}

23 Σεπτεμβρίου, 2015

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία διαλύει τους πυλώνες του έθνους!

  • Τέλος στην ιστορία, στο έθνος, στις παρελάσεις στην εκκλησία...! 
  • Ναι στον εθνομηδενισμό, στην απελευθέρωση του σεξ, στα τζαμιά και τις συναγωγές!!! 
  • Υπηρέτες και εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης Τσίπρας και Καμμένος πειραματίζονται με την Παιδεία και διαλύουν τους πυλώνες του ελληνισμού...!

Η βαριά βιομηχανία της Γερμανίας είναι τα... σκάνδαλα!

Ο διασυρμός της Γερμανίας 

Το βασικό δομικό στοιχείο των ανθρώπινων σχέσεων είναι η εμπιστοσύνη. Ανευ αυτής, δεν νοείται ούτε συναλλαγή ούτε οποιαδήποτε συναισθηματική εκδήλωση εγγύτητας. Η Γερμανία σ' αυτόν ακριβώς τον τομέα επικεντρώνει την αρνητική κριτική προς τη χώρα μας.

Στην Θράκη συντελέσθηκε εθνική προδοσία

Οι επιλογές των εθνομηδενιστών στη Θράκη έχουν κομματική ταυτότητα και συνιστούν πράξη Εσχάτης προδοσίας 

Στη Θράκη διαπράχτηκε εθνική προδοσία. Και επειδή η ευθύνη μιας ολέθριας όσο και αντεθνικής διαχείρισης αυτής της υπόθεσης, βαρύνει προσωπικά συγκεκριμένους πολιτικούς αρχηγούς και ηγετικές ομάδες πολιτικών κομμάτων…

ΝΔ: Κόμμα Αποϊδεολογικοποιημένων Βαρώνων και Γερόντων

του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη*
Σήμερα θα μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Μέσα από το στόμα τους μιλάνε εκείνοι που εποφθαλμιούν κομματικά και κρατικοδίαιτα οφίτσια. Όντας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα, σας διαβεβαιώ ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Ξεκινάμε λοιπόν.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ;

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιάκοςΑίσθηση προκάλεσε η εκλογή για πρώτη φορά και των 3 μουσουλμάνων βουλευτών στη Ροδόπη. Τρία κόμματα , από τα 19  που συμμετείχαν στις εκλογές , είχαν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό τους μουσουλμάνο υποψήφιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και η Λαϊκή Ενότητα . Τα 2 πρώτα εξέλεξαν βουλευτές. Είναι φανερό με ποια κριτήρια προσέρχεται ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην κάλπη αλλά και ποια είναι τα κριτήρια ανάδειξης υποψηφίων των κομμάτων αυτών.

Καμμένος-Βίτσας: Αναδιοργάνωση και αμυντική βιομηχανία σε απόλυτη προτεραιότητα

Image
Μείον ένας στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Χωρίς ΥΦΕΘΑ η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά με γνωστό δίδυμο Καμμένου-Βίτσα . Τι μπορεί να σημαίνει η “μετακόμιση” Τόσκα ;

Οι αρμοδιότητές του θα “μοιραστούν” στους ΥΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ .Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι τι θα γίνει με την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων. Συνεργάτες του Τόσκα λένε ότι το σχέδιο αναδιοργάνωσης που προβλέπει κλείσιμο πολλών στρατοπέδων και μονάδων είναι έτοιμο εδώ και καιρό. Γιατί δεν είχε προχωρήσει;. Λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που προκλήθηκαν εξαιτίας της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Θα προχωρήσει τώρα;

«Συντονίστηκαν» Ισραήλ – Ρωσία για αεροπορικές επιδρομές στη Συρία

«Συντονίστηκαν» Ισραήλ – Ρωσία για αεροπορικές επιδρομές στη Συρία

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησαν στη Μόσχα για τη συγκρότηση ενός μηχανισμού που θα συντονίζει τη στρατιωτική δράση των δύο χωρών για να αποφευχθούν παρανοήσεις και επιπλοκές στη Συρία, ανακοίνωσε τη νύκτα η ισραηλινή κυβέρνηση.

"Εντολή" Μέρκελ σε Τσίπρα για παράδοση της εθνικής κυριαρχίας

Η γερμανική "πρόταση" είναι μία επιχείρηση εισόδου της Τουρκίας στο Αιγαίο ή... παράδοση των συνόρων στην Frontex! 

Σαφές μήνυμα προς την Αθήνα παραμονή της έκτακτης συνόδου των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι «μόνη της η Ελλάδα, χωρίς την στήριξη της Τουρκίας, δεν μπορεί να το φυλάξει τα σύνορά της». Οπότε πρέπει αναμένεται με ενδιαφέρον το τετ α τετ που θα έχει αύριο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί δεν κλείνει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Η διπλωματική αντιστοιχία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε επίπεδο πρεσβειών και προξενείων είναι η ακόλουθη:
  • Τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, αντίστοιχη της Ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα.
  • Τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Κωνσταντινούπολης.
  • Τουρκικό προξενείο της Ρόδου αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Σμύρνης.
  • Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής αντίστοιχο Ελληνικού προξενείου Αδριανούπολης.

Κατώτεροι των περιστάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για κόμματαΓια την πλειονότητα του εκλογικού σώματος λίγη σημασία έχουν οι μικροπολιτικές κενολογίες και οι κομματικές απογραφές κερδών και ζημιών. Η μεγάλη εικόνα είναι εκείνη που αντικρίζουν οι Ελληνες και τα μείζονα ζητήματα οφείλουν να αναδεικνύουν τα ΜΜΕ, αν επιδιώκουν το γενικό καλό.

Στα μείζονα ζητήματα συγκαταλέγεται και η Θράκη. Η πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην ακριτική περιοχή μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα των πολιτών σε βαθμό που δεν μπορούμε εύκολα να φανταστούμε.

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Τσίπρα - Παραμένει η προηγούμενη βασική κυβερνητική ομάδα (vid)

ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Το νέο υπουργικό συμβούλιο ανακοινώθηκε πριν λίγο. Οι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι μεγάλες.
Εκπληξη, αλλά και αναβάθμιση αποτελεί η μετακίνηση του Νίκου Τόσκα από υφυπουργού Εθνικής Αμυνας σε Αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ