}

13 Αυγούστου, 2015

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


Ο όρος «υπερχρεωμένος» θα αφορά εκτός από τα χρέη στις τράπεζες και αυτά προς την Εφορία, τους ΟΤΑ αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία, με στόχο την ενιαία αντιμετώπιση
Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομίας διευρύνονται σημαντικά οι δυνατότητες που θα προσφέρει στους δανειολήπτες ο νόμος 3869/2010 για τη δικαστική διευθέτηση δανείων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΛΙΔΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ - Αίμα αγροτών

Μεγάλο μακελειό στους αγρότες και με την υπογραφή του Ευάγγελου-θα ψηφίσουμε συντεταγμένα- Μειμαράκη, του Θεοδωράκη και της Γεννηματά ενώ παραμένει σχεδόν στο απυρόβλητο το βαθύ κράτος του Δημοσίου καθώς και προπύργια της εξουσίας του όπως είναι η Βουλή των Ελλήνων με τους χλιδάτους μισθούς και τα προνόμια των πολυτελών υπαλλήλων της.

Ο διαχρονικός Θουκυδίδης …αναλύει τα σημερινά γεγονότα!


Πάντα επίκαιρος κι ας πέρασαν 2500 χρόνια!

του Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη,
αρχιτέκτονα, π. προέδρου του ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας

Ο Θουκυδίδης εξιστορώντας, πριν από 2500 περίπου χρόνια, τα γεγονότα του Πελοποννησιακού πολέμου μοιάζει να κάνει πολιτική ανάλυση …σε όσα συμβαίνουν σήμερα.

Πώς μία κυβέρνηση εθνομηδενιστών θα αντιμετωπίσει τους εθνικούς κινδύνους;

Κρύβεται η κυβέρνηση από τις ευθύνες της για όσα συμβαίνουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου 

Εως πότε θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ για το 2015

Εως πότε θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ για το 2015Την διάρκεια καταβολής του ΕΝΦΙΑ για το 2015 ορίζει το κείμενου του τρίτου Μνημονίου ενώ η τελευταία δόση του φόρου όπως προβλέπονται στις διατάξεις θα πρέπει να έχει πληρωθεί εως τον Φεβρουάριο 2016.

Το βροντερό ΟΧΙ στο ναζισμό, η γερμανική Ύβρις και η επερχόμενη Νέμεσις!

«Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο ρους της ιστορίας, αν ένα χρόνο πριν οι κάτοικοι της Δύσης είχαν δείξει το ίδιο θάρρος με τους Κρητικούς κατά την εισβολή των Γερμανών στα χωριά τους». Άλαν Κλάρκ (Βρετανός ιστορικός).

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ