}

04 Μαΐου, 2015

Από δω οι Σωτήρες, από εκεί οι βόθροι τους

Aνοίγει κανείς το κρατικό κανάλι και βλέπει έναν ολόσωστο Αντώνη Σαμαρά. Έσπευσε, λέει, στην Ευρώπη και μίλησε εκεί στο μεγάλο Λαϊκό Κόμμα που κυβερνά σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
Εκεί τους είπε ότι πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα, γιατί έχει κερδίσει επάξια τη θέση της και αξίζει η βοήθεια.

Στη φάκα των ΗΠΑ η Μέρκελ για μίζες!

«Φτύστε τη Δημοκρατία» έλεγε σε κάποιο σημείο , ένα νέο καταπληκτικό θεατρο-δημοσιογραφικό σόου του γερμανού παρουσιαστή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης.

Γιατί ο ΥΦΕΘΑ είπε σε απόστρατους ότι "πρέπει να διαφυλάξουμε την τιμή των ΕΔ"


Image




“Να καθαρίσει” γρήγορα το “όνομα και η τιμή” των Ενόπλων Δυνάμεων υποσχέθηκε ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας στους απόστρατους της ΕΑΑΣ. Αναφερόταν σ΄ ένα θέμα που κακώς οι Ενωσεις δεν προτάσουν ανάμεσα στα άλλα αιτήματά τους. Ως γνωστόν έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς για εμπλοκή στρατιωτικών -που είναι πλέον απόστρατοι- σε εξοπλιστικά σκάνδαλα. Αυτές οι εκκρεμείς υποθέσεις δημιουργούν αρνητικό κλίμα και σχόλια απ΄ όσους ποτέ δεν είδαν και δεν βλέπουν θετικά τις ΕΔ.

Ηχηρή παρέμβαση στο Forbes: Η Γερμανία να καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις για να σώσει Ελλάδα, Ευρώ και τον εαυτό της!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της αβύσσου και θα μπορούσε να παρασύρει ολόκληρη την Ευρωζώνη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θέτοντας τέλος στο καταπληκτικό σχέδιο οικονομικής συνεργασίας, ευμάρειας και ειρήνης σε μια ήπειρο που πλήττονταν για αιώνες από πολέμους και άλλες μάστιγες, καταλήγοντας στις φρικαλεότητες του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

" Όλη η Ευρώπη είναι Ελλάδα! " - Αυστριακή δεξιά εφημερίδα κατακεραυνώνει τον Σόιμπλε

salzburgerΈντονη κριτική προς την ΕΕ, ασκεί η Αυστριακή εφημερίδα «salzburger nachrichten», που πρόσκειται στην συντηρητική παράταξη της χώρας, σε σχέση με την στάση της στο ελληνικό ζήτημα.


Η εφημερίδα στον υπότιτλο του κεντρικού της άρθρου τονίζει πως: «Αντί να καθυβρίζει τους Έλληνες, η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να αναγνωρίσει ότι ολόκληρη η Ευρώπη είναι Ελλάδα».

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ της ... αράχνης ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ - ΜΑΜΟΥΘ


Από τον Μανώλη Κοττάκη
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το σατανικό κόλπο του Βερολίνου για να αλυσοδέσει την Ελλάδα! Ερευνα- σοκ στο Πεντάγωνο
Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, αγαπητοί... πλησιάζει. Και αυτό που θα προκύψει από τις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τα Μνημόνια και το Χρέος, σε συνδυασμό με τα ευρήματα της δικαστικής έρευνας για την αλλοίωση του ελλείμματος του 2009, θα είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη:
Μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη χρεοκοπία της χώρας έχουν οι Γερμανοί εταίροι, οι οποίοι, σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους τους στη σοσιαλιστική παράταξη, πρώτα (το 1998-2003) φόρτωσαν τη χώρα με ένα τεράστιο δημόσιο χρέος για εξοπλιστικά και μετά (το 2010) τη «βούλιαξαν» στα Μνημόνια για να τους πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης τα δανεικά!

Τα τσαλίμια στην ελληνική Θράκη

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που έχουν πειστεί από τις «σειρήνες» της πολιτικής τού «κατευνασμού», με την οποία ταύτισε την πολιτική καριέρα του ο μακαρίτης σερ Νέβιλ Τσάμπερλεν.

Ο Αγγλος πολιτικός νόμιζε ότι, ως πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, αν συνυπέγραφε με τον Χίτλερ ευχολόγια για την παγκόσμια ειρήνη, θα απέφευγε η χώρα του τον πόλεμο με τους αδιόρθωτους Γερμανούς. Η Ιστορία απέδειξε πόσο έξω έπεσε ο σεμνός, ευγενής και άβουλος Τσάμπερλεν.

Καταραμένος να είσαι Έλληνα... --Του Σάββα Καλεντερίδη

Το πείσμα και η αποφασιστικότητα των Κυπρίων αδελφών μας να βγουν από την κρίση


Αποτέλεσμα εικόνας για Κύπρος εικόνες

Πριν από λίγες ημέρες ο γράφων βρέθηκε για λίγο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Πάφος είναι μια από τις τέσσερις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, με 101 χωριά, τα περισσότερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για μια περιοχή η οικονομία της οποίας, ως την ανάπτυξη του τουρισμού, στηριζόταν στη γεωργία και την κτηνοτροφία, οι κάτοικοί της, ζυμωμένοι με το χώμα και σφυρηλατημένοι από τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στην ύπαιθρο και στα βουνά της Μεγαλονήσου, διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα, τις παραδόσεις και τη βαθιά ελληνικότητά τους, που έρχεται από πολύ μακριά και σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ