}

05 Σεπτεμβρίου, 2016

Μόσχα: Δείτε το συρτάκι της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κόκκινη Πλατεία! - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε και ολόκληρη την εκδήλωση στο Βίντεο που ακολουθεί
Image

Μάγεψαν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες το κοινό στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας, που καταχειροκρότησε την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας να παιανίζει και να χορεύει συρτάκι.

Το διεθνές φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών Σχημάτων «Spasskaya», στη Μόσχα ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος συνολικά 22 στρατιωτικές μπάντες από 12 χώρες που έκαναν την εμφάνισή τους στην Κόκκινη Πλατεία.

Κάλυψη στον Αντρίκο για το Τ.Τ.



Εντός των προσεχών ημερών ξεκινά η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μια σημαντική πτυχή της οποίας συνδέεται με την πιθανή εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου.
Ωστόσο, παρά τις πολλαπλές καταγγελίες και την ύπαρξη μιας περίεργης εταιρίας με έδρα την

Η βραχονησίδα που μας πήραν οι Τούρκοι και δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ!!!

ImageHandler8-600x275

Η βραχονησίδα που από το 1947 ήταν ελληνική ενώ από το 1969 και έπειτα πέρασε ολοκληρωτικά στα χέρια των Τούρκων χωρίς να το καταλάβει κανείς! Ο λόγος για την νησίδα Τσούκα που έγινε τουρκική και μετονομάστηκε σε «Τοπαν».
Πως έγινε όμως η… «μεταβίβαση»; Έφερε ευθύνη η ελληνική πλευρά;

Όχι, δεν είναι δικτάτορες, είναι απλά λιμασμένοι και διψασμένοι για αίμα λύκοι, στρατευμένοι στη ΝΤΠ. Αυτό είναι...

Οι προηγούμενοι ήταν διαπλεκόμενοι, φαύλοι, προδοτικοί και καταλήστευσαν την πατρίδα.

Οι τωρινοί πάλι είναι σαν λιμασμένοι λύκοι, που τους άνοιξαν την πόρτα στο μαντρί και όρμησαν μέσα με λυσσώδη λαχτάρα για αίμα και δεν ξέρουν τι να πρωτοφάνε. 
Οι προηγούμενοι ήταν πιο

Εντείνεται η κινεζική παρουσία στο συριακό μέτωπο

Ανάλυση: South Front  

Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Η γεωπολιτική σπουδαιότητα της Μέσης Ανατολής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Κίνας, η οποία φαίνεται πως πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα "βήματα" της Μόσχας .

Η εξόντωση των συνταξιούχων: Μεγάλη «σφαγή» στις επικουρικές - Πάνω από 50% η μείωση


Εξοντωτικές μειώσεις που έφτασαν τα 150 ευρώ είδαν πάνω από 100.000 δικαιούχοι επικουρικών συντάξεων. Η μεγάλη σφαγή έγινε στις επικουρικές του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες μειώθηκαν έως και 54%, ποσοστό που υπερβαίνει και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις. Από τις μειώσεις δεν εξαιρέθηκαν οι αδύναμες κατηγορίες συνταξιούχων όπως οι χήρες και οι δικαιούχοι αναπηρικών συντάξεων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ