}

13 Σεπτεμβρίου, 2016

Σοκ και δέος στη Δύση από το «χορευτικό» του T-14 ARMATA – Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά βίντεο με τις τρομερές δυνατότητες του ρωσικού υπερ-άρματος μάχης

maxresdefault
Το ρωσικό υπουργείο άμυνας  έδωσε στην δημοσιότητα για πρώτη φορά  βίντεο με τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα της δράσης των ρωσικών τεθωρακισμένων.
Μέσα στο υλικό αυτό που έχει ετοιμαστεί,  υπάρχει και η δράση του «νεότευκτου» τρομερού  άρματος μάχης T-14 ARMATA , το οποίο έχει αλλάξει την φιλοσοφία στο
πόλεμο των αρμάτων μάχης αναφέρει το RIA Novosti.
Σύμφωνα με το πρακτορείο που δημοσιεύθηκε βίντεο , είναι  το πιο εντυπωσιακό και σπάνιο ντοκουμέντο στη σύγχρονη ιστορία των  ρωσικών  τεθωρακισμένων δυνάμεων.



Οι δυνάμεις των τεθωρακισμένων είναι η κύρια δύναμη κρούσης των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων. Τα κύρια καθήκοντα τους είναι η άμυνα περιοχής, η άμεση στήριξη των μηχανοκίνητων στρατευμάτων , η αναχαίτιση επιθέσεων  και αντεπιθέσεων του εχθρού,  καθώς και η   επίθεση για την διάρρηξη ισχυρής αμυντικού εχθρικούς «τείχους» σε μεγάλο  βάθος, έχοντας πάντα ως στόχο την εξολόθρευση του και την ολοκληρωτική  ήττα του εχθρού.
Η ημέρα των ρωσικών τεθωρακισμένων έχει ορισθεί η   δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου.



Πηγή:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ