}

27 Ιουλίου, 2015

Προκλητική απόβαση Τούρκων υπουργών στη Θράκη

Προκλητική «παρέλαση» κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης Ερντογάν στη Θράκη, με πρόσχημα το μπαϊράμι. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν δώσει το «παρών» ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της «κοσοβοποίησης» της δυτικής Θράκης, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο βρέθηκε στη Θράκη ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ, με αφορμή το μνημόσυνο για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Αχμέτ Σαδίκ, του «Ντενκτάς της Θράκης» και ιδρυτή του τουρκόψυχου DEB. Η δραστηριότητα και οι επισκέψεις «εκλεκτών» του Ταγίπ Ερντογάν τα τελευταία δύο χρόνια αυξάνονται συνεχώς και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, όπως υποστηρίζουν πηγές της «δημοκρατίας» στη Θράκη.

Παγκόσμιος περίγελος η Τουρκία: Βομβαρδίζουν αλλά δεν βρίσκουν...στόχο - Οι ΗΠΑ μεταφέρουν F-15, F-16 στο Ιντσιρλίκ μέσω Σούδας (vid, εικόνες)

Η ISIS ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ

Εκνευρισμός επικρατεί στις ΗΠΑ με την απίστευτη...αστοχία των Τούρκων αφού οι Τούρκοι υποτίθεται ότι βομβαρδίζουν το ISIS αλλά δεν βρίσκουν κανένα...στόχο! Ως αποτέλεσμα, οι ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Stratfor μεταφέρουν μαχητικά  F-15E Strike Eagle που ανήκουν στην 494 Αμερικανική Μοίρα η οποία εδρεύει στο Λέικενχιθ της Αγγλίας και F-16 από το Αβιάνο της Ιταλίας, στη Βάση της Σούδας και από εκει προωθούνται στο Ιντσιρλίκ ενώ εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσταλούν ακόμη και F-22 Raptor!

Οι φόροι που πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του 2015



Φορολογικές υποχρεώσεις δεκάδων δισ. ευρώ συσσωρεύονται να αποπληρωθούν μέσα σε πέντε μήνες. Επιβαρύνσεις που πέρυσι αποπληρώθηκαν σε έξι ή και οκτώ δόσεις, φέτος θα πρέπει να εξoφληθούν σε τέσσερις ή πέντε, ενώ κάθε μήνα που θα περνάει από τον Αύγουστο και μετά, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να πληρώνουν τρία ή και τέσσερα διαφορετικά ειδοποιητήρια φόρων

Αλεβίτες διαδηλωτές με καραμπίνες απέναντι στην τουρκική αστυνομία

, 01:17 | 

Αλεβίτες διαδηλωτές με καραμπίνες απέναντι στην τουρκική αστυνομία
Αλεβίτες και αριστεροί διαδηλωτές κατέβηκαν την Κυριακή στους δρόμους της  Κωνσταντινούπολης οπλισμένοι με καραμπίνες, έτοιμοι να χτυπηθούν με την τουρκική αστυνομία.

Η Τουρκία φοβάται σχέδιο διχοτόμησής της και ζήτησε σύγκλυση του ΝΑΤΟ


Η Τουρκία φοβάται σχέδιο διχοτόμησής της και ζήτησε σύγκλυση του ΝΑΤΟΟι πρεσβευτές των 28 κρατών μελών του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν εκτάκτως την Τρίτη έπειτα από αίτημα της Τουρκίας προκειμένου να διαβουλευτούν σχετικά με την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ της Άγκυρας, από τη μία, και των Κούρδων ανταρτών και της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από την άλλη, ανακοίνωσε σήμερα το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο με δελτίο Τύπου.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ