}

06 Απριλίου, 2016

Ο αρχιμασκαράς : Καμαρώστε το Top 10 των Μεταμφιέσεων Του Πάνου Καμμένου – Αν Και Πέρασε Το Καρναβάλι Εμείς Τον Προτείνουμε Για Βασιλιά Καρνάβαλο Του 2016


kammenos metamfieseis

Μηδενίζουν τις αμυντικές δαπάνες και διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Επιβάλλουν και νέους φόρους 3 δισ. ευρω

ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΧΡΕΟΥΣ Η ΜΕΡΚΕΛ

Η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τους δανειστές και να κλείσει την αξιολόγηση προτείνει μέτρα-φωτιά για την τριετία 2016-2018, ύψους 3 δις ευρώ, πλήττοντας κυρίως τα μεσαία και μικρά εισοδήματα. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι φόροι, ενώ προτείνεται επιπλέον μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πλήρη διάλυση των Ένοπλων Δυνάμεων, αφού ήδη τα Επιτελεία δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε βίδα...

6 Απριλίου 1941: Όταν οι Έλληνες δεν παραδόθηκαν στους Γερμανούς και προδόθηκαν εκ των έσω


Όταν οι Έλληνες δεν παραδόθηκαν στους Γερμανούς και προδόθηκαν εκ των έσω


Η Ελλάδα πολλά χρόνια πριν το μνημόνιο που είναι «ευλογία για τον τόπο» όπως μας έχουν πει κάποιοι, είχε προδοθεί ξανά ενώ ο λαός είχε επιλέξει την αντίσταση. Ήταν 6 Απριλίου του 1941…
Στο Ρούπελ η διαταγή από τους άκαπνους επιτελάρχες στρατιωτικούς, για παράδοση στους Γερμανούς το 1941 ήρθε σχεδόν αμέσως από την Αθήνα και επαναληπτικά μάλιστα. Διότι αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως επεστράφη ως απαράδεκτη τρεις φορές και η άρνηση εκτέλεσης της έγραψε μερικές ακόμη σελίδες πατριωτισμού μετά τη νίκη στο Αλβανικό μέτωπο, και πριν η Αθήνα με τον ανύπαρκτο σχεδιασμό της αφήσει τη χώρα έρμαιο στους βαρβάρους.

Ήταν κι αυτό Γενοκτονία : 6 Απριλίου 1914 – Το Μαύρο Πάσχα των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    • Καταυλισμός προσφύγων από την Ανατολική Θράκη 
    • (1914-1918) στη Θεσσαλονίκη
Η σημερινή ημερομηνία, 6 Απριλίου, θυμίζει στους Θράκες –και θα έπρεπε να θυμίζει και σε όλον τον ελληνισμό– τη γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης. Ήταν η Δευτέρα μετά το Πάσχα, ένα μαύρο Πάσχα για τους Έλληνες που καθιερώθηκε να τιμάται τον Ιούνιο του 2006 με απόφαση 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών, το οποίο έγινε στο Διδυμότειχο. Οι Θράκες αποφάσισαν να προτείνουν στην πολιτεία την ανακήρυξη της 6ης Απριλίου ως ημέρας μνήμης του θρακικού ελληνισμού.

Ομπάμα: Ζήτω η Ελλάδα (βίντεο)


Ομπάμα: Ζήτω η Ελλάδα (βίντεο)Με το μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν ακλόνητος φίλος της Ελλάδας, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα καλωσόρισε στον Λευκό Οίκο, την ομογένεια, διπλωμάτες, αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνηση και προσκεκλημένους από την Ελλάδα.

Για αυτό τον αγαπάμε. Eκτάκτως ο Β.Πούτιν, υπέγραψε διάταγμα για την δημιουργία της "Ρωσικής Εθνικής Φρουράς" με στόχο την προστασία του έθνους από την ισλαμική τρομοκρατία.

Στην Ελλάδα αφαιρούν τα όπλα από τους εθνοφύλακες, στην Ρωσία τους εξοπλίζουν σαν αστακούς!!!

CfSOMd_WIAEAcbFΜε μια είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος,σε πείσμα όλων εκείνων που ακούν την λέξη »ΕΘΝΟΣ»και βγάζουν σπυριά, υπέγραψε διάταγμα για την δημιουργία της »Ρωσικής Εθνικής Φρουράς» η οποία θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατίας και θα είναι εξοπλισμένη με ότι πλέον σύχρονο διαθέτει το ρωσικό οπλοστάσιο.

Τουρκική Φρεγάτα υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ αλλωνίζει τα Δωδεκάνησα!!!

Screenshot_113.png
Τουρκική Φρεγάτα υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ αλλωνίζει τα Δωδεκάνησα!!!
Δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα από τα Δωδεκάνησα αυτή την ώρα. Όλοι οι Ακρίτες ανάστατοι, διερωτώνται τι δουλειά έχει η Τουρκική Φρεγάτα Νότιο Δυτικά της Ρόδου και Βόρειο Δυτικά της Καρπάθου, όταν στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή δεν υφίσταται πρόβλημα με την εισροή λαθρό-μεταναστών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ