}

10 Φεβρουαρίου, 2015

Ιδού το σκάνδαλο των ΝΗ-90 - Γιατί δεν πετάνε - Ολόκληρο το πρακτικό της επιτροπής. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΑ" ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ

Αίσθηση προκάλεσαν στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου χθες στην Βουλή για το σκάνδαλο απόκτησης των ελικοπτέρων ΝΗ-90 τα οποία χρυσοπληρώθηκαν αλλά είναι καθηλωμένα κατά 90% λόγω συνεχών βλαβών (και μετά από έξι έτη καθυστέρησης στην έναρξη παραλαβών με ευθύνη της εταιρείας).

H ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη !!


Του Σάββα Καλεντερίδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά έδωσε σχεδόν τα πάντα σε όλους. Οι προεκλογικές υποσχέσεις σε διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες και συντεχνίες, είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να το διαχειριστεί το επόμενο διάστημα και πραγματικά ευχόμαστε να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για όλους.
Όμως οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκαν εκεί. Επεκτάθηκαν και στους μετανάστες, οι οποίοι με τη σειρά τους περιμένουν την πραγματοποίηση των εξαγγελιών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!! Κουρεύονται οι καταθέσεις ύψους 250 δις ευρώ Ελλήνων σε τράπεζες της Ευρώπης

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για   το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε-Γιουνκέρ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε.-με εξαίρεση την Ελλάδα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο.

Bloomberg: Πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος κίνδυνος από ένα Grexit

Βρετανός υπ. Οικονομικών: "Κίνδυνος για την παγκόσμια και ευρωπαϊκή οικονομία το ενδεχόμενο του Grexit." 
κίνδυνος ενός εσφαλμένου υπολογισμού που θα οδηγήσει σε «ένα πολύ κακό αποτέλεσμα» μεταξύ Ελλάδας και των εταίρων της στην ευρωζώνη αυξάνεται,

Bild: "Μήπως οι Έλληνες δικαιούνται τελικά αποζημιώσεις;"

Μήπως οι Έλληνες πράγματι δικαιούνται αποζημιώσεις, αναρωτιέται σε άρθρο της η Bild.
Το άρθρο που υπογράφει ο Von Dirk Hoeren, επικαλείται την επίσημη άποψη της ομοσπονδιακής γερμανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία το θέμα έκλεισε με τη συμφωνία που υπέγραψαν το 1960 ο Αντενάουερ και ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος.

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ" ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ H.Falcciani: "Ο Γ.Παπανδρέου έφερε την Τρόικα για να κρύψει τα 500 μαύρα εκατ. ευρώ της μητέρας του"


Ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στην "μέγγενη" του ΔΝΤ για να μην αποκαλυφθούν οι "μαύρες" καταθέσεις της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου της τάξης των 500 εκατ.ευρώ στην ελβετική τράπεζα HSBC αποκάλυψε το πρώην στέλεχος της τράπεζας Hevre Falciani σε βιβλίο του.

Υπόψη Γιάνη Βαρουφάκη: «Ασυμμετρία της μνήμης» σε Ελλάδα και Γερμανία - Η μέρα που η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας (2)

Έλληνες και γερμανοί ερευνητές συζήτησαν σε συμπόσιο στο Πανεπιστήμιο
του Όσναμπρουκ για τα ανοιχτά ζητήματα της γερμανικής κατοχής και για το πώς αντιμετωπίζεται σήμερα το ίδιο θέμα από τις δύο χώρες. 
 Χωρίς διαγραφή χρέους κανένα "οικονομικό θαύμα" δήλωναν κάποτε οι Γερμανοί...

ΤΟ 70% ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Πρωτοβουλία Γιούνκερ φέρνει συμφωνία και συμβιβασμό -Σχέδιο 10 σημείων


Πρωτοβουλία Γιούνκερ φέρνει συμφωνία και συμβιβασμό -Σχέδιο 10 σημείων

Προς συμφωνία και συμβιβασμό προχωρά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης πάνω στη βάση επιστολής από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η οποία εστάλη για να συζητηθεί στο Eurogroup της Τετάρτης.
"Στο τέλος θα επικρατήσει" η λογική
Αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το κρίσιμο EUROGROUP της Τετάρτης, όπου όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗ-90 Π. Καμμένος: Ανασυστήνει το Eνιαίο Aμυντικό Δόγμα - «Ένα αμυντικό τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος»


Σε όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν το ΥΠΕΘΑ  αναφέρθηκε σήμερα από του βήματος της Βουλής ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στα θέματα της ενεργειακής ασφάλειας, στην ΑΟΖ, την Κύπρο, το Αιγαίο, στα θέματα των αποδοχών του προσωπικού των ΕΔ αλλά και στο απαράδεκτο καθεστώς των αμαρτωλών εξοπλιστικών συμβάσεων. Μάλιστα ο υπουργός έφερε ως παράδειγμα το ελικόπτερα ΝΗ-90 και τα τραγικό καθεστώς διαθεσιμοτήτων τους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ