}

30 Μαρτίου, 2017

Χήρες αξιωματικών στο υπ.Εργασίας: Δεν διαλέγουμε την ώρα που χτυπά ο θάνατος

ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ! 


[Δυστυχώς κυρίες μου θα πρέπει να ισχύσει και για εσάς ότι και για όλους τους υπόλοιπους... ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο για να σας δώσουν τα υπόλοιπα καθυστερούμενα... τώρα πρέπει να τον πιειτε κι εσείς όπως όλα τα γίδια που τους πίστεψαν]

Αντί να πενθούμε, αναγκαζόμαστε να παλεύουμε για το αυτονόητο, την επιβίωσή μας, λένε οι γυναίκες που έχασαν τους συζύγους τους εν ώρα υπηρεσίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω απο το υπουργείο Εργασίας συζύγοι – χήρες πεσόντων στελεχών εν ώρα υπηρεσίας ή θανόντων από φυσιολογικά αίτια των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων παρουσία και του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Όπως αναφέρουν σε ανοικοίνωσή τους: «Διαπιστώσαμε όσες πληττόμαστε από το άρθρο 12 του ν.4387/2016 (Συντάξεις λόγω θανάτου), ότι η κυβέρνηση, δεν έχει σκοπό να αντιδράσει θετικά στις εκκλήσεις μας και να άρει το απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης Σύνταξης Χηρείας, λες και ο καθένας μπορεί να διαλέξει πότε θα του κτυπήσει την πόρτα ο θάνατος».

Ακόμη τονίζουν: «Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν φανταζόμασταν, ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας, όντας άτυχες που χάσαμε σε αυτήν την ηλικία τους συζύγους μας, το στήριγμα μας, τον πατέρα των παιδιών μας, αντί να πενθούμε και να προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε εκ νέου τη ζωή μας, να αναγκαζόμαστε λόγω του άδικου αυτού άρθρου, να παλεύουμε για το αυτονόητο. Την επιβίωση μας. Ξεχνούν ορισμένες/οι ότι η χηρεία δεν είναι επιλογή, ούτε προνόμιο αλλά το βαρύ κτύπημα της μοίρας, που αφενός μπορεί να συμβεί στην/ον οποιοδήποτε και αφετέρου ανατρέπει τη ζωή του επιζώντα και της οικογένειας του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ