}

12 Αυγούστου, 2015

ΤΟΥΣ... ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»


Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες, αστυνομία

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο. Και στο θέμα αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων. Για την Τασία και την... προοδευτική παρέα της, άνθρωποι είναι μόνο οι παράνομοι μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας λάθρα απολαμβάνοντας άσυλο, τροφή και στέγη (δωρεάν) και όχι οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που σώζουν ζωές, προστατεύουν την κοινωνία και ρισκάρουν τη ζωή τους (κινδυνεύοντας και από τις αρρώστιες που κάποιοι μεταφέρουν) για 700 ευρώ.
Οι παράνομοι μετανάστες ό,τι και να κάνουν έχουν άλλοθι και δίκιο (γιατί θα μας πουν και ρατσιστές), οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να είναι άψογοι και όταν κάποιος πέφτει σε παράπτωμα, διαπομπεύεται και βγαίνει στη σέντρα. Λες και δεν είναι άνθρωποι αλλά ρομπότ.
Σαν δεν ντρέπονται οι καθισμένοι στους αναπαυτικούς καναπέδες της εξουσίας και από το κέντρο της Αθήνας κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και καταδικάζουν εύκολα εκείνους που πληρώνουν τις αμαρτίες του πολιτικού συστήματος και της αδιάφορης Ευρώπης. Τιμωρούν αυτούς που νύχτα μέρα βρίσκονται στο πόδι για να βοηθήσουν τους χιλιάδες που εισβάλλουν στη χώρα μας με κάθε μέσο και τρόπο χωρίς να λογαριάζουν οικογένεια, χωρίς να σκέφτονται τις θλιβερές αποδοχές τους. Λιγοστοί και στις περισσότερες των περιπτώσεων αφημένοι στην τύχη τους, έχουν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες, καθώς η Ευρώπη νίπτει τας χείρας της.
Ας δοκιμάσουν να κάνουν μια μέρα τη δουλειά τους οι κυβερνώντες και θα καταλάβουν τι εστί... βερίκοκο. Γιατί από απόσταση όλα είναι καλά και όλα είναι εύκολα. Ας πάνε εκείνοι να αντιμετωπίσουν τους χιλιάδες απελπισμένους που, αντί να λένε και «ευχαριστώ» σε όλους τους Ελληνες και κυρίως στους ανθρώπους που τους έσωσαν και τους βοηθούν κάθε μέρα, πάνε από πάνω και να τους λιντσάρουν. Εκεί μας έφτασαν οι προοδευτικές λογικές και τα συστήματα εξουσίας, που, αντί να λύνουν το πρόβλημα, κοιτούν να το χρεώσουν στον τελευταίο τροχό της αμάξης που δεν είναι άλλος από τον λιμενικό και τον αστυνομικό που τα ακούει και από τις τοπικές κοινωνίες για όσα κάνουν οι «λαθραίοι». Τους... πυροβολούν όλοι και πρώτη η Πολιτεία, αντί να τους λένε «ευχαριστώ». Κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ