}

13 Σεπτεμβρίου, 2016

EKTAKTO: Διαψεύδει το Ισραήλ την κατάρριψη μαχητικού και drone: «Ο συριακός Στρατός εκτόξευσε δύο α/α πυραύλους αλλά αστόχησε» – Τι αναφέρουν

israil-f-15
Του Βασίλη Καπούλα
Τα ισραηλινά μαχητικά έπληξαν θέσεις του πυροβολικού της Συρίας στην τοποθεσία Tell al-Shahm στην Quneitra με τον συριακό Στρατό να ανταποδίδει εκτοξεύοντας δύο πυραύλους εδάφους-αέρος.

Το Ισραήλ επιβεβαιώνει το περιστατικό  αλλά αρνείται ότι οι πύραυλοι έπληξαν μαχητικό ή drone.
Τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ διεξάγει επιδρομές κατά θέσεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ στα Υψώματα του Γκολάν.
Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που το Ισραήλ διεξήγαγε επιδρομή στην συγκεκριμένη περιοχή με την δικαιολογία ότι εκτοξεύονταν ρουκέτες.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ισραηλινού ΥΠΑΜ
«Οι συριακοί πύραυλοι εδάφους-αέρος δεν έπληξαν ισραηλινό μαχητικό και δεν προκάλεσαν καν κίνδυνο. Τα μαχητικά μας ήταν πολύ μακριά από την πηγή της εκτόξευσης και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για εμάς».
Πάντως ανώτατος αξιωματούχος από το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας επιβεβαίωσε την κατάρριψη του ισραηλινού μαχητικού και drone κοντά στη πόλη Sa’sa.
όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εικόνες ή βίντεο της κατάρριψης.
Πάντως ο συριακός Στρατός δεν έχει ποτέ καταρρίψει ισραηλινό F-15 ή F-16.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ