}

12 Αυγούστου, 2015

Δεν είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι είναι...

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας 

Λοιπόν, για να σοβαρευόμαστε κάποια στιγμή! Με αφορμή τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας της (δήθεν) ελληνικής (και δήθεν) κυβέρνησης με τους μεγαλοτοκογλύφους, κι επειδή πολλά έχω ακούσει εδώ κι ένα μήνα από τα χείλη των (κεντρικών αλλά και τοπικών) παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, να πω ότι πραγματικά καγχάζω με τη στάση των περισσότερων από αυτούς και τη (μάταιη) προσπάθειά τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι!

ΤΟΥΣ... ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»


Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες, αστυνομία

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο. Και στο θέμα αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων. Για την Τασία και την... προοδευτική παρέα της, άνθρωποι είναι μόνο οι παράνομοι μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας λάθρα απολαμβάνοντας άσυλο, τροφή και στέγη (δωρεάν) και όχι οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που σώζουν ζωές, προστατεύουν την κοινωνία και ρισκάρουν τη ζωή τους (κινδυνεύοντας και από τις αρρώστιες που κάποιοι μεταφέρουν) για 700 ευρώ.

Τα φανερά και τα «κρυφά» μέτρα του Μνημονίου για Ασφαλιστικό και εργασιακά


Τα φανερά και τα «κρυφά» μέτρα του Μνημονίου για Ασφαλιστικό και εργασιακά

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο
Σκληρά μέτρα που κρύβουν νέες περικοπές σε συντάξεις και σε επιδόματα, αλλά και αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης περιλαμβάνει το ασφαλιστικό «πακέτο» που ενσωματώθηκε στη συμφωνία μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης για το νέο Μνημόνιο.

Συντάξεις Δημοσίου και ΙΚΑ Σεπτεμβρίου 2015

Συντάξεις Δημοσίου και ΙΚΑ Σεπτεμβρίου 2015
Στις 28 Αυγούστου θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου άλλα και του ΙΚΑ για τον μήνα Σεπτέμβριο 2015 προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα σύμφωνα και με ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

ΟΑΕΔ: Τα 11 άγνωστα ειδικά επιδόματα

ΟΑΕΔ: Τα 11 άγνωστα ειδικά επιδόματα
Oι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο το επίδομα ανεργίας ενώ υπάρχουν πολλά άγνωστα ειδικά επιδόματα που χορηγούνται είτε μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε σε μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών, σε νέες μητέρες καθώς και σε άλλες κατηγορίες.

Deutsche Welle: Δεν θα πετύχει ούτε το τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα


Deutsche Welle: Δεν θα πετύχει ούτε το τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα

Οι ειδήσεις από την Αθήνα ότι οι δανειστές και η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησαν σε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας ακούγονται στην αρχή πολύ θετικές. Ζητωκραυγές όμως δεν χωρούν. Η νέα συμφωνία με τους δανειστές, το νέο μνημόνιο είναι η απόδειξη της αποτυχίας, γράφει ο ανταποκριτής της Deutsche Welle στις Βρυξέλλες Μπερντ Ρίγκερτ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ