}

15 Μαΐου, 2015

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ..

Από την Σοφία

Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ. 
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;;;;
http://i0.wp.com/armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2014/06/Titan_has_100_times-oil.jpeg
Οι Ρώσοι θέλουν να περάσουν έναν αγωγό φυσικού αερίου από Τουρκία, Ελλάδα και Σκόπια.
Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να γίνει αυτό και για να το ακυρώσουν προσπαθούν να δημιουργήσουν τοπική ένοπλη σύρραξη στην περιοχή, που ενδεχομένως θα τους δώσει το άλλοθι στρατιωτικής επέμβασης και κατ’ επέκταση ευθέως στρατιωτικού ελέγχου της περιοχής.

Το τι έγινε στο Κουμάνοβο είναι περίπου γνωστό. Η σκοπιμότητα πίσω από την ενορχήστρωσή του κατέστη σαφής από την παρουσία της Αlbright εκεί και από τις εμπρηστικές και αήθεις συκοφαντίες εναντίον της Ελλάδας.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ!
http://www.thewomenseye.com/wp-content/uploads/2013/03/Madeleine-Albright-Bug-Pin-378.jpgΌποιος αφελής δεν έχει καταλάβει ότι πίσω από το περιστατικό στο Κουμάνοβο, είναι οι ΗΠΑ, ας θυμηθεί πόσο ακαριαία «αντιδρούν» και πόσο ακαριαία έχουν κατασκευάζουν «ενόχους» για κάθε προβοκάτσια που έχουν στήσει οι ίδιοι.
Με το που συμβαίνει ξέρουν αμέσως τον «ένοχο» και τον υποδεικνύουν.

Ποιος δεν θυμάται πόσο αστραπιαία αντέδρασαν κατηγορώντας τους Σέρβους για την αιματηρή επίθεση στην αγορά του Σαράγιεβο, που τελικά επεδείχθη ότι έγινε από τους μουσουλμάνους του Ιζεντμπέκοβιτς, φυσικά με την δική τους καθοδήγηση!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/82/60/97/826097b7d03e69359c760e8288059369.jpgΠοιος δεν θυμάται πώς χρησιμοποίησαν την προβοκάτσια που οι ίδιοι έστησαν για να χρησιμοποιήσουν το ΝΑΤΟ ως προσωπικό τους μπράβο προκειμένου να βομβαρδίσουν την Γιουγκοσλαβία;
Ποιοι έφτιαξαν, εκπαίδευσαν, εξόπλισαν και οπλίζουν τους UCKάδες;;; Οι ίδιοι που έφτιαξαν και την ΙΣΙΣ… Όλοι ξέρουν…
Ποιος δεν θυμάται πόσο αστραπιαία αντέδρασε η αμερικανική κυβέρνηση ανακηρύσσοντας τον νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας και την αστυνομία ως υπεύθυνους για τους ελεύθερους σκοπευτές που σκότωναν αδιακρίτως πολίτες και αστυνομικούς και οι οποίοι αποδείχθηκε ότι ήταν πράκτορες των ΗΠΑ, διαφόρων άλλων καλοθελητών, αλλά και μισθοφόροι του ΝΑΤΟ;
Ποιος δεν θυμάται πώς τον Αύγουστο του ’13 απέδωσαν στον πρόεδρο Άσσαντ, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, την χημική επίθεση στα προάστια της Δαμασκού ,της οποίας παρουσίαζαν ως θύματα σχεδόν αποκλειστικά, παιδάκια για να επηρεάσουν συναισθηματικά την κοινή γνώμη και να αποδεχθεί άλλο ένα έγκλημα βομβαρδισμών εναντίον της Συρίας «για να προστατευθούν τα παιδάκια»;
Ποιος δεν θυμάται πώς χρησιμοποίησε ο υπ. εξ. Τζων Κέρυ τις φωτογραφίες των θυμάτων της δικής τους εισβολής στο Ιράκ από το 2003 παρουσιάζοντάς τις ως θύματα της «επίθεσης» του Άσσαντ το 2013; Για να καταλήξει φυσικά στο ότι οι ΗΠΑ «έχουν υποχρέωση να πάνε να τους σώσουν από τον κακό Άσσαντ και για να τους σώσουν πρέπει να βομβαρδίσουν την Συρία »!
http://www.wakeup99.com/wp-content/uploads/2013/09/war-is-business.jpg
Κυριολεκτικά έτοιμοι να πατήσουν επί πτωμάτων για να δημιουργήσουν κι άλλα πτώματα!
Ποιος δεν θυμάται πώς η αμερικανική κυβέρνηση «ήξερε» αμέσως ότι οι υπό απόσχιση Νεορώσοι της Ανατολικής Ουκρανίας δήθεν κατέρριψαν το Μαλαισιανό επιβατηγό αεροπλάνο, το καλοκαίρι του 2014, σχεδόν μόλις αυτό άγγιξε το έδαφος;;;
Τι θα κέρδιζαν όμως καταρρίπτοντας ένα επιβατηγό αεροπλάνο;
Μάλλον ό,τι και οι Έλληνες σκοτώνοντας άσχετους πολίτες στο Κουμάνοβο. ΤΙΠΟΤΑ!! Ποιος θα κέρδιζε; Και σε τι επίπεδο; Όποιος θα ήθελε να τους κατηγορήσει, να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον τους ώστε να εξασφαλίσει με ψέμματα και συναισθηματική χειραγώγηση την συναίνεση της κοινής γνώμης για την ενδεχόμενη κεκαλυμμένη ή απροκάλυπτη στρατιωτική του επέμβαση!!!
Ποιος λυσσάει για επέμβαση;;;;
Το Μαλαισιανό αεροπλάνο ποιος το οδήγησε να περάσει πάνω από την περιοχή των εχθροπραξιών την ώρα που όλα τα άλλα περνάνε πιο πάνω ή πιο κάτω;;; Οι Νεορώσοι; Όχι βέβαια! Το Κίεβο το οδήγησε! Φυσικά καθ’ υπόδειξη των ΗΠΑ! Με διαταγή των ανδρείκελων των ΗΠΑ οι Ουκρανοί πιλότοι έριξαν το αεροπλάνο.
Κάθε που καλοκαιριάζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζει και από μια προβοκάτσια!
Πρόσφατα ο Μπόρις Νέμτσωφ, αρχηγός αντιπολιτευόμενου κόμματος δολοφονήθηκε κραυγαλέα στην Μόσχα.
Ο Μακ Κέιν, εν ενεργεία γερουσιαστής των ΗΠΑ, παρεμβαίνοντας χυδαία, χωρίς να έχει καμμία δικαιοδοσία, και για λόγους ευθέως προπαγανδιστικούς, δήλωσε αμέσως ότι «δεν χρειάζεται να γίνουν έρευνες για το ποιος το έκανε». Το έκανε ο Πούτιν!
Ποτέ δεν χρειάζεται να γίνουν έρευνες για τις black ops που στήνουν οι κατά τόπους αμερικανικές πρεσβείες…
Αρκούν οι δηλώσεις του κάθε Μακ Κέιν ή της κάθε albright!
Τι συμφέρον θα είχε η Ελλάδα να σκοτώσει πολίτες στο Κουμάνοβο; Τι κέρδιζε; Τίποτα!
Θα κέρδιζαν όμως αυτοί που θέλουν να διασυρθεί να παρουσιαστεί ως χωρίς λόγο κακιά!
Αυτοί που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τον ενορχηστρωμένο διαρκή και διεθνή διασυρμό της, την χλεύη, την ταπείνωση.
Το θύμα του βιασμού πρέπει να παρουσιαστεί ως «πόρνη που τα ‘θελε» ως «τεμπέληδες που δεν τους αξίζει τίποτα απ’ όσα έχουν», ως «φοροφυγάδες», ότι όλα αυτά που έφτιαχναν δουλεύοντας «τους τα έδωσαν από τον ουρανό και τώρα καλά τους κάνουν και τους τα παίρνουν. Μην τους ακούτε, δεν έχουν δικαίωμα ούτε να μιλάνε!»
Ένα οργανωμένο μεθοδικό και διαρκές λιντσάρισμα από τους βιαστές-απατεώνες-ληστές για να γίνει συναισθηματικά αποδεκτό το έγκλημά τους! Και τα έχουν καταφέρει.
Αυτοί που θέλουν να είναι όλοι εναντίον της για να γίνει αποδεκτό και κάθε άλλο έγκλημα εκτός από την λεηλασία μέσω ΔΝΤ.
«Να τους τα πάρουν όλα γιατί είναι τεμπέληδες»! «Να τους βομβαρδίσουν γιατί είναι κακοί –εκτός από τεμπέληδες και χαραμοφάιδες- και επιτίθενται σε αθώους στο Κουμάνοβο»!
Έτσι γίνονται οι προπαγάνδες!!!
http://izquotes.com/quotes-pictures/quote-make-the-lie-big-make-it-simple-keep-saying-it-and-eventually-they-will-believe-it-adolf-hitler-85904.jpg
Ετσι δεν συκοφαντούσαν τους Σέρβους; τον Άσσαντ; τους Ιρακινούς;
Θυμάστε;
Έτσι θα δικαιολογηθεί ένα τοπικό «πανηγυράκι» κι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν την αποδοχή κάθε είδους επέμβασης «για την απονομή της δικαιοσύνης και την επιβολή της τάξης» κι έτσι κερδίζουν την ακύρωση της διέλευσης του αγωγού και την επί της ουσίας στρατιωτική κατοχή της περιοχής και κόβουν τον δρόμο στους Ρώσους!
Οι κάτοικοι της VARDARSKA BANOVINA, αντί να λένε ψέμματα και αχρειότητες και να έρχονται σε τέτοια αντίθεση με την Ελλάδα, θα έπρεπε να σκεφτούν με ποιον θα ζήσουν δίπλα.
https://2mnka.files.wordpress.com/2008/09/vardaska.jpg?w=583&h=377
http://i1086.photobucket.com/albums/j457/melanaszomos/Vardarska-Banovina.jpg
Αυτά τα όντα που λυμαίνονται την εξουσία των ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται αν αυτοί θα ζήσουν ή θα πεθάνουν.
Κι όταν τους είσαι πιο χρήσιμος ως νεκρός, όπως ο Νέμτσωφ, καταλήγεις σφαγμένος!
ΥΓ
Κι ένα μικρό bonus
Ο Μακ Κέιν, «διορίστηκε» σύμβουλος του Ποροσένκο! Ο Μακ Κέιν έχει σύμβουλο τον γιο του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ο οποίος Ζμπίγκνιου είναι σύμβουλος του Ομπάμα, που έστειλε την θείτσα στα Σκόπια… Κι ο Ζμπίγκνιου έχει δηλώσει ότι δεν έχει μετανοήσει που οργάνωσε την Αλ Κάιντα και προκάλεσε ένα εκάτ. νεκρούς στο Αφγανιστάν, κι ότι προκειμένου να βλάψει την Ρωσία θα το ξανάκανε…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ