}

28 Ιανουαρίου, 2015

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ O Α.ΤΣΙΠΡΑΣ Ή ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ; Πόλεμος κυβέρνησης-τραπεζιτών: Η κυβέρνηση τους στέλνει στον εισαγγελέα κι αυτοί ρίχνουν το Χρηματιστήριο!



Ακαριαία ήταν η αντίδραση της νέας κυβέρνησης στο βρώμικο παιχνίδι που παίζουν οι νεοδημοκράτες τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά fund του - έτσι ή αλλιώς πρακτικά ανύπαρκτου χρηματιστηρίου:  Με δήλωση-βόμβα ο νέος Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής αιτείται την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και των εντεταλμένων δικαστικών και διοικητικών αρχών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά τις δηλώσεις του Γ.Γ Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα για την υπόθεση των 23 δισ. ευρώ κριθέντων ως ανείσπρακτων επιχειρηματικών κόκκινων δανείων.

"ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 2015"! - ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ Iστορική ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου υπέρ των θέσεων ΣΥΡΙΖΑ για Ρωσία και ιδιωτικοποιήσεις


Πριν λίγο σε μια ιστορική ανακοίνωση η "σκληρή" ελληνική δεξιά το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επικροτεί την γεωστρατηγική στροφή που επιχειρεί η νέα αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάσσεται επίσημα υπέρ των αποφάσεων της νέας κυβέρνησης για ματαίωση των ιδιωτικοποιήσεων σε ΔΕΗ κλπ τονίζοντας ότι πρώτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος έλαβε αυτές τις θέσεις.

Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ "Μέτωπο" Ελλάδας-Κύπρου κατά Βρυξελλών για τις ρωσικές κυρώσεις - Λευκωσία: "Ούτε εμάς ρωτήσατε για την ανακοίνωση" - Πάνε για βέτο




Nα ασκήσει βέτο στις νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας που ετοιμάζει η Ευρωπαική Ένωση προσανατολίζεται η κυβέρνηση της Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες ενισχύθηκαν χθες τόσο από την απάντηση που έδωσε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα ο γ.γ. της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος στην επίτροπο εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Φ. Μογκερίνι όσο και από τα λεγόμενα του νέου υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.


Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 13 Φεβρουαρίου Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της Βουλής

Picture 0 for Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 13 Φεβρουαρίου
Στις 13 Φεβρουαρίου θα γίνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες της naftemporiki.gr, οριστικοποιήθηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της Βουλής.

O Καραμανλής είπε «όχι» για Πρόεδρος - Ερχεται ο Αβραμόπουλος

O Καραμανλής είπε «όχι» για Πρόεδρος -Ερχεται ο ΑβραμόπουλοςΜετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, επόμενη προτεραιότητα είναι η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, με τις ημερομηνίες να πιέζουν και τα ονόματα των Κώστα Καραμανλή και Δημήτρη Αβραμόπουλου να είναι στο προσκήνιο.

Έλληνες και Ισπανοί εμπειρογνώμονες θα διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος

000_DV1950036.jpg


















Σοκ σε όλη την Ευρώπη έχει προσκαλέσει το δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας όταν διθέσιο ελληνικό F-16 συνετρίβη μέσα στην πίστα του αεροδρομίου, στοιχίζοντας τη ζωή σε εννέα Γάλλους και δύο Έλληνες αξιωματικούς. Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας και τη Γαλλίας, αλλά και της Ιταλίας καθώς μεταξύ των 22 τραυματιών περιλαμβάνονται και 11 Ιταλοί αξιωματικοί.

Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ !!!

Οι Πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας λειτουργούν σε συνθήκες για τις οποίες δεν είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος. Καλούνται να πάρουν στο δευτερόλεπτο αποφάσεις κρίσιμες για τους ίδιους και για την χώρα. Ο κίνδυνος, το ανύπαρκτο ωράριο, η μάχη με τον καιρό και οι κάθε λογής δυσκολίες δεν αποζημιώνονται! Η εικοσιτετράωρη επαγρύπνηση, οι περιορισμοί στην προσωπική ζωή, μα πάνω απ’ όλα ο κίνδυνος, είναι λίγες από τις φράσεις που μπορούν να περιγράψουν την καθημερινότητα ενός ιπτάμενου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Σοβαρευτείτεεεεεε …. !!




Κώστας Βουλγαράκης

Η εξωτερική πολιτική και άμυνα μιας Χώρας, δεν είναι πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης, ούτε βέβαια και για εσωτερική κατανάλωση (… τουλάχιστον στις σοβαρές Χώρες) !! Τα λάθη εδώ πληρώνονται πολύ ακριβά … και Εθνικά ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ !!

ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΤΗΣΗΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ AΠOΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετσι βρήκαν τον θάνατο οι δύο πιλότοι μας - Το φιλμ της τραγωδίας

Συγκλονιστικά στοιχεία τέθηκαν υπ'όψιν του defencenet.gr αναφορικά με τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας κατά την οποία βρήκαν τον θάνατο δύο κορυφαίοι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας ο Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας.

Η "ΜΑΥΡΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ F-16 Ποιος ευθύνεται για το πλέον πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην ιστορία του NATO; - 2 Ελληνες & 8 Γάλλοι νεκροί


Η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην αεροπορική βάση Albacete της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της 1ηςTLP του έτους αναμένεται να αποτελέσει (καθώς ο αριθμός των νεκρών ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί και υπάρχουν φόβοι να κινηθεί ακόμη και πάνω από τους 10)  την πλέον πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στην ιστορία του ΝΑΤΟ.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

Χαράματα της 28ης Ιανουαρίου 2008 εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος!
Ο Χριστόδουλος των ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ο Χριστόδουλος της καρδιάς μας!
» Έχουμε χρέος έναντι Θεού και ανθρώπων να πεθάνουμε για να ζήσει ο κόσμος»
(29/6/2006)
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

Πως βλέπω το αύριο...

 Γράφει ο Κλεισθένης 

Οι πολιτικές εξελίξεις που επιφέρει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές θα είναι ραγδαίες. Προβλέπω δύο πιθανά σενάρια. 

Το πρώτο; Ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα στην Ελλάδα και την Ε.Ε. 

Αυτό σημαίνει την μονοκρατορία αυτού του πρώην μικρού κόμματος. 

Καμμένος: «Αποκατάσταση της μισθολογικής αδικίας στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ζήτησε συγνώμη από όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, «για την οικονομική επίθεση που έχουν δεχθεί» από την Πολιτεία και την αγνόηση της απόφασης του ΣτΕ, σχετικά με τους μισθούς τους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ