}

02 Νοεμβρίου, 2016

«Κάποιοι δεν θέλουν την επίλυση του Κυπριακού» BINTEO

tsipras-lavrov2-630Τη σημασία της επίσκεψης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα υπογράμμισε ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις στο twitter λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίδειξη ισχύος από την Κίνα με νέο υπερσύγχρονο αόρατο μαχητικό

Επίδειξη στρατιωτικής ισχύος -μέσα σε έναν κόσμο που... φλέγεται- έκανε χθες η Κίνα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος της Chengdu J-20, το οποίο έχει προδιαγραφές εκπομπής μειωμένου ίχνους ραντάρ (stealth). 

ΜΕΙΖΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟ:Tυλίχθηκε στις φλόγες F-16C Block 52+ στο αεροδρόμιο Χανίων - Εκρήξεις και καπνοί (upd)

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Χανίων, στο χώρο της 115ΠΜ, όταν F-16 της Πτέρυγας Μάχης, λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, και κατα τη διάρκεια της τροχοδρόμησης  κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Ν.Κοτζιάς: «Τα σύνορα της ελληνικής καρδιάς φτάνουν μέχρι την Ινδία» - Απάντηση στο Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν ενώπιον του Σ.Λαβρόφ!

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Τα σύνορα της ελληνικής καρδιάς φτάνουν μέχρι την Ινδία» δήλωσε πριν από λίγο ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς ενώπιον του Ρώσου ομολόγου του Σ.Λαβρόφ, απαντώντας έτσι στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν που σε δήλωσή του του υπονοούσε ότι τα τουρκικά σύνορα φτάνουν μέχρι... την Θεσσαλονίκη προς δυσμάς!

Αέναοι τίτλοι τέλους...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πάμε πάλι δύο βηματάκια πίσω. Να δούμε ολόκληρο το τοπίο.
Να το ξαναθυμηθούμε, γιατί τόχουμε χάσει λιγάκι.

Λοιπόν. Πριν επτά χρόνια χρεοκοπήσαμε σαν κράτος, πράγμα που θα είχε τεράστιες συνέπειες για τις τράπεζες του εξωτερικού

Στην Αθήνα σήμερα ο Λαβρόφ - Διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και περιφερειακά ζητήματα στην ατζέντα Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ.



Στην ατζέντα των συζητήσεων που θα έχει στην Αθήνα ο κ. Λαβρόφ,
 θα βρεθούν η πορεία των διμερών σχέσεων στους τομείς της πολιτικής συνεργασίας, της οικονομίας, της

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ