}

23 Ιανουαρίου, 2016

Η Γερμανία καταργεί την βίζα για τους Τούρκους: Πράκτορες της ΜΙΤ και τζιχαντιστές θα "αλωνίζουν" ελεύθερα σε Θράκη και ΕΕ!

"ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ "ΓΕΜΙΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Για άλλη μια φορά η Γερμανία δεν μπορεί να κρύψει την παραδοσιακά φιλοτουρκική της πολιτική και προωθεί την άμεση κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους εντός της Σένγκεν δημιουργώντας έτσι επιπλέον προβλήματα ασφαλείας σε ολόκληρη την ΕΕ αφού η ισλαμική Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν αποτελεί εκολαπτήριο τζιχαντιστών και κυρίως καταργεί την ελληνική εθνική ασφάλεια αφού όλοι οι πράκτορες της ΜΙΤ θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς κανένα εμπόδιο.

Τεταρταίος πυρετός στην Άγκυρα - Ο Ερντογάν ζητεί να μην αναπτύξει η Ρωσία στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία

«Δεν θα το ανεχθούμε» τόνισε ο τούρκος Πρόεδρος 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε σήμερα, Παρασκευή, τη Ρωσία να μην αναπτύξει στρατεύματα στα σύνορα της χώρας του με τη Συρία, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί κινήσεων Ρώσων στρατιωτών στο αεροδρόμιο του Καμισλί. «Το είπαμε εξ αρχής: δεν θα ανεχθούμε τέτοιους σχηματισμούς (στρατιωτών) κατά μήκος της ζώνης που εκτείνεται από τα σύνορα με το Ιράκ μέχρι τη Μεσόγειο» είπε ο Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ξαφνική διπλωματική κρίση: Σε ανάκληση των διαπιστευτηρίων πέντε προξένων της Ρωσίας προχώρησε η Ουάσιγκτον!

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ
του Βασίλη Καπούλα

Ξαφνική διπλωματική κρίση ξέσπασε μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ καθώς η Ουάσιγκτον ανακάλεσε τα διαπιστευτήρια σε πέντε από έξι προξένους της Μόσχας εγείροντας πολλά ερωτήματα σχετικά με τον σκοπό και το χρονικό σημείο που επέλεξε για να προβεί σε μια κίνηση που επιδεινώνει ραγδαία τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

N.Koτζιάς: "Με τα χρήματα που ξοδεύουμε σε πρόσφυγες και λάθρο δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε περικοπές στις συντάξεις"! "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ"



Σε μια ωμή ομολογία για το κόστος που φορτώνεται η Ελλάδα για τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που περνούν στην χώρα μας προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών κ Νίκος Κοτζιάς, με συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung καθώς όπως αναφέρει "με τα χρήματα αυτά, δεν θα χρειάζονταν να κοπούν οι συντάξεις που επιβάλει η τρόικα"! 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ