}

20 Ιανουαρίου, 2015

Η Βουλή ζητά πίσω το μισθό από τους βουλευτές


Να επιστρέψουν την αποζημίωσή τους για τον μήνα Ιανουάριο –η οποία και τους είχε καταβληθεί προεκλογικά- εντός δέκα ημερών, καλούνται οι βουλευτές.

Οπλοστάσια, εκατομμύρια ευρώ, εκβιασμοί, παρακολουθήσεις και βόμβες



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο οργάνωσης και τις ποικίλες δραστηριότητες που είχε αναπτύξει το δίκτυο «νονών» με επικεφαλής τον έγκλειστο Παναγιώτη Βλαστό με «στρατηγείο» τις φυλακές Κορυδαλλού φέρνουν στο φως οι καταθέσεις της εξαδέλφης του βαρυποινίτη.

Ποιος αρχηγός κόμματος θέτει απαράβατο όρο την αποκατάσταση των μισθών στις ΕΔ για να συνεργαστεί

Ως απαράβατο όρο για την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας θέτει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για τους μισθούς των στρατιωτικών ,του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας και των δικαστικών, θέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Με δήλωσή του από το φυλακιο Νικης στην Φλώρινα ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει:

Ο Θεός της Ελλάδας βοηθός... ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!!!

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αενάως τόσο στις οικογένειες όσο και στις κοινωνίες. Η πρώτη γενιά χτίζει, η δεύτερη απολαμβάνει και η τρίτη τα γκρεμίζει όλα και μένει στο δρόμο. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα και οι κρίσεις Αρχηγών! Όλα τα "γαλάζια" και "κόκκινα" σενάρια!!

Image

Το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής θα κρίνει πάρα πολλά και για την στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι πολιτικές εξελίξεις   και οι εναλλαγές κομμάτων στην εξουσία επηρεάζουν δραματικά τον κρατικό μηχανισμό και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε ποτέ.

Γιατί τώρα το ξέσπασμα Νετανιάχου εναντίον Ταγίπ!!

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Γιατί τώρα το ξέσπασμα Νετανιάχου εναντίον ΤαγίπΈπεσε σαν βόμβα στη διεθνή πολιτική σκηνή η άγρια αντεπίθεση του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ στον Ταγίπ Ερντογάν την περασμένη Τετάρτη. Η επιλογή τους το προηγούμενο διάστημα να μη σηκώνουν το γάντι που έριχνε συστηματικά ο ισλαμιστής πρόεδρος της 
Τουρκίας εναντίον της χώρας τους, χρησιμοποιώντας μειωτικούς χαρακτηρισμούς είχε προβληματίσει τον κόσμο των διπλωματών, των αναλυτών και των δεξαμενών σκέψης, καθώς φανέρωνε μία αδυναμία εκ μέρους του κ. Νετανιάχου να αντιπαρατεθεί με τον φανατικό ηγέτη της Τουρκίας.

Ο ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Ζ.ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ "ΑΠΕΤΥΧΕ ΒΑΘΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ" Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Ευρωζώνη - Το παραδέχονται τώρα και οι Γερμανοί

Πληθαίνουν οι φωνές στην Ευρώπη που υποστηρίζουν ότι η πολιτική της λιτότητας πρέπει να τερματιστεί, καθώς η Ευρωζώνη είναι έτοιμη να εκραγεί από τα δημοσιονομικά προβλήματα και την τεράστια ανεργία και οι κυβερνήσεις κινδυνεύουν να συντριβούν.  
Στις φωνές αυτές προστέθηκε και αυτή του σοσιαλδημοκράτη Γερμανού αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος εξαπέλυσε εμμέσως πλην σαφώς

Η "μίζα" των εξοπλιστικών είναι σε χρυσό στην Ελβετία

Του Παναγιώτη Στάθη 
Η ανάγνωση της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης στον Κορυδαλλό, στο εκκολαπτήριο εγκλήματος της VIP πτέρυγας που δημιουργήθηκε για τους «υψηλούς προσκεκλημένους» της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, του υποκόσμου και της μίζας, είναι πως οι βασικές πηγές εσόδων ήταν τα λύτρα (30 εκατ. είχαν καταβληθεί) από την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου που ξεπλένονταν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο  και κυρίως οι μίζες από τα εξοπλιστικά.

Μέσω διαδικτύου η ανανέωση των δελτίων ανεργίας και οι αιτήσεις για παροχές και βεβαιώσεις


Φωτο:mmszczecin.pl

Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015.
Με βάση τα καινοτόμα «εργαλεία» που διαμόρφωσε και παρέχει πλέον ο Οργανισμός, οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι και οι δικαιούχοι των λοιπών παροχών, πλην της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων και του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Μάθε πού ψηφίζεις ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά

ekloges_21_0
Κανονικά θα λειτουργούν το Σαββατοκύριακο των εκλογών οι δήμοι, τα ΚΕΠ και τα γραφεία των αστυνομικών τμημάτων που εκδίδουν ταυτότητες.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών «ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 αντίστοιχα.

"1307 ευρώ η σύνταξη του Αρχηγού Στόλου" - Αλήθειες από τους Δεμέστιχα και Τόσκα


Image
Ο ναύαρχος Γρηγόρης Δεμέστιχας έφθασε μέχρι Αρχηγός Στόλου. Σήμερα ειναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ .


Ο κ.Δεμέστιχας σε τηλεοπτική του εμφάνιση μαζί με τον υποψήφιο στρατηγό με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Τόσκα δεν μάσησε τα λόγια του,όταν ρωτήθηκε για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έφερε η κυβερνητική πολιτική τους στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους: Σύνταξη 1307 ευρώ λαμβάνει ο Αρχηγός Στόλου!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»

Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου) 

Παιδεραστές, βιαστές, ληστές, εμπρηστές, τρομοκράτες, κ.ο.κ είτε παίρνουν άδειες, ή αποφυλακίζονται – λόγω παρελεύσεως του 18μήνου- . Εξαιρούνται (;) μόνον τα στελέχη της Χ.Α (!).Διαπράττεται μια ανεπίτρεπτη αδικία / διάκριση σε βάρος τους παρά το ότι:

Μερικά ερωτήματα για τον Γιώργο Παπανδρέου

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος 

Η προεκλογικh εκστρατεία του κ. Γιώργου Παπανδρέου συνίσταται κατά μέγα μέρος σε δικαιολογίες για την αποτυχία της βραχείας και οικτρής πρωθυπουργίας του.

Ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου δεν έχει δώσει απαντήσεις σε μερικά βασικά ερωτήματα.

Που μας έβαλε τα γυαλιά η Τουρκία και πρέπει να την μιμηθούμε

Image
Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Μια πραγματικά επαναστατική κίνηση υπέρ των εγχωρίως παραγομένων προϊόντων της έκανε η τουρκική κυβέρνηση- και την επισημαίνουμε για να την δουν οι εδώ φωστήρες!

Η τουρκική κυβέρνηση λοιπόν έβαλε την υπογραφή της σε μια απόφαση που θα ανυψώσει την μεταποιητική βιομηχανία της χώρας στον τομέα του αυτοκινήτου. Θα εφαρμοστεί, όπως γράφει η εφημερίδα Γενί Σαφακ (Yeni Şafak) η ισοδυναμία, όπως και στον τομέα των φαρμάκων:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ