}

04 Σεπτεμβρίου, 2016

Ξέμεινε από πιλότους η τουρκική πολεμική αεροπορία - Εξαφανίστηκε από το Αιγαίο!

Ξέμεινε από πιλότους η τουρκική πολεμική αεροπορία και εξαφανίστηκε από το Αιγαίο!
Η τουρκική πολεμική αεροπορία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Κυριολεκτικά. Χθες για πρώτη φορά μετά από τη 14η Ιουλίου εμφανίστηκαν δύο F-16 των Τούρκων στο Αιγαίο! Οι Τούρκοι έχουν "εξαφανιστεί" για ένα απλό λόγο: δεν έχουν πιλότους!

Οι διώξεις του καθεστώτος Ερντογάν δεν έκαναν καμία διάκριση.Στην αεροπορία έχουν απομακρυνθεί έμπειροι πιλότοι κι έχουν προκληθεί πολύ μεγάλα κενά. Είναι τέτοια η κατάσταση που το επιτελείο επεξεργάζεται ένα σχέδιο για χρησιμοποίηση πιλότων...από ιδιωτικές εταιρείες!!!
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο για την τουρκική αεροπορία ,αλλά το σύστημα αυτό λειτουργεί σε ΗΠΑ και Ισραήλ.Οι Τούρκοι θέλουν να το αντιγράψουν,αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι για τις ανάγκες που έχει μπορεί να λειτουργήσει.
Τι προβλέπει με απλά λόγια αυτή η περίεργη "ιδιωτικοποίηση"; Πιλότοι που πετούν σε ιδιωτικές εταιρείες -πολλοί προέρχονται από την πολεμική αεροπορία της Τουρκίας- θα ενταχθούν ξανά στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών πτήσεων και θα αποτελέσουν την "ρεζέρβα" σε μια "δεξαμενή" πιλότων που θα χρησιμοποιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στη θεωρία ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά στην πράξη είναι μάλλον δύσκολο να λειτουργήσει στην Τουρκία!
Φαίνεται ότι τα προβλήματα που προκάλεσε η μανία του Ερντογάν για "ξεκαθάρισμα" θα ταλαιπωρήσουν για κάμποσο καιρό την τουρκική αεροπορία. Αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνει να εφησυχάζουμε.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ