}

24 Απριλίου, 2016

Στα… τέσσερα ο Τουσκ έγλειψε τους Τούρκους σαν σκυλάκι – Η ξεφτίλα της Ευρώπης

Στα… τέσσερα ο Τουσκ έγλειψε τους Τούρκους σαν σκυλάκι – Η ξεφτίλα της Ευρώπης

Εμετικός ο γλοιώδης Ντόναλντ Τουσκ έγλειψε την Τουρκία, την οποία επαίνεσε ως μια χώρα «παράδειγμα» στη διαχείριση του προσφυγικού.
Ο γλοιώδης Ντόναλντ Τουσκ υπογράμμισε το Σάββατο ότι «η Τουρκία έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (στο ζήτημα της) απελευθέρωσης της βίζας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αυτό το καλοκαίρι καταλήγουν στο ότι η Τουρκία πληροί όλα τα αναγκαία σημεία».

Ακούστε την Πομάκα από την Ξάνθη που «μάγεψε» με τη φωνή της το X-FACTOR (βίντεο)

Ακούστε την Πομάκα από την Ξάνθη που «μάγεψε» με τη φωνή της το X-FACTOR (βίντεο)
Η Αϊφέρ Σιάρα είναι μια Ελληνίδα μουσουλμάνα (Πομάκα) από την Ξάνθη και μάγεψε με την εμφάνισή της το βράδυ της Παρασκευής στο X-Factor τραγουδώντας το Αρχιπέλαγος.Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε μαζί της.
Η Τάμτα της τόνισε ότι δεν έχει κανένα λόγο να έχει άγχος γιατί έχει μια καταπληκτική φωνή.

Νόμοι Μειώσεων Συντάξεων Στελεχών ΕΔ - ΣΑ ανά κυβέρνηση, από το 2010 μέχρι σήμερα και ...πρόβλεψη του τι μέλλει γενέσθαι...

 Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

Μετά από πολλές ανακρίβειες που κατά καιρούς δημοσιεύονται  και τις πρόσφατες αναρτήσεις για μειώσεις των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παραθέτω ένα πλήρη κατάλογο με όλες τις μέχρι σήμερα μειώσεις των συντάξεων των εν αποστρατεία στελεχών  κατά κυβέρνηση, νόμο και ημερομηνία με μικρό σχολιασμό, όπου απαιτείται. Στο τέλος της ανάρτησης γίνεται μια προσπάθεια πρόβλεψης νέων μειώσεων και περικοπών από την παρούσα συγκυβέρνηση...

«Στο σφυρί» δύο ναυτικά οχυρά

 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
 Η πρώτη πρόταση είναι από το Άμπου Ντάμπι και η δεύτερη από το Ισραήλ.

Δύο ναυτικά οχυρά ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας βγάζει «στο σφυρί» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που σχεδιάζει να παραχωρήσει σε ξένους επενδυτές, με διαδικασίες fast track.

«Χοντραίνει» το παιχνίδι η Άγκυρα; Δεν υπάρχουν σύνορα σε ουρανό και θάλασσα στο Αιγαίο;

Για ουρανό και θάλασσα του Αιγαίου μιλά η Άγκυρα, αμφισβητώντας, ουσιαστικά, τα ελληνικά σύνορα.Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την συνάντησή του με τον γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ έδωσε, άμεσα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Κατά τη συνάντησή του με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η εμπλοκή της συμμαχίας στο Αιγαίο δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες με ευθύνη της Τουρκίας που προβάλει προσκόμματα.

Οι Εθνομηδενιστές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το κατάφεραν κι αυτό: Σε σπίτια της Κομοτηνής βάζουν «πρόσφυγες»…!

Παράξενες νέες παρουσίες στην Κομοτηνή… 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Κα ξαφνικά, από το πουθενά, άρχισαν κάποιες παράξενες ελεύσεις μουσουλμάνων στην Θράκη και δη στην Κομοτηνή…

Επικίνδυνα παιχνίδια με άρωμα προβοκάτσιας στην Θράκη

Τι ακριβώς πάει να κάνει η Χρυσή Αυγή 
στα ορεινά της Ξάνθης;

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  
Όταν η προβοκάτσια πάει στα βουνά της Θράκης, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του… «εγχειρήματος», αλλά για λόγους σεβασμού προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (ψήφισαν με το θυμικό, για να στείλουν μήνυμα διαμαρτυρίας και ελπίζοντας να δούνε φυλακισμένους όσους κατέστρεψαν την Ελλάδα) θέτουμε το ερώτημα:

Προσοχή με τα Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν είναι αυτόν τον καιρό πολύ ασταθής και πολύ νευρικός

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι αυτόν τον καιρό πολύ ασταθής και πολύ νευρικός. Είναι επικίνδυνος όσο και ένα πληγωμένο ζώο. ‘Εχει μεγάλη ανάγκη να δείξει ότι υπερασπίζεται σθεναρά το έθνος του, για να διατηρηθεί στην εξουσία και είναι εύκολα χειραγωγήσιμος από διεθνείς δυνάμεις. Μεταξύ των εξωφρενικών που ακούμε αυτές τις μέρες είναι ότι θέλει να παρενοχλήσει αεροπορικά την επίσκεψη Πούτιν στο ‘Αγιο ‘Ορος!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. - ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ελληνικό: Δείτε αποκλειστικά εναέρια πλάνα από την «φαβέλα» προσφύγων και μεταναστών της παραλιακής

Το ιστορικό αεροδρόμιο του Χασανίου, που μετονομάστηκε στη συνέχεια  αεροδρόμιο του Ελληνικού, η φυσική έδρα της πάλαι ποτέ κραταιάς Ολυμπιακής, εκεί που εκατομμύρια επιβάτες Έλληνες και ξένοι το χρησιμοποίησαν για 50 και πλέον χρόνια σήμερα είναι απλά αγνώριστο φάντασμα του παλιού καλού εαυτού του.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ