}

11 Μαΐου, 2016

Ένας κόφτης στο Αριστεροχώρι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το κοπέλι ο Μισελοζανάτσης,    αυτό το άνθος της ξεφτίλας, δήλωσε πως  ''έκανα δημοσκόπηση ανάμεσα στους ψηφοφόρους μου και βγήκε με συντριπτική πλειοψηφία ότι πρέπει να ψηφίσω το Ασφαλιστικό. Ρώτησα τον κόσμο, βλέπετε...'' 

Μουσουλμάνοι βγάζουν τον "φερετζέ" των ψευτομουφτήδων και αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο στη Θράκη

Με αποδείξεις, υπάλληλοι της Τουρκίας 
οι ψευτομουφτήδες στην Θράκη

Ποιος θα μπορούσε να σκεφθεί πως μία γιορτή θρησκευτικού χαρακτήρα θα γινόταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί διακίνηση μαύρου χρήματος και χρηματοδότηση ξένης χώρας σε θρησκευτικούς λειτουργούς που κινούνται (όχι απαραίτητα στα θρησκευτικά πλαίσια και καθήκοντα) σε ρυθμούς και τακτικές που συνάδουν με τα χαρακτηριστικά πράκτορα μυστικών υπηρεσιών…!

Τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα αναγκάζονται να επιστρέψουν επειγόντως και να συνεχίσουν τις βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία

Βαλεντίνος Βασιλέσκου στο Réseau International (Γαλλία)

Les avions russes obligés de revenir précipitamment et de reprendre les bombardements en Syrie
Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία 
δεν διαθέτει αεροναυπηγική τεχνολογία στο επίπεδο εκείνης των Ηνωμένων Πολιτειών, ούτε αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, τα ρωσικά βομβαρδιστικά ήταν πολύ αποτελεσματικά στην εκστρατεία τους για 5-6 μήνες στη Συρία. Ένας από τους στόχους, ήταν να προσελκύσει μαζικές παραγγελίες ρωσικών όπλων, και έχει επιτευχθεί [1].

Τιμωρός Καιρός!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Η Ηώς στην Ελληνική Μυθολογία είναι η θεότητα-πρόδρομος του Ήλιου,
στον οποίο άνοιγε κάθε αυγή την "
Θύρα της Ανατολής".

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη
Υπάρχουν στον κόσμο τούτο κρυμμένοι νόμοι σκληροί και απαραβίαστοι:ότι το κακό πάντα στην αρχή επικρατεί, μα πάντα στο τέλος νικιέται. Η ελευθερία δεν δωρίζεται, αντίθετα, με αίμα καταχτιέται. Ανυπόταχτη, ασυμβίβαστη δρασκελάει τις φοβισμένες χώρες και πηγαίνει στους γενναίους λαούς που την καλούν.

Στα ελληνικά νησιά οι πρόσφυγες και μετανάστες αν η Τουρκία κάνει πίσω λένε οι Γερμανοί!

Του Μιχαήλ Στυλιανού 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της χθεσινής Bild, η λύση των ελληνικών νησιών εξετάζεται ως μέσο προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων, σε περίπτωση που η Τουρκία – όπως υποδήλωσε ο Ερντογάν- αρνηθεί να εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας που συνήψε η Ε.Ε. με τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το Οθωμανικό τέλος ενός νεο-Οθωμανού

Του Ανδρέα Ματζάκου 

Στις 5 Μαΐου, ο νυν πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ανακοίνωσε ότι παραιτείται και ότι δεν έχει πρόθεση να ξαναθέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), στο επόμενο έκτακτο συνέδριο του ΑΚΡ, στις 22 Μαΐου. Η ανακοίνωση αυτή έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίον από κοινού υλοποιούσαν το όραμα της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως αυτό περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο του "Το Στρατηγικό Βάθος".[1]

Επίθεση στον Μασούτη από τους τουρκόφρονες της Θράκης

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Τελικά, η τάση που έχουν αποκτήσει οι τουρκόφρονες (ελέω φυσικά της χρόνιας κυβερνητικής αδιαφορίας) να ελέγχουν, να πιέζουν τα συμβαίνοντα στην Ελληνική Θράκη, αποδεικνύεται πως μεταβάλλεται και προσαρμόζεται (προς το χειρότερο και θρασύτερο) με την παρούσα συγκυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.

Το κεφάλι Έλληνα αξιωματικού ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο

Πυρ και μανία ο Αλέξης Τσίπρας (φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας) με Έλληνα αξιωματικό του ΝΑΤΟ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις φέρεται να δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ανίκανη και επικίνδυνη… 

Ο Ερντογάν προετοιμάζει εισβολή στα ελληνικά νησιά με χιλιάδες πρόσφυγες

Ο Ερντογάν προετοιμάζει εισβολή στα ελληνικά νησιά με χιλιάδες πρόσφυγες
Με τον Αχμέτ Νταβούτογλου  να οδεύει και τυπικά προς την παραίτησή του από την πρωθυπουργία, ουδείς φαίνεται ικανός να συγκρατήσει τον ασυγκράτητο «σουλτάνο» της Άγκυρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πλέον ανοιχτά δείχνει να περιφρονεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Syrian refugee children forced into factory work in Turkey

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ