}

14 Μαΐου, 2016

Γεώργιος Καραϊσκάκης ο «Αχιλλέας της Ρωμιοσύνης» - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! - Αν θέλετε να ξέρετε το μέλλον σας νεοραγιάδες μελετήστε την ιστορία σας!

Γεώργιος Καραϊσκάκης ο «Αχιλλέας της Ρωμιοσύνης»

Γεώργιος Καραϊσκάκης ο «Αχιλλέας της Ρωμιοσύνης» όπως τον χαρακτήρισε ο μεγάλος ποιητής Κωστής Παλαμάς.


Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης ή Καραΐσκος ήταν Έλληνας Επαναστάτης, την εποχή που οι περισσότεροι Ελληνες ήταν ραγιάδες. 

Αρχικά υπήρξε σπουδαίος αρματολός και στη συνέχεια στρατηγός της Επανάστασης του 1821.

Τα παράσιτα της Μεταπολίτευσης - ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ - Το προσυπογράφω


exof
Kαταδικασμένοι στη λήθη

Του Γ.Κ. από τη Ρήξη φ. 123 που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 14 Μαΐου 

Τα παράσιτα του ΣΥΡΙΖΑ το έκαναν και πάλι το θαύμα τους! Κολλημένα σαν βδέλλες στην εξουσία, απομυζούν την τελευταία ικμάδα του ελληνικού λαού, υπογράφοντας το πιο καταστροφικό μνημόνιο που μεταβάλλει τη χώρα, οριστικά, τελεσίδικα, σε προτεκτοράτο.   Δεσμεύουν τις μελλοντικές κυβερνήσεις και τον ελληνικό λαό μέχρι τρίτης γενεάς τουλάχιστον. Παράλληλα, μέσα από την προσφυγική κρίση, επιταχύνουν την υποταγή της χώρας στην Τουρκία και το ΝΑΤΟ, ενώ ανοίγουν τον δρόμο για την ισλαμοποίηση που ακολουθεί.

Ο Ερντογάν ονειρεύεται Βιέννη και Ιερουσαλήμ και η ΕΕ μιλά μαζί του

Στις 25 Απριλίου ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μεχμέτ Σισμέκ, δήλωνε πως η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ αποτελεί τον πλέον καίριο στρατηγικό της στόχο. Ο ίδιος σημείωσε πως η Τουρκία θα βελτιώσει τους θεσμούς της, θα ενισχύσει το κράτος δικαίου και θα προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Οι ένστολοι καλούν την κυβέρνηση να εφαρμόσει την νέα απόφαση του ΣτΕ

Οι ένστολοι καλούν την κυβέρνηση να εφαρμόσει την νέα απόφαση του ΣτΕ
Κρίνονται ως σντισυνταγματικές οι διατάξεις του άρθρου 86 του ν.4307/2014, που δημοσιεύθηκαν σήμερα, τόσο κατά το μέρος της μειωμένης κατά 50% αναδρομικής επιστροφής της διαφοράς των μηνιαίων αποδοχών από 1/8/2012 έως 15/11/2014, όσο και κατά το μέρος της αναπροσαρμογής τους για το μέλλον σε επίπεδα χαμηλότερα του 2012. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ