}

29 Μαρτίου, 2016

Η ίδρυση του ISIS και η Χίλαρι Κλίντον


Αποτέλεσμα εικόνας για ISIS και η Χίλαρι ΚλίντονΟι εντός των συνόρων Ελληνες είναι απορροφημένοι με τη σπαζοκεφαλιά της απόδρασης από τη μέγκενη του Μνημονίου και ένα μεγάλο κομμάτι από τη διασπορά μας σκέφτεται τι να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές.


Ως γνωστόν, η ελληνοαμερικανική κοινότητα είναι ακμάζουσα και κραταιά. Η εκλογική συμπεριφορά της μπορεί να επηρεάσει δραστικά την κατάσταση στην Ελλάδα. Μπορεί οι ανάξιες ηγεσίες του κράτους μας να μην έχουν επιτρέψει στους ομογενείς να ψηφίζουν στις εκλογές εντός των τειχών, αλλά η συμμετοχή των Ελλήνων σε εκείνες των ΗΠΑ και τα κλειδιά της επιρροής που κρατούν αρκούν για να κάνουν τη διαφορά...
Ενα από τα πρόσωπα που συμπάθησαν οι Ελληνες της Αμερικής ήταν ο Ρούντολφ Τζουλιάνι, ο 107ος δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Η θητεία του άρχισε την 1/1/1994 και έληξε στις 31/12/2001. Επί των ημερών του άκμασε η πόλη και παράκμασε το οργανωμένο αλλά και το... ανοργάνωτο έγκλημα.
Η πρωτοφανής πτώση της εγκληματικότητας στη Νέα Υόρκη αλλά και το προσωπικό χάρισμά του στην πολιτική και την επικοινωνία κατέστησαν τον κ. Τζουλιάνι μία από τις «ιερές αγελάδες» της πολιτικής σκηνής της υπερδύναμης.
Λίγους μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση που θα καθορίσει πολλές από τις μικρές και τις μεγάλες υποθέσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Ρούντολφ Τζουλιάνι έκανε μια δήλωση που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο και σίγουρα θα είχε και δικαστικές επιπλοκές για ορισμένους.
Οπως έγραψε η «δημοκρατία», ο πολύπειρος νομικός και πολιτικός είπε ότι «η Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). [...] Ηταν υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της απόσυρσης της διοίκησης του Ομπάμα από το Ιράκ. [...] Είχε την ευκαιρία να στρέψει τους πολίτες κατά του Ισλαμικού Κράτους αλλά βοήθησε να δημιουργηθεί το Ισλαμικό Κράτος».
Κι ενώ ακούγονται τέτοια φοβερά για τη Χίλαρι Κλίντον από επισημότατα και αξιόπιστα χείλη, πάμπολλα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «επικίνδυνο» τον Ντόναλντ Τραμπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ