}

22 Μαρτίου, 2016

«Λαυράκια» έβγαλαν οι Βέλγοι στην τουρκική συνοικία των Βρυξελλών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Λίγες ώρες μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών, η Βελγική Αστυνομία με ειδικές δυνάμεις του στρατού εισέβαλλε στην τουρκική συνοικία(!) της πόλης (Schaarbeek) και ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ : Οι μύθοι και η πραγματικότητα

ΠΡΟΣ : Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»  (με παράκληση να δημοσιευθεί σε σημείο της εφημερίδας σας,  αντίστοιχο του δημοσιεύματος «Νοσηρό κλίμα και φαινόμενα  διαφθοράς στο βασίλειο ….» )

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ : Μύθοι και πραγματικότητα

Επίθεση στις Βρυξέλλες - Ανταρτοπόλεμος στην Ευρώπη

Μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών σήμερα το πρωί, οι φόβοι ότι η απειλή της τρομοκρατίας μεταμορφώνεται σε απειλή ανταρτοπόλεμου στην Ευρώπη μεγαλώνουν.

Stratfor: Πως χτύπησαν οι τρομοκράτες στις Βρυξέλλες

Πολλαπλές εκρήξεις σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου, υπογραμμίζοντας την επίμονη ευπάθεια των εύκολων στόχων σε απλές, αποτελεσματικές επιθέσεις -καθώς και την προθυμία και ικανότητα των τρομοκρατών στη δυτική Ευρώπη να πραγματοποιήσουν αυτές τις επιθέσεις.

Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην τουρκική συνοικία

Έφοδο σε συνοικία με τουρκικής καταγωγής κατοίκους έκανε η Βελγική αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet

Τι δείχνει η γρήγορη «απάντηση» στη σύλληψη του Abdesalam

Του Sam Jones 
Financial Times 


Η σφαγή δεκάδων ανθρώπων στις Βρυξέλλες την Τρίτη το πρωί, μόλις λίγες μέρες μετά τη μαζική καταστολή εξτρεμιστικών ισλαμιστικών δικτύων στην Ευρώπη, αποτελεί ένδειξη της απειλής που επιβάλει μια νέα γενιά Ευρωπαίων τζιχαντιστών –πιθανώς εμπνεόμενων, αν όχι οργανωμένων, από το Ισλαμικό Κράτος.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ... Τουρκική εμπλοκή στις επιθέσεις των Βρυξελλών; - Τί είχε πει ο Ρ.Τ.Ερντογάν πέντε ημέρες πριν - Συλλήψεις Τούρκων ισλαμιστών (φωτό, vid)



του Βασίλη Καπούλα

Μόλις πέντε ημέρες πριν ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρ.Τ.Ερντογάν, είχε μιλήσει για βομβιστικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένου και του Βελγίου!
"Δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί η βόμβα που εξερράγη στην Άγκυρα να μην εκραγεί στις Βρυξέλλες ή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πόλη" είχε πει ο Ρ.Τ.Ερντογάν κατά την διάρκεια της τελετής για την μάχη στην Gallipoli στην πόλη Canakkale στις 18 Μαρτίου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! : Ενώπιον της Τουρκίας η Ευρωπαϊκή Ένωση επιλέγει την αυτοκτονία !!

Η ιστορία έτοιμη να επαναληφθεί 

JPEG - 40.6 kb
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις 18 Μαρτίου 2016 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Donald Tusk (ένας Πολωνός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Γερμανίας), φαινόταν να προσπαθήσει να ηρεμήσει την οργή του Προέδρου της Επιτροπής, Jean-Claude Juncker (ένας Λουξεμβουργέζος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ΗΠΑ). Προς μεγάλη χαρά ενός χλευαστικού Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου. 

Η περίοδος της μεγάλης κρίσης στην Τουρκία άρχισε: Η χώρα σε συνθήκες χάους…

Δοξάστε τον: Ο Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρική καρέκλα με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν. A handout picture provided by the Turkish President Press Office on 19 March 2016 shows Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) receiving Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif (L) for a meeting in Istanbul, Turkey, 19 March 2016. EPA, TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE, HANDOUT EDITORIAL USE ONLY

Γράφει ο Νίκος Μούδουρος 
«Σήμερα είμαστε σε συνθήκες τις οποίες η λέξη ‘χάος’ δεν είναι αρκετή για τις περιγράψει». Αυτά σημείωνε σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» στις 15 Μαρτίου 2016 ο καθηγητής Αχμέτ Ινσέλ.

Όταν τα ελληνικά σύνορα βαφτούν με αίμα, ποιοί θα τα «ανοίξουν»;

Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνήψε συμφωνία με την Τουρκία για την παράνομη μετανάστευση προς την Ελλάδα, έχοντας κλείσει τα σύνορά της, προς αυτούς τους παράνομους μετανάστες (όπως η συμφωνία αυτή, τους χαρακτηρίζει). Όμως η ελληνική συγκυβέρνηση έχει «ανοιχτά σύνορα» και «δεν έχει σύνορα στην θάλασσα» κατά

Σταμάτησε η Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της από την Συρία: "Από αύριο ή συμφωνία ή ξαναρχίζουμε βομβαρδισμούς"... (φωτό, vid)

ΕΜΦΟΡΤΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ SU-30, SU-35S, ΚΑΙ ΤΑ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
του Βασίλη Καπούλα

Aπό αύριο η Ρωσία θα επέμβει μονομερώς αν υπάρξει παραβίαση της εκεχειρίας στην Συρία ενώ καμία αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων δεν θα συνεχιστεί στην Συρία, πέραν αυτών που έχουν ήδη αποχωρήσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! : Το διπλό παιχνίδι της Τουρκίας με τους πρόσφυγες από τη Συρία

Η ασιατική κουτοπονηριά εμφανίζεται κι εδώ έχοντας ως «εργαλείο» τους Τούρκους πρόσφυγες. Μάλιστα δε, επειδή όλους τους εκ Συρίας προερχομένους τους αποκαλούμε Σύρους -ως πολίτες της Συρίας- δεν κάνουμε τον διαχωρισμό, περί του τι είδους Σύροι είναι. Διαχωρισμό που κάνει όμως η Τουρκία χρησιμοποιώντας τους διττώς. Σε αυτούς που στέλνει στην Ευρώπη, και σ’ αυτούς που θέλει να κρατήσει.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ