}

10 Νοεμβρίου, 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ! ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία εισβάλλει στο Ιράκ - Επιδόθηκε τελεσίγραφο στην Βαγδάτη


>

του Πάνου Σπαγόπουλου

Οι πρώτες τουρκικές στρατιωτικές μονάδες έλαβαν πριν λίγο εντολή να εισέλθουν στο έδαφος του Ιράκ "προς καταστροφή τρομοκρατικών στόχων και στοιχείων", αναφέρουν πληροφορίες της διακλαδικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ «ΧΗΜΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ασχημα ξεκίνησε η σχέση Ελλάδας-Τραμπ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Άσχημα ξεκίνησε η σχέση Τραμπ-Ελλάδος καθώς χθες η κυβέρνηση απαράδεκτα άργησε να αποστείλει τηλεγράφημα συγχαρητηρίων στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο δε Ρ.Τ. Ερντογάν δεν ήταν κορόιδο και τον πήρε αμέσως τηλέφωνο να τον συγχαρεί και είχε εκτενή συζήτηση με το Ν.Τραμπ για «όλα».

Ποιοι είναι οι Ομογενείς που εκλέγονται στις εκλογές των ΗΠΑ!

UNITED STATES - APRIL 8: Rep. Dina Titus, D-Nev., participates in the House Democratic women news conference to mark "Equal Pay Day" on Tuesday, April 8, 2014. The lei was made out of Pay Day candy bars strung together. (Photo By Bill Clark/CQ Roll Call)
UNITED STATES -: Rep. Dina Titus, D-Nev., participates in the House Democratic women

Όποιος ζορίζεται ως Έλληνας στη Θράκη… να περάσει τα σύνορα

Υπάρχει πολύς προβληματισμός και ανησυχία από την επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Ομέρ Τσελίκ. Η ανησυχία στηρίζεται στο μήνυμα ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα Γκιουλενιστών που δημιουργεί διχασμό στην "Τούρκικη" μειονότητα της Θράκης και αφήνει υπονοούμενα για αποσταθεροποιητικές ενέργειές τους.

Ηθικόν δίδαγμα...Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Η προχθεσινή ψήφος των αμερικανών υπέρ του Τραμπ ήταν ξεκάθαρα μία ψήφος θυμού.

Μία ψήφος διαμαρτυρίας των καταπιεζόμενων λαϊκών μαζών από τον άκρατο και πρωτοφανή νεοφιλελευθερισμό της Παγκοσμιοποίησης.

Stratfor: Τα ανοικτά μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ


Γράφει η Άννα Φαλτάιτς 

Το αμερικανικό πολιτικό τσίρκο ευτυχώς ετοιμάζεται να τελειώσει και σύντομα ένας νέος πρόεδρος θα αναλάβει τον σημαντικότερο ρόλο στη διεθνή σκηνή. Όσο και αν ο νέος πρόεδρος θα ήθελε να κρεμάσει μια ταμπέλα «μην ενοχλείτε»  έξω από την πόρτα της Αμερικής και να επικεντρωθεί στην διευθέτηση των εγχώριων δυσλειτουργιών,

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ