}

19 Απριλίου, 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όχι σε κίβδηλη, δήθεν λύση. 

[Γ. Κασιμάτης. Β. Φίλιας, Π. Νεάρχου, Λ. Αξελός, Π. Ήφαιστος, Ι. Μάζης, Μ.
Ευρυβιάδης, Δ. Αλευρομάγειρος, Λ. Βάσσης, Θ. Στοφορόπουλος].


1. Παρακολουθούμε, με μεγάλη ανησυχία, την ενορχήστρωση μιας προπαγάνδας ότι έχει επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος στις διεξαγόμενες διακοινοτικές συνομιλίες και ότι το Κυπριακό βαίνει προς τη λύση του και ότι αυτή ενδέχεται μάλιστα να επιτευχθεί μέσα στο 2016.

Η Στρατηγική Αποτροπής να επιστρέψει στο «λεξιλόγιο» της ελληνικής ηγεσίας

Του Δημήτρη Τσαϊλά 

Η προσαρμογή στο δόγμα «Στρατηγικής Αποτροπής» απαιτεί νέες ρυθμίσεις ασφαλείας με κατεύθυνση κυρίως προς την τουρκική προκλητικότητα, καθώς το δόγμα της… «Στρατηγικής Ψυχραιμίας», που υιοθέτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Άμυνας και συνεχίζουν όσοι τον διαδέχτηκαν μέχρι σήμερα, αναμφίβολα τους ενθαρρύνει. Ωστόσο, η αποτροπή θα πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον διάλογο, καθώς αυτά χρειάζονται να είναι οι δύο πυλώνες της στρατηγικής της πατρίδας μας.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ......Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..../ΣΧΟΛΙΟ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ



18.4.16   Analysts for Change
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ....ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ - ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ

Αιγαίο: Δύο αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών και 26 παραβιάσεις από την τουρκική Αεροπορία



Έξι τουρκικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα προχώρησαν σήμερα σε 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 26 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Παράλληλα η υπήρξαν και δύο εμπλοκές με μαχητικά της ΠΑ που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν. Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
  

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ