}

31 Αυγούστου, 2015

Αυτοί είναι οι ξεφτίλες που βγάζουν φράγκα µε τις ΜΚΟ και δεν έχουν δουλέψει ούτε µία µέρα

ΘΑ σας πέσουν τα µαλλιά δείτε πόσες ΜΚΟ και οργανώσεις έχουν µαζί ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ µε τον ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ

Υποθετικό ερώτημα



Αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν :

Τι «μαγειρεύει» το DEB στη Θράκη

Αναζητούν μουσουλμάνους υποψηφίους-μαριονέτες για πανελλαδικό φιλοτουρκικό κόμμα ελέγχου των πολιτικών εξελίξεων

Πυρετώδεις ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη οι τουρκόφιλοι στη Θράκη για να προχωρήσουν στην ανάδειξη των υποψηφίων τους για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου έτους δεν έχουν επιτρέψει στο τουρκόψυχο Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) να προχωρήσει στο σχέδιό του για κάθοδο στις εκλογές, με αποτέλεσμα να παραμένει ακόμη ένας από τους κυριότερους ρυθμιστές για την επιλογή των υποψηφίων.

Η ενιαία Γερμανία και οι αποζημιώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ενοποίησης των δύο Γερμανιών
Σαν σήμερα, το 1990, υπεγράφη η συνθήκη ενοποίησης των δύο Γερμανιών. Η Ανατολική Γερμανία, που βρισκόταν από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δέσμια των Σοβιετικών, ενώθηκε με την προηγμένη Δυτική Γερμανία, με τη σύμφωνη γνώμη των δυτικών δυνάμεων, που είχαν επικρατήσει στον Ψυχρό Πόλεμο.
Η επανένωση ακύρωσε και   το τελευταίο επιχείρημα των Γερμανών για τη μη αποπληρωμή των οφειλών τους προς την Ελλάδα, όπως αυτές δημιουργήθηκαν την περίοδο της Κατοχής.

Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ.. ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ.. (VIDEO)

Η "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΛΕΝΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑ, ΔΕ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ, ΑΠΛΑ ΦΟΡΕΣΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ. Τύφλα να εχουν οι κωλοτουμπες.

ΙΔΟΥ Ο “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΡΕΠΟΥΣΗ)

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΜΥΡΝΗΣ,1922,Είχαν ήδη φύγει όλοι οι Έλληνες στρατιώτες, όταν οι ελληνικές κι αρμενικές συνοικίες της Σμύρνης παραδόθηκαν στις φλόγες. Ήταν 30 Αυγούστου 1922. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που αναφέρουν Τούρκους ένστολους να κουβαλούν μπιτόνια με βενζίνη. Και για να μη γίνονται λάθη, η τουρκική διοίκηση είχε φροντίσει να αναρτηθεί η επιγραφή: «Σαχιλί ισλαμντίρ» (ισλαμικό ίδρυμα), σε κάθε τουρκικό κτίριο.

Πως θα ψηφίσουν στρατιωτικοί λιμενικοί και πυροσβέστες στις εκλογές Σεπτεμβρίου

    Πως θα ψηφίσουν στρατιωτικοί λιμενικοί και πυροσβέστες στις εκλογές Σεπτεμβρίου
    Το πως θα συνταχθούν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι των στρατιωτικών υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις ή στο Λιμενικό Σώμα, προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 καθορίζει με εγκύκλιο του το ΥΠΕΣ.

Πρωτοσέλιδα: Κομματικοί διαξιφισμοί στον απόηχο των γκάλοπ


Τις στρατηγικές τους αναπροσαρμόζουν τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων στον απόηχο των αλλεπάλληλων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν το τελευταίο τριήμερο και τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων σήμερα Δευτέρα ασχολούνται ως επί το πλείστον με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Η απολεσθείσα τιμή της Αριστεράς

Στην πατρίδα μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς δεν αμφισβητήθηκε ούτε για ένα εικοσιτετράωρο.
«Στις 29 Αυγούστου ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Δράμας σε συνεργασία με την Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού οργανώνουν γιορτή μίσους επαναφέροντας το εμφυλιακό κλίμα του παρελθόντος. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που σας αποστέλλουμε, οι οργανωτές αναφέρουν ότι θα καταθέσουν στεφάνια μεταξύ άλλων και οι Ενοπλες Δυνάμεις, ο Διευθυντής της Αστυνομίας και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ελληνικό έδαφος υπό κατοχή: 11.000 λάθρο έχουν κυριεύσει την Λέσβο!

ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ 6.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!

Τουρκία: Ακύρωσαν τις μεγαλειώδεις φιέστες για την εθνική γιορτή της 30ης Αυγούστου εξαιτίας του ΡΚΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Η σκιά του ΡΚΚ έκατσε για τα καλά πάνω από την Άγκυρα την Κυριακή για την γιορτή της 93ηςεπετείου της «ημέρας της νίκης» καθώς απέτρεψε στην τουρκική ηγεσία από το να διοργανώσει τις προγραμματιζόμενες  μεγάλες  και πολύωρες φιέστες που είχε στο σχεδιασμό της.

Τι ισχύει για τις άδειες των υπαλλήλων στο Δημόσιο εν' όψει εκλογών


Με κατεπείγον έγγραφό του το υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης δίνει οδηγίες όσον αφορά στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων δεδομένου ότι σε τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές.
Α' Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ