}

24 Μαρτίου, 2016

Τα πέντε βήματα για να καταστραφεί το ISIS



Άρθρο ειδικού αναλυτή για την τρομοκρατία στο politico. Προτείνει πέντε βασικούς άξονες για να απαλλαγεί μια και καλή ο κόσμος από το Ισλαμικό Κράτος


Ποτέ άλλοτε η τρομοκρατική απειλή δεν υπήρξε τόσο απρόβλεπτη και ίσως για πρώτη φορά μοιάζει να απειλή κάθε σημείο του πλανήτη και όχι συγκεκριμένες χώρες του λεγόμενου αναπτυγμένου κόσμου.

Ένας ανιστόρητος ιδεοληπτικός εθνομηδενιστής υπουργός

Το μήνυμα του αρνητού του ολοκαυτώματος των Ποντίων υπουργού παιδείας της Ελλάδος με την ευκαιρία της εορτής της 25ης Μαρτίου...! 
Διαβάστε το, με ευθύνη δική σας.
Η τραγωδία ενός ανιστόρητου, κομπλεξικού και αμόρφωτου, που ξεπερνά και τον εαυτόν του με το κατάπτυστο αυτό μήνυμα...!

FSB: 16 τρομοκράτισσες αναχώρησαν από Τουρκία για να δράσουν στη Ρωσία

Σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, 16 τρομοκράτισσες, που έχουν εκπαιδευθεί στην Τουρκία, αναχώρησαν από την χώρα αυτή και είναι ήδη καθ' οδόν προς την Ρωσία, προκειμένου να εκτελέσουν την αποστολή τους... 

Ρεπορτάζ: Pravda Report και  South Front
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Με τη γλώσσα των αριθμών – Η Ελλάδα μέχρι το 2025-30 μεταβάλλεται σε μουσουλμανική χώρα

Με τη γλώσσα των αριθμών Η Ελλάδα μέχρι το 2025 30 μεταβάλλεται σε μουσουλμανική χώραΘεόδωρος Κατσανέβας


Ο πληθυσμός με την Ελληνογενή ιστορική πολιτισμική ταυτότητα, μαστίζεται από υψηλή γήρανση και βαρύτατη υπογεννητικότητα, με αυξανόμενες τάσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της βαριάς οικονομικής κρίσης. Η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,2 παιδιά κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών,αφού για το σκοπό αυτό πρέπει να έχουμε 2,1 γεννήσεις ανά μητέρα.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Του Πέτρου Χασάπη
Κάνουν θανάσιμο λάθος οι δυτικοί, κι εμείς μαζί τους, που νομίζουν ότι το Ισλάμ είναι μια απλή θρησκεία, σαν όλες τις άλλες, η οποία δεν έχει θέση στην πολιτική, στην οργάνωση του κράτους ή την οργάνωση της κοινωνίας. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να ενσωματωθούν οι μουσουλμάνοι στο δυτικό μοντέλο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !!! Κρίς Σπύρου: Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό!

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ντοκουμέντο απο έρευνα του Πρώην γερουσιαστή, Πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και πρώην Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ, Η.Π.Α., Κρίς Σπύρου!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ