}

02 Μαΐου, 2015

85.000.000€ χωρίς αποδείξεις βρέθηκαν στα βιβλία του ΠΑΣΟΚ

Καταπελτης για τις ηγεσίες που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ, είναι τo πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων που ερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο με το ταμείο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της kontranews, το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα… μπακαλόχαρτα, φτάνει τα 85.000.000 ευρώ! Μέχρι και παραστατικά για έξοδα 20.000 ευρώ για… κομμωτήριο εμφανίζονται στα «επίσημα» βιβλία. Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστηρίου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους, για προσωπική του χρήση! Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανένα παραστατικό, ενώ καταγράφονται πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια.

Οι πέντε λόγοι που οι αμερικανοί έχουν "λυσσάξει" να καταστρέψουν τη Ρωσία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda που υπογράφεται από τον γαλλικής καταγωγής Nicolas Bonnal, για πρώτη φορά αναλύονται όπως αναφέρεται, οι πέντε λόγοι με το ανάλογο αιτιολογικό για τους οποίους η σημερινή αμερικανική ηγεσία επιδιώκει με κάθε μέσο να καταστρέψει την Ρωσία.

Οψιμη ευσέβεια δίχως μεταμέλεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Σάββας ξηρόςΟ Σάββας Ξηρός βρίσκεται στις φυλακές επειδή συμμετείχε στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη και δολοφόνησε συμπολίτες μας. Δίχως να ρωτήσει κανέναν, δίχως την έγκριση της Πολιτείας ή του θείου νόμου (τον οποίο πρόσφατα επικαλέστηκε) δίκασε και καταδίκασε αθώους ανθρώπους.

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ και ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ !!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος 
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής

O Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής   υπήρξε  ένας από τους Οθωμανούς σουλτάνους που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ναυτικής ισχύος της αυτοκρατορίας. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά του αυτή 
στηρίχθηκε σε μια σειρά εξωμοτών/αρνησίθρησκων χριστιανών ναυτικών διοικητών όπως οι ελληνικής καταγωγής Πίρι Ρεΐς, ο Τουργκούτ Ρεΐς  και ο Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσσα, ο ουγγρικής καταγωγής ευνούχος Χατίμ Σουλεϊμάν και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Δεξί χέρι, στενός φίλος και συγγενής του Σουλεϊμάν, μέγας βεζίρης και ανώτατος στρατιωτικής διοικητής των οθωμανικών στρατευμάτων στις σημαντικότερες εκστρατείες υπήρξε ο Ιμπραήμ Πασάς, ένας επίσης αρνησίθρησκος Έλληνας από την Πάργα της Ηπείρου.

ΕΦΕΤ: Ανακλήσεις προϊόντων από JUMBO, ΑΒ Βασιλόπουλος και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Για τη διακίνηση πλαστικής κουτάλας και παιδικού πλαστικού μπολ ενημερώθηκε ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF).

Νέο σκάνδαλο στη Βουλή: Η αποκάλυψη Κωνσταντοπούλου που «πάγωσε» την αντιπολίτευση... [video]

Ποια νέα μνημονιακά σκάνδαλα αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή;

Νέο σκάνδαλο στη Βουλή: Η αποκάλυψη Κωνσταντοπούλου που «πάγωσε» την αντιπολίτευση... [video]«Το ζήτημα να υπάρχει εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος και οι θυγατέρες του Στουρνάρα και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και η εταιρεία αυτή, την ώρα που δεν υπήρχε ευρώ για τα φάρμακα ανέλαβε μιντιακή εκστρατεία μισού εκ. ευρώ κατά της πολυφαρμακίας δημιουργεί μείζον ζήτημα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την πρόσφατη συζήτηση για το ν/σ της ΕΡΤ ξεσκεπάζοντας τη δράση πρώην υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου σχετικά με την κρατική διαφήμιση.

Γι’ αυτό ακριβώς εξελέγη πρόεδρος ο Προκόπης Παυλόπουλος: Για πρωτη φορά μετά τον Β´ ΠΠ, οι Γερμανοί αναγνωρίζουν.

Για πρώτη φορά μετά τον Β´ ΠΠ, κορυφαίοι γερμανοι αξιωματούχοι, αναγνωρίζουν το δίκαιο της Ελλάδας και απαιτούν να ανοίξει το θέμα των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου. Ο πρόεδρος Γκάουκ με μια συνέντευξη του που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, αναγνωρίζει το δίκαιο της Ελλάδας χωρίς πολιτικαντισμούς και υπεκφυγές. Προηγήθηκε η συνέντευξη Σμιτ που αποκρυφθηκε παντελώς από τα Ελληνικά ΜΜ»Ε», ο οποίος παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της Ελλάδας. Ευτυχώς, όπως ενημερωνόμαστε, θα ειναι κύριο θεμα σε μεγαλη κυριακάτικη εφημερίδα.

Ποιες οι «κόκκινες γραμμές» της Αθήνας – Τι απαιτούν οι δανειστές

Μεταξύ των ζητούμενων από τους δανειστές και των κόκκινων γραμμών της ελληνικής πλευρά ακροβατεί η κυβέρνηση επιχειρώντας να διατηρήσει τις επαφές με τους θεσμούς σε καλό επίπεδο αλλά και να μην προκαλέσει τριβές επικίνδυνες για τη συνοχή της στο εσωτερικό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυεθνική άσκηση «NOBLE DINA 2015»


Σε εξέλιξη βρίσκεται από προχθές η πολυεθνική άσκηση «NOBLE DINA 2015» με τη συμμετοχή πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ