}

26 Οκτωβρίου, 2015

Για το ολοκαύτωμα ευθύνονται όλοι!

Αποτέλεσμα εικόνας για κατοχή Είναι μισή αλήθεια, δηλαδή ψέμα,    πως η συμφορά που χτύπησε την πατρίδα μας στην Κατοχή οφείλεται στους ναζί. Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνες υπέστησαν γενοκτονία, ληστεύτηκαν, σκλαβώθηκαν και βασανίστηκαν από τους Γερμανούς.
Σύμπασα η Γερμανία ήταν η αυτουργός του κακουργήματος και δεν έχει δικαιολογίες. Δεν μπορεί να κρύβει τα ματωμένα χέρια της και τα κουφάρια των εκτελεσθέντων πίσω από τη σβάστικα.

Το ΟΧΙ πίσω από τις κουρτίνες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜεταξάςΗ ιταλική επίθεση στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου 1940 προέκυψε κατά βάση λόγω της προσπάθειας του Μουσσολίνι να αποκτήσει στρατιωτική υπόσταση στο εσωτερικό των δυνάμεων του ΄Αξονα, έναντι του Χίτλερ, ο οποίος μέχρι τότε είχε το απόλυτο μονοπώλιο των θριάμβων (κατάκτηση Πολωνίας, Δανίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και Γαλλίας). Όταν μάλιστα στις 7 Οκτωβρίου του 1940 οι Γερμανοί μπήκαν στην «πετρελαιοφόρο» Ρουμανία, ο Μουσσολίνι θεώρησε ότι είχε έρθει η ώρα για να αποκτήσει και αυτός τον δικό του «ζωτικό χώρο», το ιταλικό Spazio Vitale κατ’ αναλογίαν με το γερμανικό Lebensraum, ως μόνο τρόπο για να διασφαλίσει τον ρόλο του ως ισότιμου εταίρου στο στρατόπεδο του Άξονα. Στις 30 Οκτωβρίου του 1940, αμέσως μετά την κήρυξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, ο Ιωάννης Μεταξάς ενημέρωσε, κεκλεισμένων των θυρών, τους διευθυντές και αρχισυντάκτες του αθηναϊκού Τύπου, για το τι προηγήθηκε του ελληνικού ΟΧΙ στην Ιταλία: 

ΤΑ ΝΕΑ όρια ηλικίας για σύνταξη


Ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπών στις συντάξεις ακόμα και κάτω από τα 1.000 ευρώ άφησε ο υπουργός Εργασίας. Σε χθεσινή συνέντευξή του ο Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε αδυναμία να προσδιορίσει το όριο κάτω από το οποίο οι συντάξεις θα προστατευτούν και δεν θα κινδυνεύσουν από νέες περικοπές. Αρα, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε «παράθυρο» για περικοπές και κάτω από τα 1.000 ευρώ (άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης), όπως έχει επανειλημμένα τονίσει η «δημοκρατία».

Σάββας Καλεντερίδης ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

Η απαράδεκτη στάση του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την ανάκρουση του ύμνου της Γαλλίας
Image
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί που έχτισαν πολιτικές και άλλες καριέρες προτάσσοντας ιδέες και σύμβολα, όπως πατρίδα, σημαία, έθνος, Ορθοδοξία, που θεωρούνται ιερά από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.

«Πόρτα» του Τσίπρα στους ψευτομουφτήδες Ξάνθης – Κομοτηνής!!!





"Έφτυσε" τους ψευτομουφτήδες ο Τσίπρας, μετά την προεκλογική τους συνεργασία... 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

Είναι επαρκώς καταγεγραμμένες οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο διαχρονικά όσο και ιδιαίτερα στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές (Θράκη: Ο εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα), στις οποίες προς χάριν των ελεγχόμενων ψήφων από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίστηκε ως «ιδιαίτερη» και λίαν εθνικά επικίνδυνη (λόγω των ιδιαιτεροτήτων της Θράκης) στην επιλογή και την τοποθέτηση στην σειρά εκλογής των υποψηφίων βουλευτών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ