}

09 Φεβρουαρίου, 2017

Αρχηγός ΓΕΑ: Στο ανθρώπινο δυναμικό, είμαστε απλά καλύτεροι από τους Τούρκους


Τι είπε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου σε συνομιλία του με δημοσιογράφους
«Δεν θα υπάρξει ποτέ πτήση αεροσκάφους με “κόκκινα φτερά” χωρίς να “συνοδεύεται” από αεροσκάφος με “γαλάζια”» υποσχέθηκε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου. 

Τι είπε ο αρχηγός ..της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εκσυγχρονισμό των F-16

«Είμαστε απλά καλύτεροι από τους Τούρκους. Η ποιότητα δεν κρίνεται μόνο από τα μέσα. Κρίνεται κυρίως από τους ανθρώπους. Αυτοί είναι πολλαπλασιαστές ισχύος. Και στο ανθρώπινο δυναμικό είμαστε πάντα καλύτεροι». Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν ανησυχεί για τη διατάραξη ισορροπίας στο Αιγαίο.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας έδωσε και μια υπόσχεση προς τους πολίτες: «Πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα υπάρξει ποτέ πτήση αεροσκάφους με “κόκκινα φτερά” χωρίς να “συνοδεύεται” από αεροσκάφος με “γαλάζια”. Αυτό είναι υπόσχεση» υπογράμμισε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου.

Τι είπε ο αρχηγός ΓΕΑ για τον εκσυγχρονισμό των F-16
«Ο εκσυγχρονισμός των F-16 θα ΄πρεπε να ΄χει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά όπως λένε ποτέ δεν είναι αργά». Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην απόφαση εκσυγχρονισμού των μαχητικών αεροσκαφών που επισημοποιήθηκε την Τετάρτη από τουπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Δεν υπάρχει θέμα αγοράς S-400
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα προμήθειας S-400 ή άλλου αντιπυραυλικού συτήματος, είπε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου. Ο αρχηγός ΓΕΑ εξήγησε ότι αυτό που έχει αποσφασιστεί είναι να τεθούν με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη σε πλήρη επιχειρησιακή διαθεσιμότητα τα υπάρχοντα ρωσικά συστήματα S-300. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα αντιαεροπορικά συστήματα, πρόσθεσε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ