}

15 Μαΐου, 2015


Μια τεράστια τουρκική αρμάδα με πάνω από 70 πολεμικά πλοία «κοκκίνισε»  το γαλάζιο Αιγαίο στις οθόνες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων σήμερα. Τα τουρκικά πολεμικά πλοία είχαν αναπτυχθεί από τα λίγα μίλια νότια του Αγίου Όρους μέχρι την περιοχή νότια των Κυθήρων!
Είναι χαρακτηριστικό  ότι η φρεγάτα F-243 YILDIRIM (ΜΕΚΟ 200 Track I) βρέθηκε μέχρι ανοικτά των ακτών της Αρκαδίας (!) παρακολουθουμένη πάντως από τουλάχιστον δύο  -και κάποια στιγμή- από τρία ελληνικά πλοία του ΠΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ..

Από την Σοφία

Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ. 
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;;;;
http://i0.wp.com/armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2014/06/Titan_has_100_times-oil.jpeg
Οι Ρώσοι θέλουν να περάσουν έναν αγωγό φυσικού αερίου από Τουρκία, Ελλάδα και Σκόπια.
Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να γίνει αυτό και για να το ακυρώσουν προσπαθούν να δημιουργήσουν τοπική ένοπλη σύρραξη στην περιοχή, που ενδεχομένως θα τους δώσει το άλλοθι στρατιωτικής επέμβασης και κατ’ επέκταση ευθέως στρατιωτικού ελέγχου της περιοχής.

Ο πρόθυμος ηλίθιος...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τούτο το απίστευτο δείγμα ενός γλοιώδους και αργόστροφου ''τίποτα'', που σιγά-σιγά και γλείφοντας έφτασε εκεί που έφτασε και που είχε το θράσος μέσα στην βουλή να βρίζει εκλεγμένους πολιτικούς και να αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις τους, ως δοτός από την τρόϊκα και το ''σύστημα'' υπουργός Οικονομικών, θα έπρεπε να είχε αποπεμφθεί από την πρώτη στιγμή της νέας διακυβέρνησης.

Ηχηρή απάντηση στο ανεκδιήγητο «Ποτάμι» – Το Βίντεο -καμπανια για την ιστορική μνήμη θα παίξει και στη Γερμανία…


ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ 

Ο αναπληρωτής υπουργός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, έδωσε διευκρινίσεις για το επίμαχο βίντεο στο μετρό της Αθήνας, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC στο Βερολίνο. 

ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: Ο Κοτζιάς τραγουδούσε χέρι χέρι με τον Τούρκο ομόλογό του το "We Are The World" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Κοτζιάς τραγουδούσε χέρι χέρι με τον Τούρκο ομόλογό του το `We Are The World` (ΒΙΝΤΕΟ)


Το "We Are The World" τραγούδησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, με τον Νίκο Κοτζιά να κρατά το χέρι του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι υπουργοί τραγούδησαν στο δείπνο που ακολούθησε της συνάντησής τους αργά το βράδυ της 13ης Μαΐου στη νότια επαρχία της Τουρκίας Αττάλεια.

Στρατηγέ Καλμπουρτζή, συγγνώμη…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η Ιστορία χαράσσει στο μάρμαρο, θα έχουν την θέση που τους αξίζει, όταν οι πουθενάδες ιντελιγκέντσηδες κι οι ηγετίσκοι που πέρασαν και δεν ακούμπησαν θα είναι στις υποσημειώσεις. Όμως το καθήκον μας δεν το πράξαμε ως πολιτεία και κοινωνία απέναντι σε αυτούς τους Ήρωες μας και τις οικογένειες τους…

Ρε σεις, την πατρίδα μου και την συνταξούλα μου…

Αποτέλεσμα εικόνας για συνταξιούχοι

Ακούω στα κανάλια την αντιπολίτευση να ωρύεται πως η κυβέρνηση χάνει χρόνο καθυστερώντας να υπογράψει το νέο μνημόνιο, που ζητάνε οι φίλοι εταίροι και δανειστές μας .
Θα μου πείτε τώρα τοκογλύφος και φίλος γίνεται; Ας είναι!!!
Αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο αφελής που δεν γνωρίζω από τερτίπια της πολιτικής, τι είναι τελικά αυτό που πρέπει να υπογράψει η κυβέρνηση και δεν το υπογράφει;

Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet για τις δηλώσεις εισοδήματος 2015

https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet


Οι φορολογούμενοι καλούνται αφού συμπληρώσουν τους κωδικούς τους και μπουν στη ηλεκτρονική ιστοσελίδα να συμπληρώσουν τον ΑΜΚΑ και να ελέγξουν τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία τους. Στη δήλωση εμφανίζονται προσυμπληρωμένα τα εισοδήματα από μισθούς και συντάξεις καθώς και τους φόρους που αναλογούν.
Πηγή: Εuro2day.gr

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ