}

05 Απριλίου, 2017

Η Άγκυρα «απαγορεύει» στον Α/ΓΕΣ να επισκέπτεται Οινούσσες, Φούρνους, Παναγιά και Ικαρία!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε στις 30 Μαρτίου τα νησιά για να επιθεωρήσει τους Εθνοφύλακες

Μάλιστα η Άγκυρα ενοχλείται διότι «δίδεται στατιωτική εκπαίδευση και στους κατοίκους των νησιών τα οποία ανήκουν στην τουρκική Δημοκρατία όπως και τα υπόλοιπα 14 που όλα μαζί τα έχει καταλάβει η Ελλάδα»!

EKTAKTO: Συναγερμός στην Ουάσιγκτον: Έπεσε μαχητικό F-16!

της Μαρίνας Νικολάκη

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Ουάσιγκτον καθώς ένα μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε δύο μίλια μακριά από την στρατιωτική βάση Joint Base Andrews.

Ο πιλότος σύμφωνα με τις πληροφορίες του RT πρόλαβε να εκτιναχθεί αλλά παραμένει άγνωστη ακόμα η κατάσταση της υγείας του.

«Θερίζει» η ανεργία τους Έλληνες... αλλά δεν υπέβαλλαν αιτήσεις για 1.000 θέσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις!


της Μαρίνας Νικολάκη

Μπορεί η Ελλάδα να μαστίζεται από την ανεργία όπου τα ποσοστά της δείχνουν ολοένα και να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια αλλά δυστυχώς οι πολίτες δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να κάνουν αίτηση στις προκυρήξεις που δημοσιεύονται για θέσεις εργασίας στον ελληνικό στρατό.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την μεταφορά του μαχητικού RF-4E στην εθνική οδό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά του μαχητικού από την Τανάγρα στο αεροδρόμιο του Τατοίου μέσω της εθνικής όδου Αθηνών – Λαμίας.

H αλεπού στο παζάρι των εκβιαστών

Την ώρα που ο Γιάννης Στουρνάρας έσπευδε νωρίτερα στη Φρανκφούρτη -ως άλλη αλεπού στο μεγάλο παζάρι των εκβιασμών-, οι δανειστές βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο της κυβέρνησης! Οι πιστωτές στήνουν σκηνικό εκβιασμού, καλώντας την ελληνική πλευρά να υπογράψει τη συμφωνία με τα επώδυνα νέα μέτρα τώρα. Μάλιστα, διαμηνύουν ότι το Μαξίμου

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ