}

12 Ιουλίου, 2015

Η απάντηση των Ελλήνων εφοπλιστών στον Σόιµπλε και η πρόταση «βόµβα» σε κυβέρνηση και συνδικάτα

tromaktiko318
Aπάντηση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε έδωσαν οι Έλληνες εφοπλιστές μέσω του περιοδικού Crash Απριλίου, ο οποίος τους στοχοποίησε ευθέως λέγοντας πως βρίσκονται στο απυρόβλητο της κυβέρνησης.
Το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα σε όλα όσα έχουν γράψει τα ξένα μέσα κατά της Ελλάδος και όσα έχουν πει διάφοροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Ιδού τα νέα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές - Περιλαμβάνεται και πρόταση για πενταετές Grexit - "Μαστίγωμα" άνευ ορίων περιμένει τους Έλληνες (upd)

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΣΜΗ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πλήρη υποδούλωση της χώρας και πολίτες ραγιάδες απαιτούν και θα πάρουν με τα νέα μέτρα οι δανειστές. Ο Έλληνας πολίτης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση ακόμα και για τη στοιχειώδη επιβίωση.
Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πρόγραμμα μέχρι να κάνει αλλαγές σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ, το συνταξιοδοτικό σύστημα και να ενισχύσει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, αναφέρει το προσχέδιο της δήλωσης των υπουργών της Ευρωζώνης μετά από τη σύσκεψη της Κυριακής.

Το Βερολίνο δέχεται επίθεση των ΗΠΑ μέσω Γαλλίας, Ιταλίας, Ελλάδας. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 


Σε απελπισία το Βερολίνο – Δέχεται επίθεση των ΗΠΑ μέσω Γαλλίας, Ιταλίας, Ελλάδας
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Το παιχνίδι είναι πολιτικό και μάλιστα γεωπολιτικό. Διαβάστε τι παίζεται και δεν σας το μεταδίδει κανένας ανίδεος τηλεοπτικός «σχολιαστής».
Η Γερμανία «τελειώνει»   γιατί έχει αποδειχθεί τόσο στην ελληνική όσο και στην ουκρανική κρίση ανίκανη να διαχειριστεί τα πράγματα.

Βρόμικο παιχνίδι Σόιμπλε να «φάει» τον Τσίπρα για να σώσει το γερμανικό Ράιχ


Βρόμικο παιχνίδι Σόιμπλε να «φάει» τον Τσίπρα για να σώσει το γερμανικό Ράιχ


Έντονη είναι η υποψία ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  στήνει βρόμικο παιχνίδι για να «φάει» τον Αλέξη   Τσίπρα.
Δημοσιογραφικές πηγές εκτιμούν ότι οι δηλώσεις Σόιμπλε πριν την έναρξη του Eurogroup, περί ελλείμματος εμπιστοσύνης προς την ελληνική πλευρά, τις οποίες επανέλαβε και ο τζιτζιφιόγκος υποτακτικός του ο Ντάισελμπλουμ, αποσκοπούν στο να «πέσει» η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Δηλαδή, ο Σόιμπλε βρίζει την μοναδική κυβερνηση που δεν πηρε ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ…

…αλλά θελει να επαναφέρει αυτούς που «έφαγαν» 211 δις από τους «τίμιους ευρωπαίους»! Αληθεια, τι δεν κατάλαβες;
Εκεί φαίνεται η απίστευτη υποκρισία του ράιχ. Η μόνιμη επωδός τους ειναι αυτή που φανερώθηκε στο ευρωκοινοβούλιο από το ΕΛΚ: «Πείτε μας κύριε Τσίπρα τι κάνατε τα 211 δις που σας δώσαμε»!

Ο Βενιζέλος ομολόγησε το έγκλημα του!

Είπε πάνω στον τρόμο του: «Εμείς υπογράψαμε συμφωνία με τον EFSF που ειναι εταιρεία με έδρα Λουξεμβούργου! Εσείς υπογράφετε συμφωνία με τον ESM που είναι διεθνής οργανισμός και διέπεται από το διεθνές δίκαιο!!»

Το αδιέξοδο στο Eurogroup και οι επιδιώξεις του Grexit

Το επιδιωκόμενο από τη Γερμανία Grexit δημιουργεί συνθήκες γερμανικής εισβολής σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία 

Για αδιέξοδο στις συζητήσεις του Eurogroup κάνουν λόγο οι Financial Times, περιγράφοντας παράλληλα το σκληρό πλαίσιο γύρω από το οποίο διαπραγματεύεται η Ελλάδα.

Guardian: ''Η ελληνική προσπάθεια προσκρούει στα «γεράκια» της ευρωζώνης''


Η τελευταία προσπάθεια της Ελλάδας να αποφύγει την έξοδο από το ευρώ, εξασφαλίζοντας μια νέα τριετή βοήθεια ύψους 80 δισεκ. ευρώ προσέκρουσε στον τοίχο αντίστασης των οικονομικών γερακιών της ευρωζώνης, έγραψε η Guardian.

Ρέντσι σε Μέρκελ: Enough is Enough!

Ως Εδώ


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σύμφωνα με ανταποκριτές, αναμένεται την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής να καλέσει τη Γερμανία να δεχτεί μια συμφωνία με την Ελλάδα.

Ανασχηματισμός εν όψει και σενάρια εκλογών το φθινόπωρο

«Αυτό που προέχει τώρα είναι η θετική διαπραγμάτευση. Όλα τα άλλα στην ώρα τους»... Η φράση αυτή του Αλέξη Τσίπρα μετά τη θυελλώδη ψηφοφορία στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου θα είναι κι εκείνη που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αλλά ενδεχομένως και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ