}

09 Ιανουαρίου, 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕ!! Απειλή προστίμων για τα αναδρομικά των ¨ενστόλων¨!!

ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 50%  Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών επιστράφηκε μόνο το 50% των αναδρομικών που δικαιούνται οι ένστολοι και μάλιστα σε 36 δόσεις, ενώ υπήρξε και μερική αποκατάσταση των αποδοχών τ
Με άμεση επιβολή κυρώσεων                   (πιθανότατα προστίμου) απειλούνται πλέον η κυβέρνηση και το ελληνικό Δημόσιο επειδή δεν έχουν συμμορφωθεί μέχρι σήμερα πλήρως         (αλλά μόνο εν μέρει) στις δικαστικές αποφάσεις που τον περασμένο Ιούνιο δικαίωσαν τους ενστόλους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες κ.λπ.).

Ο “Mr. Grexit” χαρακτηρίζει μπλόφα της Μέρκελ το δήθεν …Grexit!

του Μιχάλη Ψύλου
“Μπλόφα της γερμανικής κυβέρνησης για να επηρεάσει τις εκλογές στην Ελλάδα» χαρακτηρίζει τους δήθεν φόβους για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup ,Βίλεμ Μπούιτερ,ο οποίος έχει επινοήσει και τον όρο «Grexit”.

Σκότωσαν (παλι) όλους τους ισλαμοφασιστες για να μην συνεχιστεί η έρευνα που θα αποκάλυπτε τουρκια και Καταρ.

Όπως εγινε με τον ισλαμοφασιστα – δολοφόνο βρεφών της Τουλούζης, έτσι πριν απο λίγο οι τρεις ισλαμοφασιστες έπεσαν νεκροί απο τα πυρά των ειδικών δυνάμεων στην Γαλλία.
Όπως και με την Τουλούζη, αυτό το γεγονός βάζει ταφόπλακα και στα ευρήματα που θα προέκυπταν απο την ανάκριση των ενόχων και θα οδηγούσαν στα χρηματοδοτούμενα απο τουρκια και Καταρ «πολιτιστικά ιδρύματα». Τωρα το γεγονός θα κριθεί παλι «μεμονωμένο» μεχρι το επόμενο.

Οι αμερικανοί φεύγουν από το Ιντσιρλίκ και κρατάνε τη Σούδα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλη στρατηγική σημασία έχει η αμερικανική βάση της Σούδας στην Κρήτη, η οποία λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ανεξέλεγκτη και χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα προς την Ελλάδα από τις ΗΠΑ, δείχνουν τελευταία δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου.

Ευρω - ραγιαδισμός της πεντάρας!

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 
Η τάξη των χορτάτων αποφάσισε να ξαναπιάσει τη «βαριοπούλα» για να σφηνώσει μέσα   
στο κεφάλι των πεινασμένων την γνωστή απάτη: Ότι τα δικά της ιδιοτελή προνόμια ισοδυναμούν με το δήθεν «εθνικό συμφέρον»...

Τουρκοναζί στην Αθήνα σε προκλητική εκδήλωση κατάργησης νόμου που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων !!! Τεστ τουρκικής βαρβαρότητας στην Αθήνα


Του Σάββα Καλεντερίδη
Τη στιγμή που οι αναγνώστες της εφημερίδας μας διαβάζουν αυτές τις γραμμές, μια ομάδα Τούρκων παρακρατικών που σχετίζονται με οργανώσεις οι ρίζες των οποίων φθάνουν στα έγκατα των μηχανισμών του τουρκικού κράτους που τέλεσαν με δολοφονική ψυχρότητα τη γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, ήτοι των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, πραγματοποιεί στην Αθήνα μια άκρως ενδιαφέρουσα «εκδήλωση»!

"120 χιλιάδες οικογένειες αναμένουν απάντηση για να ψηφίσουν"! Επιστολές αποστράτων σε Σαμαρά-Τσίπρα

ImageΈχοντας στην “φαρέτρα” τους 120 χιλιάδες οικογένειες οι απόστρατοι στέλνουν μήνυμα σε πρωθυπουργό και στον επίδοξο διάδοχό του. Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών με επιστολές τους σε Σαμαρά και Τσίπρα ζητά να μάθει τι σκοπεύουν να κάνουν με την πλήρη

Πώς θα πάρετε δωρεάν σύνδεση ίντερνετ και laptop από το Κοινωνικό Μέρισμα – Κουπόνια για 289.300 δικαιούχους (προκήρυξη και ημερομηνίες)

Στις 04/02/2015 θα αναρτηθούν τα κουπόνια της Ψηφιακής Αλληλεγγύης για τους 289.300 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε απο το ΤΕΕ που υλοποιεί το πρόγραμμα και καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν να κάνουν τις αιτήσεις τους εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές αλλά και γνωστοποιεί στους δικαιούχους όλες τις λεπτομέρειες για να πάρουν τα δωρεάν λαπτοπ ή Tablet και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για 12 μήνες.

ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "Στρώνουν" το δρόμο για την έλευση του Ε.Βενιζέλου στη ΝΔ...

Μόνο τυχαίες δεν θεωρούνται οι πρόσφατες "μεταγραφές" στελεχών και επί χρόνια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, καθώς πρόκειται για την έναρξη μια διαδικασίας ένωσης των δύο κομμάτων.
Ο Α.Σαμαράς ετοιμάζεται να υποδεχτεί υπό την "σκέπη" της ΝΔ τον Ε.Βενιζέλο. Ίσως μάλιστα αυτή να είναι η τελευταία φορά που το ΠΑΣΟΚ κατεβάινει στις εκλογές, και είναι πολύ πιθανό εάν υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ να κατέβει ενσωματομένο στη ΝΔ. 

Εθνική στρατηγική ή μικροκομματικές παρωπίδες;

Του Γιώργου Καραμπελιά 

To grexit και οι μαθητευόμενοι μάγοι της παιδικής χαράς 

Τις τελευταίες ημέρες, διεξάγεται μία συζήτηση ηλιθίων ή κουφών γύρω από το ζήτημα μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, με καταπληκτικά επιχειρήματα του τύπου, σήμερα ο Μοσκοβισί δήλωσε το Α, ο Βαρουφάκης… το Β, η Μπιλντσάιτουνγκ το Γ. Την Τετάρτη το πρωί της 7ης Ιανουαρίου ο… Χατζηνικολάου, μας διαβεβαίωσε, ως ειδικός, ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος grexit, διότι όλα αυτά είναι μπλόφες!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ