}

10 Οκτωβρίου, 2015

O ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ! Έτσι σκοπεύει να στραγγαλίσει ενεργειακά την Τουρκία!

putinerdogan
Καθώς οι σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας δοκιμάζονται έντονα το τελευταίο διάστημα, με το μπρα ντε φερ να εντείνεται μετά την αυξανόμενη στρατιωτική ρωσική εμπλοκή στην Συρία,  στο προσκήνιο μπαίνει η οικονομική εξάρτηση των δυο χωρών και ο αντίκτυπος αυτής στις περαιτέρω εξελίξεις…

Στην διάσταση αυτή αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ, που επισημαίνουν τον άμεσο κίνδυνο να ξεμείνει η γειτονική χώρα από ρεύμα και θέρμανση μέσα στον χειμώνα, μια κάθε άλλο …παράπλευρη απώλεια για την Άγκυρα.

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Η αποκάλυψη του εξωφρενικού ποσού των 500.000 ευρώ ως εφάπαξ εργασίας για υπαλλήλους στην ελληνική Βουλή σηματοδοτεί και τη βαριά αρρωστημένη κοινωνία μας. 

Σε μία κοινωνία ελλειμματική σε κάθε τομέα της η καταλήστευση του δημοσίου χρήματος είτε νομότυπα είτε παράνομα αποτέλεσε το εθνικό σπορ για δεκαετίες με δυστυχώς κρούσματά της να λαμβάνουν χώρα ακόμα και πέντε χρόνια μετά την πτώχευση της χώρας που αποκρύφτηκε εντέχνως και εις βάρος του λαού.  

Εν αντιθέσει με την Ισλανδία που η διεθνής ομολογία της χρεοκοπίας της και η αναγέννησή της με υγιείς δυνάμεις και πρόσωπα την έφερε μέσα σε λίγα χρόνια στην έξοδο της κοινωνικής και οικονομική της κρίσης της.

Αυστηρές συστάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ από τους τουρκόφρονες της Θράκης!

Υπενθύμιση χρέους και οφειλής εκτέλεσης προεκλογικών συμφωνηθέντων...;
 
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Θύμωσαν με το ΣΥΡΙΖΑ οι τουρκόψυχοι του DEB. Ο λόγος; Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, έχουν δυσαρεστηθεί σφόδρα από την συμμετοχή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά τις περασμένες μέρες στην τελετή μνήμης για την «Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» και θεωρούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος γι αυτό… Φυσικά, λεπτομέρεια ότι οι βουλευτές που παρέστησαν ήταν μουσουλμάνοι, αφού οι... "καταγγέλοντες" θεωρούν (προφανώς) ότι οι βουλευτές τους εξαναγκάσθηκαν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη τελετή. Και, ως εκ τούτου, θεωρούν ότι είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη -εκτός γραμμής της Άγκυρας- συμπεριφορά των μουσουλμάνων βουλευτών.

Εκρήξεις στην Άγκυρα ανοίγουν την πόρτα του χάους στην Τουρκία (video)

Στόχος ειρηνική πορεία Κούρδων

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Το τουρκικό παρακράτος κάνει και πάλι έντονη την παρουσία του (και όπως πάντα με αίμα), αφού για μία ακόμη φορά μετά την προεκλογική περίοδο του Ιουνίου, όταν πριν τις 7 Ιουνίου τούρκοι εθνικιστές αφού έκαψαν έναν κούρδο στη συνέχεια επιτέθηκαν με σπάθες κατά άλλων Κούρδων, με σκοπό την τρομοκράτησή τους για την μη ψήφιση του Κούρδου υποψηφίου Ντερμιτάς (το κόμμα του οποίου τελικά εισήλθε στην τουρκική βουλή στερώντας την αυτοδυναμία του Νταβούτογλου και την απόλυτη κυριαρχία από τον Ερντογάν)…

ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ: Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΛΑΒΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιμέλεια: Αθανάσιος Περράκης εα Αξ/κός Π.Α.

Ο συμμοριτοπόλεμος – το τέλος του οποίου σφραγίστηκε στον Γράμμο και στο Βίτσι στα τέλη Αυγούστου 1949- υπήρξε η κορύφωση της κομμουνιστικής ανταρσίας, ο «Τρίτος Γύρος», που ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 1946, με επίθεση συμμοριτών στον Σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου. Επρόκειτο για την πιο οργανωμένη επιδρομή του σλαβισμού για την υποδούλωση της Μακεδονίας και της Θράκης μας.

Θλιβερός θίασος NATO και Τουρκία στην "παράσταση ρωσικές παραβιάσεις"! - Άγριο κράξιμο από τους Γερμανούς!!!


Image


Είναι για γέλια και για κλάματα το “θέατρο” του NATO και των Ευρωπαίων γι την “ερμηνεία” της Τουρκίας στον …ρόλο του θυματος της ρωσικής βίας! Η οποία εκφράστηκε με δυο παραβιάσεις!

Τα Oscar υποκρισίας     "απονέμονται"  απ΄ όλο τον στοιχειωδώς σοβαρό κόσμο . Θα σημειώσουμε βέβαια ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται κανείς από την Αθήνα! Δεν διαπιστώσαμε κάποιος να επισημαίνει αυτό που αναφέρει γερμανική παρακαλώ ιστοσελίδα:

Ανοίγουν οι φάκελοι της διαφθοράς: 6.230 offshore εταιρείες, 35.000 ΜΚΟ


Ανοίγουν οι φάκελοι της διαφθοράς: 6.230 offshore εταιρείες, 35.000 ΜΚΟ


«Όλα ανοίγουν ξανά από την αρχή» είναι το μήνυμα του αρμόδιου για τη διαφθορά και τη διαπλοκή αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με βαρυσήμαντη δήλωσή του στο «ΠΑΡΟΝ». Όπως σημειώνει, θα ανοίξουν ξανά όλοι οι φάκελοι που έχουν σχέση με τις αναθέσεις δημοσίων έργων και προμηθειών, με τις 6.230 offshore εταιρείες, πίσω από τις οποίες βρίσκονται μεγαλόσχημοι, πρώτα ονόματα καναλαρχών και εφοπλιστών, με τις 35.000 ΜΚΟ, που έχουν πάρει εκατοντάδες εκατομμύρια, με τα θαλασσοδάνεια επωνύμων και με το πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ισορροπία τρόμου ΗΠΑ-Ρωσίας, Ισλάμ & η Τουρκία… Back to Realpolitik!! Εξαιρετική Ανάλυση!!

Η ξαφνική εμπλοκή της Ρωσίας στην Συρία οδήγησε τους περισσότερους στην υπόθεση ότι η Δύση πιάστηκε για άλλη μια φορά στον ύπνο. Με μια πρώτη επιφανειακή ματιά η υπόθεση δείχνει σωστή, όμως η πραγματικότητα στην μεγάλη γεωπολιτική σκακιέρα μπορεί να διαφέρει πολύ από τα φαινόμενα.

Του Πάνου Μητρονίκα
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για την σημερινή παγκόσμια διπλωματία είναι η διαχείριση του υπό κατάρρευση Ισλαμικού κόσμου και της ανόδου του Ισλαμικού φονταμενταλισμού. Το πρόβλημα κατά το ένα σκέλος του είναι ανάλογο με αυτό της διαχείρισης της πτώσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ένα αιώνα πριν. Μια διαχείριση που οδήγησε στην δημιουργία όλων αυτών των κρατών που βλέπουμε να καταρρέουν σήμερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Προειδοποίηση Ρωσίας σε ΝΑΤΟ: Δεν θα ανεχθούμε απειλές

Όλα τα απαραίτητα μέτρα θα λάβει η Μόσχα για την προστασία της εθνικής ασφάλειας της σε απάντηση στα σχέδια της συμμαχίας να ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της στην Ανατολική Ευρώπη, ανέφερε ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ.

«Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει καμία απειλή για την εθνική ασφάλεια και θα αποτρέψει την ευπάθεια σε οποιαδήποτε περιοχή», δήλωσε ο Αλεξάντερ Γκρουσκο.

«Οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ μιλάμε για ένα ‘’χαλύβδινο τόξο’’ που η Ρωσία έχει δημιουργήσει κατά μήκος των συνόρων της, αλλά αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών της Ρωσίας, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα των σχεδίων που πραγματοποιεί το ΝΑΤΟ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Τσίπρας ξέρει πως να υπηρετεί την πατρίδα του...!

Η πατρίδα του Τσίπρα έχει μεγάλη πλάκα, 
η παρτίδα του όμως έχει μεγάλο δράμα

Του Γιάννη Λαζάρου 

Η μεγάλη πλάκα της πλάκας που έχει η πατρίδα του Τσίπρα είναι το ότι εμείς δεν μπορούμε να γελάσουμε. Πόσο να γελάσεις με την αηδία; Κάποια στιγμή σε πνίγει η εμετική διάθεση. Με ένα κρεσέντο επικοινωνιακής τακτικής οι επικοινωνιολόγοι σκέφτηκαν: "αφού τον κάναμε πρωθυπουργό, είναι ώρα να τον κάνουμε και άντρα". 

Ζητάμε συγνώμη από τα παιδιά μας για τα λάθη και τις παραλείψεις μας

Τα εγγόνια μας και τα παιδιά μας θα ζήσουν μέρες δύσκολες. Λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων γενεών θα τα ταλαιπωρήσουν για χρόνια. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ζητήσω συγγνώμη. Πριν από αυτό να εξηγήσω γιατί ζητώ συγγνώμη.

Λοιπόν, ζητώ συγγνώμη, όχι για να με συγχωρήσουν, αλλά για να κατανοήσουν και να αποφύγουν τα λάθη της γενιάς μου.

Η διάχυτη διαφθορά και πως οι ρώσοι έχουν τσακίσει τους τζιχαντιστές

Η διάχυτη διαφθορά στην Ελλάδα, πώς οι Ρώσοι έχουν τσακίσει σε τρεις ημέρες τους τζιχαντιστές και το ταξίδι Ερντογάν στο Βέλγιο 

Εκτός από εντυπώσεις, πότε θα δούμε πράξεις; Είπε πάλι ο Ρακιτζής, ότι η διαφθορά είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία και για να καταπολεμηθεί απαιτείται πάνω απ’ όλα πολιτική βούληση, υπαινισσόμενος όμως ότι αυτή δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται βέβαια να μας το πει ο Ρακιτζής, το διαπιστώνουμε κι εμείς καθημερινά.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ