}

04 Σεπτεμβρίου, 2016

Στο «Τρίγωνο της Εσχατιάς της Ελλάδος » ο ΥΕΘΑ για εγκαίνια και …Μηνύματα!

kastelo

Στο «Τρίγωνο της Εσχατιάς της Ελλάδος» το Ακριτικό Καστελόριζο και τα Στρατιωτικά φυλάκια στο νησιωτικό Σύμπλεγμα ,θα βρεθεί αύριο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος απο τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ!

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που «λατρεύει» τις επισκέψεις στα Στρατιωτικά Φυλάκια και το ζει αυτό  κάθε φορά που επισκέπτεται τους Ακρίτες!
Σύμφωνα με πληροφορίες θα τελέσει και «ειδικά εγκαίνια στην Περιοχή» ,που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Στρατιωτικών ,ενώ θα παρακαθίσει και σε γεύμα  σε Φυλάκιο σε νησί του Τριγώνου !
Τα μηνύματα που θα σταλούν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου θα είναι στοχευμένα και σε αυτήν την  χρονική στιγμή , αυτό έχει  ιδιαίτερη  σημασία !ypov1-thumb-large
Στην Περιοχή εκτός των συνήθων Μαχητικών που θα περιπολούν στον αέρα ,θα υπάρχει και ισχυρή Ναυτική Δύναμη …Μήνυμα αποτροπής για όσους κάνουν πονηρές ανατολίτικες σκέψεις
http://veteranos.gr/

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ