}

24 Αυγούστου, 2015

Το Σύνταγμα δεν είναι κουρελού!



Το Σύνταγμα είναι ο καταστατικός χάρτης μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής Πολιτείας. Δυστυχώς, στους καιρούς των Μνημονίων κατάντησε... κουρελόχαρτο και πουκάμισο αδειανό για να εξυπηρετούνται είτε αποφάσεις των δανειστών είτε τα συμφέροντα εγχώριων παραγόντων, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που ως νεόκοπος αρχηγός ετοιμάζεται για το δικό του σόου μέσω της διερευνητικής εντολής. 

Δυστυχώς, μια κεφαλαιώδης και καθοριστική πρόνοια του Συντάγματος όπως είναι η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης καταντά βήμα επικοινωνιακής φιέστας για ένα κόμμα που ούτε στις εκλογές κατέβηκε ούτε βρέθηκε στην τρίτη θέση με την ψήφο του λαού. 

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Πρέπει τώρα να εκλέξουμε ικανούς, αγνούς και αδιάφθορους εκπροσώπους. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πατρίδα



Η εμφάνιση της κρίσης το 2009 βρήκε την Ελλάδα απροετοίμαστη, με ένα πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο και ανίκανο να προβλέψει και να διαχειριστεί, με πολιτικούς ανυπόληπτους, άλλους βουτηγμένους στη διαφθορά, άλλους συνεπαρμένους από ιδεοληψίες, από τον λαϊκισμό και τον οπορτουνισμό ή συνδυασμό όλων των ανωτέρω.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη στιγμή που θα έπρεπε να συνασπιστεί όλος ο κόσμος, κόμματα, πολιτικοί, πολίτες, διανοούμενοι, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, για να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη κρίση, η οποία έμοιαζε και μοιάζει με πόλεμο, αφού τίθενται σε κίνδυνο πέρα από μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, η κοινωνική συνοχή, ακόμη και η επιβίωση της χώρας και του έθνους, να φτάσουμε στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία για την νέα σχολική χρονιά



Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία για την νεα σχολική χρονιά σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, παρά την επικείμενη προκήρυξη των εκλογών. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία, ενώ στη συνέχεια θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές.

Τα «κλειδιά» που θα κρίνουν τις εκλογές. - Εξαιρετική Ανάλυση

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε την παραίτησή του από την πρωθυπουργία στον ΠτΔ δεν υπήρχαν δημοσκοπήσεις που να έχουν «μετρήσει» τον αντίκτυπο από την ψήφιση του τρίτου μνημονίου και την εσωκομματική αναστάτωση που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτή την έννοια, ο δρόμος για τις κάλπες (στις 20 Σεπτεμβρίου όπως όλα δείχνουν) άνοιξε χωρίς να υπάρχει εικόνα των πραγματικών συσχετισμών δυνάμεων και βέβαια της απήχησης του νέου παίκτη, της Λαϊκής Ενότητας που δημιουργήθηκε αμέσως μετά, μέσα από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!! Πρακτορεία στο Αφγανιστάν οργανώνουν το «ταξίδι» για Ελλάδα!!!

ΜΑΡΙΛΗ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ

«Δεν ξέρω τίποτε για τη χώρα σας, μην το πάρετε άσχημα, απλώς δεν ήθελα ποτέ να φτάσω εδώ. Εγώ, στη Γερμανία πάω», λέει ο Καμπίρ. Η Ελλάδα δεν υπήρχε καν στα σχέδιά του, ήταν σαν την Τουρκία: μια χώρα - πέρασμα προς τα όνειρά του. Μοιάζει με Ελληνα ή με Ισπανό. Εχει σκουλαρίκι στο αυτί, σαν τουρίστας του Αυγούστου, και μιλάει αγγλικά πιο καλά από μένα.

Ο Ερντογάν αναζητά μια "νίκη" κι αυτό προκαλεί κινδύνους στα ελληνοτουρκικά και στο Αιγαίο


Η περίπτωση του "κολυμβητή" που με μαϊμού φωτογραφίες θέλησε να πείσει ότι ανέβηκε στο Φαρμακονήσι κρατώντας τη τουρκική σημαία, μπορεί να είναι μια απλή περίπτωση ενός γραφικού εθνικιστή. Ή κάτι περισσότερο. Το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προκλήσεις με ψυχραιμία και λογική. Όπως ταιριάζει σ΄ όλους τους γραφικούς "εθνικιστές".

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ : Πέντε μήνες φοροκόλαση με δεκάδες χαράτσια (νέα αλλά και αναδρομικά)!


Από τον Αύγουστο μέχρι και τον Δεκέμβριο, οι πολίτες αντιμέτωποι με  καταιγίδα επιβαρύνσεων ύψους 13 δισ. € για σημερινές και παλαιότερες υποχρεώσεις. Σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και τα πιο πενιχρά εισοδήματα στο στόχαστρο των ΔΟΥ!

Πυκνώνουν τα χτυπήματα της Εφορίας έως το τέλος του έτους και οι φορολογούμενοι θα καλούνται κάθε μήνα να πληρώνουν φόρους και χαράτσια για τα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα άλλα περιουσιακά στοιχεία τους.

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Μπρίτο ΣτόιτσεφΔείτε σε βίντεο τα γκολ που μπήκαν στην πρεμιέρα της Super League το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Το Σάββατο Ηρακλής και Αστέρας έφυγαν με διπλά από Καλλονή και Πανθρακικό, ενώ η ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Super League νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά. Την Κυριακή Βέροια και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ σκόνταψε στην Τούμπα με την Ξάνθη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ