο φως

Επεσαν οι μάσκες για τον «σκοτεινό» Γεωργίου
     Βόμβα από Reuters! «Ξένοι» (ποιοι;) χρηματοδοτούν τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου. 
    ■ Αποκλειστικό: Οι 73 σελίδες του Αρείου Πάγου που «καίνε» τον πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. 
■ Ωμή παρέμβαση από την Κομισιόν για την τεχνητή διόγκωση του ελλείματος του 2009.

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη είναι η παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρ. Γεωργίου για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009. Εντυπωσιακή για το θράσος της, εντυπωσιακή για την υποκρισία της, εντυπωσιακή όμως και για τη μεγάλη αλήθεια που υποκρύπτει.
Υπό την πίεση της δικαστικής έρευνας, η οποία εισέρχεται σε νέα φάση ύστερα από την αναίρεση του Αρείου Πάγου, πέφτουν πλέον οι μάσκες. Οι ηθικοί αυτουργοί, οι υποβολείς του εγκλήματος, το οποίο δρομολογήθηκε σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, υποχρεώθηκαν να βγουν στο φως.
Από την ημέρα που η ανώτατη βαθμίδα της δικαστικής εξουσίας στον τόπο μας αποφάσισε, μ’ ένα απολύτως τεκμηριωμένο σκεπτικό, ότι ο πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. πρέπει να λογοδοτήσει σε βαθμό κακουργήματος για όσα διέπραξε την πρώτη κρίσιμη περίοδο του 2010, οι προστάτες του άρχισαν να βυσσοδομούν.
Σε πρώτη φάση, ανέλαβαν δράση οι εγχώριοι πάτρονες. Με μια ετερόκλητη συγχορδία, εμφανίστηκαν να τον προστατεύουν φαινομενικά αντίπαλοι σε άλλα μέτωπα, οι πρώην και οι νυν του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά ποτάμια και ξεροπόταμοι, ακραίοι νεοφιλελεύθεροι, ακόμη και κάποιοι μεταλλαγμένοι από τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Στο παιχνίδι μπήκε και ο ίδιος ο κ. Γεωργίου, εκτοξεύοντας απειλές σε βάρος της ίδιας της χώρας του (αν μπορεί να θεωρηθεί ότι είχε ποτέ σε προτεραιότητα τα συμφέροντα της Ελλάδας) προκειμένου να διασωθεί.
Οι προσπάθειες αυτές έπεσαν όλες στο κενό. Φάνηκε ότι θα πάρει οπωσδήποτε την άγουσα προς το εδώλιο του κατηγορουμένου. Ετσι, υποχρεώθηκαν οι δανειστές να εκδηλωθούν και οι ίδιοι. Αγνοώντας προκλητικά και ανερυθρίαστα τη διάκριση των εξουσιών που ορίζεται από το Σύνταγμα, παίζουν το τελευταίο τους (;) χαρτί. Παρεμβαίνουν και ουσιαστικά ζητούν να μην προχωρήσει η δικαστική διαδικασία σε βάρος του υποτακτικού τους ή, σε κάθε περίπτωση, να επηρεαστεί η κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Ομολογούν, όμως, στην πραγματικότητα ότι αυτοί βρίσκονται πίσω από το τεράστιο έγκλημα του διογκωμένου ελλείμματος και των δεινών, που για πολλές δεκαετίες θα υφίσταται η πατρίδα μας.
Θέλουν να σώσουν το εκτελεστικό όργανό τους. Ομως στη μεγάλη δίκη που θα γίνει, στο εδώλιο θα υπάρχουν τελικά θέσεις κατηγορουμένου και γι’ αυτούς...
"δημοκρατία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ