}

20 Ιανουαρίου, 2015

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»

Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου) 

Παιδεραστές, βιαστές, ληστές, εμπρηστές, τρομοκράτες, κ.ο.κ είτε παίρνουν άδειες, ή αποφυλακίζονται – λόγω παρελεύσεως του 18μήνου- . Εξαιρούνται (;) μόνον τα στελέχη της Χ.Α (!).Διαπράττεται μια ανεπίτρεπτη αδικία / διάκριση σε βάρος τους παρά το ότι:
1. Είναι αναγνωρισμένο κοινοβουλευτικό κόμμα και επομένως δικαιούται να λάβει μέρος στον προεκλογικό αγώνα.
2. ‘Εχουν κατηγοριοποιηθεί, κατηγορηθεί και καταταχθεί (από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, του διαβόητου … » Δημοκρατικού Τόξου») ως …. «Τρομοκρατική Οργάνωση», δηλαδή Τρομοκράτες (;).
Συνεπώς – τρομοκρατική αδεία και δημοκρατική ισοτιμία – θα πρέπει να τύχουν των ιδίων ευεργετημάτων / αδειών κλπ, όπως ακριβώς και κάθε άλλος αξιοσέβαστος τρομοκράτης. Όμως το (Φερόμενο ως) Κράτος μας επιμένει να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Απορεί ο κάθε νουνεχής και δίκαιος πολίτης (Ανεξάρτητα αν συμπαθεί ή αντιπαθεί, αν στηρίζει ή όχι την Χ.Α) με τις πολιτικάντηκες μεθοδεύσεις και διακρίσεις.
Αγανακτεί όταν βλέπει να δίδονται άδειες σε βαρυποινίτες, ισοβίτες- καταδικασμένους, όχι υπόδικους ή προφυλακισμένους- τρομοκράτες, και να μην επιτρέπεται η επικοινωνία των χρυσαυγητών με τους εκλογείς τους (όταν μάλιστα δεν έχουν καταδικαστεί και σε λίγο τελειώνει και το 18μηνο για αποφυλάκισή τους).
(Αυτο) εκτίθεται η – δήθεν – ατρόμητη, ασκίαχτη «Δημοκρατία» μας όταν τρομοκρατείται, πανικοβάλλεται, παραπαίει, αυθαιρετεί, αδικεί.
Ποιούς φοβούνται και αντιδρούν σπασμωδικά; Μήπως τους γελοίους επαγγελματίες ΤΑΜΠΕΛΟΚΟΛΛΗΤΕΣ οι οποίοι θα τους χαρακτηρίσουν ως: Φασίστες, Χιτλερικούς, Χουντικούς (Σ.Σ Ποτέ όμως ….. Σταλινικούς. Γιατί άραγε;) Ε! και; Αν δεν είναι τι τους πειράζει;
Αλλά βλέπετε λείπει από το Πολιτικομιντιακό Κατεστημένο (ελάχιστες οι φωτεινές εξαιρέσεις) το σθένος, η λεβεντιά, ο ανδρισμός – με την Αρχαιοελληνική έννοια του όρου – η δημοκρατικότητα.
Οι υπηρέτες σκοπιμοτήτων, οι επαγγελματίες «Δημοκράτες» όσοι έχουν λόγους να στηρίζουν το «Σύστημα» προσφέρουν κακή υπηρεσία στη Δημοκρατία αυθαιρετούντες και αδικούντες.
Έχουν άραγε αναλογιστεί οι κ.κ αρμόδιοι -Κόμματα, Δικαστές κ.α – τι θα συμβεί (Σ.Σ υπόθεση εργασίας /τροφή για σκέψη) σε περίπτωση που η Χ.Α πάρει ένα αξιόλογο εκλογικό ποσοστό ή έρθει, ακόμη και τρίτο κόμμα;
Πως άραγε θα αισθανθούν και πως θα δικαιολογηθούν οι αξιότιμοι αδικοπραγούντες;
Υ.Γ Θα είναι άραγε εύκολο να μας πείσουν για τα: Δημοκρατικά τους πιστεύω (ή – και – διαπιστευτήρια), καθώς και το αίσθημα δικαίου, ισονομίας και ισοτιμίας που τους διακατέχει; Δεν νομίζω.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ