}

01 Ιουλίου, 2016

Αλαλούμ με τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

Αλαλούμ με τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια Μέχρι τον Σεπτέμβριο το υπουργείο Οικονομικών αναμένει από τα αρμόδια υπουργεία τις προτάσεις τους με ισοδύναμα μέτρα, ώστε να μην ισχύει από 1/1/2017 το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων, δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης.

Η ΤOΥΡΚΙΑ, ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η υπόθεση του «Μαβί Μαρμαρά» και η συμφωνία αναθέρμανσης  των σχέσεων! 
Image result for Μαβί ΜαρμαράΗ εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα κατακλυσμιαίων ανακατατάξεων και αλλαγών στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.
Ανακοινώθηκε η συνομολόγηση συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας για την επαναπροσέγγιση και την αναθέρμανση των σχέσεων των δύο χωρών, που είχαν διακοπεί από εξαετίας, όταν Ισραηλινοί κομάντος αποβιβάστηκαν στο πλοίο «Μαβί Μαρμαρά» που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της

Όλοι οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν 11 αντί για 12 επικουρικές συντάξεις έως το τέλος του χρόνου

«Αυξήσαμε τους φόρους για να μην κόψουμε τις συντάξεις» έλεγε η κυβέρνηση και έσχιζε τα ιμάτιά της ότι δε θα παραβιάσει κόκκινες γραμμές «Δεσμεύομαι καθαρά (σ.σ. Δε θα κοπούν οι συντάξεις) τι θέλετε να βγάλω το σακάκι και να σας το δώσω;», τα έφη Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της χώρας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ