}

23 Μαρτίου, 2015

Η επιστολή Τσίπρα σε Μέρκελ "έκανε την δουλειά της"! - Η ΕΚΤ ανοίγει τους κρουνούς της ρευστότητας και δηλώνει "Θα διευκολύνουμε τη νέα κυβέρνηση και θα δώσουμε χρήμα"

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
Το πρόγραμμα χρηματοδοτικής βοήθειας της Ελλάδας πρόκειται να αλλάξει ώστε να διευκολυνθεί η νέα κυβέρνηση, δήλωσε τη Δευτέρα ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι η ΕΚΤ παραμένει έτοιμη να υποστηρίξει τη χώρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Αναστήθηκε" το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Mirage 2000 EGM/BGM - Η Dassault δέχθηκε να τα αναβαθμίσει

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΜΗΡΕΙΑΣ
Το πρόγραμμα αναβάθμισης των παλαιών μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000 EGM/BGM της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο είχε ματαιωθεί μετά την άρνηση της γαλλικής εταιρείας Dassault να καταθέσει σχετική πρόταση στις αρχές του 2011 με δικαιολογία το κλείσιμο των γραμμών παραγωγής των ανταλλακτικών του προγράμματος "-5 Μκ2", τελικά θα προχωρήσει καθώς η γαλλική πλευρά αποδέχθηκε το αίτημα της Πολεμικής Αεροπορίας να υποβάλει εκ νέου την πρόταση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αερομαχία BVR μεταξύ F-16 της ΠΑ με τουρκικά F-16 επάνω από τους Φούρνους

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΓΚΥΡΑ
Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισέβαλε στις 11:04 στον Εθνικό Εναέριο Χώρο  μεταξύ της ν. Λέσβου και της ν. Χίου και μετά από λίγο πέταξαν επάνω από το σύμπλεγμα των νήσων Φούρνων.

Ολόκληρη η δραματική επιστολή Τσίπρα στη Μέρκελ

Τσίπρας: «Δε θα ανεχθώ την οικονομική επιδείνωση της ήδη καταπιεσμένης ελληνικής κοινωνίας»

Διαβάστε το κείμενο της επιστολής του Έλληνα πρωθυπουργού προς την γερμανίδα Καγκελάριο στο οποίο η Αθήνα προειδοποιεί ότι «η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις, εάν δεν βρεθεί άμεσα μια βραχυχρόνια χρηματοδοτική λύση». Την δραματική επιστολή αποκαλύπτουν οι Financial Times στο σημερινό φύλλο τους. 

Ειδικό τέλος Παπανδρέου!


Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρέου μπιρμπίλη παπακωνσταντίνου εικόνεςΗ κυβέρνηση που πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη προδοσία της Μεταπολίτευσης, την υπαγωγή μας στο γενοκτονικό Μνημόνιο, δεν έχει σταματήσει να μας επηρεάζει αρνητικά. Η εξόφληση του ανύπαρκτου χρέους των Ελλήνων στη δυσώνυμη δυναστεία Παπανδρέου γίνεται με πάρα πολλούς τρόπους. Ενας από αυτούς εξηγήθηκε στην «κυριακάτικη δημοκρατία». Είναι το «χαράτσι διαρκείας   του Γιώργου».

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΩΣΙΑΣ


1056383_620x410

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εκτός από τους Αμερικανούς και πολλούς Ευρωπαίους, όπως φαίνεται η διαφαινόμενη προσέγγιση μεταξύ Αθήνας και Μόσχας έχει ανησυχήσει σε μεγάλο βαθμό και τους Τούρκους. Αυτό αποδεικνύει η μεγάλη προβολή του τουρκικού τύπου στις επόμενες κινήσεις και επαφές μεταξύ των δυο πλευρών.

Προσοχή! Η Τουρκία με τελεσίγραφο απειλεί για νέα NOTAM στο Αιγαίο

 

Του Σάββα Καλεντερίδη
Image result for ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣτο άρθρο μας της προηγούμενης Παρασκευής αναφερθήκαμε στον τρόπο με τον οποίο η Κύπρος, ένα πληγωμένο νησί με υπό κατάληψη του 40% του εδάφους της, κατόρθωσε να διαχειριστεί με μέτρο και ιδιαίτερη γεωπολιτική ευφυία τα ενεργειακά της αποθέματα και τη γεωπολιτική της θέση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τη στήριξη των ΗΠΑ αλλά και άλλων σημαντικών δυνάμεων, απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

Οι Γκρίζοι Λύκοι καταλαμβάνουν μεθοδικά την Θράκη

Το βαμβάκι, ο καπνός και το γκρίζο μέλλον
Η ενοχική σιωπή της Αθήνας καταλύτης δυσάρεστων εξελίξεων στην Θράκη

Η Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παρακολουθώντας ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική ζωή του τόπου μας θέλει να επισημάνει ένα καινοφανές τοπίο που διαμορφώνεται και το οποίο κρύβει σημαντικούς κινδύνους για την ασφάλεια και τα εθνικά μας συμφέροντα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Μέρκελ θα θέσει θέμα μη εξεταστικής για τα υποβρύχια στον Αλέξη!

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εκβιασμό με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και την συμφωνία του 2010 θα θέσει η Μέρκελ στην συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Η αποφασιστικότητα του υπουργού Άμυνας αλλά και της προέδρου της βουλής να οδηγήσουν την συμφωνία Βενιζέλου στην δικαιοσύνη, έχει τρομάξει τους γερμανούς που νόμιζαν οτι «καθάρισαν» τον Βενιζέλο μέσω Σαμαρά.
Η συμπαιγνία Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών που επιχείρησε να ξεπλύνει το καθεστώς Σαμαρά βέβαια, ήταν τρισχειρότερη ακόμα και από αυτή του Τσοχατζόπουλου! Αυτό το διαπίστωσε όχι μόνον ο Πάνος Καμμένος, αλλά το είχαν ομολογήσει και στελέχη της ΝΔ πριν από τις εκλογές του 2012.

Τρίτο λάθος της Ν.Δ. η νέα συγκυβέρνηση

Τι δεν εκτιμάται στη θεωρία περί πιθανής διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ 

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης 

H N.Δ. -απ' ό,τι φαίνεται- εγκαταλείπει τη θεωρία της παρένθεσης και τη θεωρία των άκρων. Συμβιβάζεται με την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και προσφέρεται σχεδόν ανοιχτά να παίξει εθνικό ρόλο στην περίπτωση που ο Τσίπρας δεν μπορέσει να περάσει το τρίτο Μνημόνιο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ