}

29 Μαρτίου, 2016

Εφορία: Οδηγίες βήμα - βήμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στα επόμενα 24ωρα η υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Picture 0 for Εφορία: Οδηγίες βήμα - βήμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδίαζε φέτος η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet να ανοίξει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και συγκεκριμένα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Εξευτελίζει τη Γερμανία ο Ερντογάν για ένα τραγούδι! Σε απολογία ο Γερμανός πρέσβης

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν. Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Άγκυρα εκλήθη από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά μ’ ένα σατιρικό τραγούδι που μεταδόθηκε από ένα γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο και κρίθηκε προσβλητικό για τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έγινε σήμερα γνωστό από τουρκική διπλωματική πηγή.

Αμερικανοί και Ρώσσοι ανατρέπουν τον Ερντογάν;

Πραξικόπημα προβλέπει στην Άγκυρα το ισχυρότερο Νεοσυντηρητικό  Think-Tank
Ανεπιθύμητος «μουσαφίρης» ο Ερντογάν για τις ΗΠΑ 
Μετά το χαστούκι στην Άγκυρα από τον Λευκό Οίκο, ο οποίος χαρακτήρισε «ανεπιθύμητο μουσαφίρη» τον Ερντογάν, δια στόματος του εκπροσώπου του Στέητ Ντηπάρτμεντ, έρχονται και τα χειρότερα.

Ισχύς τους η τρομοκρατία του λαού...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το ότι δεν πάμε καλά είναι γνωστό σε όλους.
Ήδη έχουν βαφτιστεί ''πλούσιοι'' όσοι έχουν εισόδημα από 18.000 ευρώ τον χρόνο, και ετοιμάζονται να τους φορολογήσουν ως πραγματικούς πλούσιους.
Ήδη επίσημα ορίζουν την κατώτερη σύνταξη στα 384 ευρώ.
Ήδη το Αιγαίο είναι γκρίζο.

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης δίνουν τη λύση στο προσφυγικό!

Λαμπρή ιδέα μουσουλμάνου 
βουλευτή της Θράκης για το προσφυγικό!
Η Θράκη θέλει και μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα των «προσφύγων» 

Η ίδρυση του ISIS και η Χίλαρι Κλίντον


Αποτέλεσμα εικόνας για ISIS και η Χίλαρι ΚλίντονΟι εντός των συνόρων Ελληνες είναι απορροφημένοι με τη σπαζοκεφαλιά της απόδρασης από τη μέγκενη του Μνημονίου και ένα μεγάλο κομμάτι από τη διασπορά μας σκέφτεται τι να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές.

Κραυγή αγωνίας από τους Πομάκους: Δεν είμαστε Τούρκοι!

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και διευθυντής της Πομακικής εφημερίδας «Ζαγάλισα» Αχμέτ Ιμάμ, μίλησε για τους Πομάκους στην Ελλάδα, για την καταπίεση που δέχονται από την Τουρκία και το Ισλάμ.

H Θρησκευτική Αποκάλυψη των Μουσουλμάνων.

Ο πόλεμος εναντίον του ισλαμικού εξτρεμισμού σε Ιράκ και Συρία έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα περίπου 12 δις δολάρια. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν χρησιμοποιηθεί όπλα τελευταίας τεχνολογίας. Όμως μετά από πέντε χρόνια δε διαφαίνεται το χρονικό σημείο ολοκληρωτικής ήττας των τζιχαντιστών ούτε και η θέληση της Δύσης για γενικευμένη σύρραξη. Κάποιοι θα απαντήσουν με συνομωσιολογικά επιχειρήματα, που έως ένα βαθμό ακούγονται και πειστικά, όμως υπάρχει κι ένας σημαντικότερος λόγος.

Η Ελλάδα ως μια νέα Ιφιγένεια- Το μήνυμα της ημέρας


«Ο Ελληνισμός αγωνίζεται επί δύο χιλιετίες σε έναν εχθρικό κόσμο υπό συνεχή απειλή ολοκληρωτικού αφανισμού». 
Κυριάκος Σιμόπουλος στο βιβλίο του Ξενοκρατία, Μισελληνισμός και Υποτέλεια.

Όταν ο Κυριάκος Σιμόπουλος ολοκλήρωνε το βιβλίο του το 1989 ίσως να μην είχε φανταστεί πως το 2016 θα ήταν πιο επίκαιρος από κάθε άλλη χρονιά. Επίκαιρος ιστορικά, πολιτικά και οικονομικά καθώς η χώρα μας βρίσκεται στο σταυροδρόμι εκείνο της Ιστορίας όπου «παλινδρομικές εισβολές και διεισδύσεις σε συνδυασμό με κατοχές, σκλαβωμούς και ερημώσεις κατά τη διάρκεια επεκτατικών εξορμήσεων έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε όλα τα σημεία του ορίζοντα.».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ