}

10 Δεκεμβρίου, 2015

Οικονομικό έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Ένα απίστευτο οικονομικό έγκλημα διεπράχθη τον περασμένο μήνα εν μέσω σιωπής των μέσων ενημέρωσης, με την υποτιθέμενη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Το ελληνικό δημόσιο - δηλαδή όλοι ο Έλληνες φορολογούμενοι - έχασε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ταυτόχρονα οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά στους ξένους! Επιπροσθέτως, μέσω αυτής της ανακεφαλαιοποίησης καταστράφηκαν εντελώς όλοι οι παλιοί μέτοχοι των ελληνικών τραπεζών. Πρέπει να είναι πλέον εντελώς ηλίθιος όποιος δώσει λεφτά για να αγοράσει μετοχές ελληνικών τραπεζών! Ηλίθιος ή αδίστακτος κερδοσκόπος που να διαχειρίζεται κολοσσιαία ποσά δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων ή ευρώ!

Η Ρωσία κλείνει την «τανάλια» γύρω από την Τουρκία

Η Ρωσία κλείνει την «τανάλια» γύρω από την Τουρκία, καθώς μετά την διπλωματική διαχείριση της κρίσης των πρώτων ημερών, η Μόσχα μεθοδεύει αργά -και βασανιστικά- όχι μόνο τα οικονομικά αντίποινα, αλλά και τα στρατιωτικά μέτρα που υψώνουν φράγμα σε οποιαδήποτε κρυφή σκέψη της Άγκυρας για επιβολή τετελεσμένων στην Συρία και στο Ιράκ, καλυπτόμενη πίσω από την ισχύ της Συμμαχίας των Προθύμων που επιχειρούν εναντίον του ISIS και των δυνάμεων του Άσαντ.

Η Τουρκία στριμώχνεται και γίνεται μη προβλέψιμη. Η Ελλάδα πρέπει να ετοιμάζεται για τουρκικό ξέσπασμα .

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η τελευταία προκλητική ενέργεια της Τουρκίας, να εισβάλει στο βόρειο Ιράκ και να τοποθετήσει στρατεύματα κοντά στη Μοσούλη, μπορεί να "πάγωσε" μετά την αρχική αντίδραση της κυβέρνησης της Βαγδάτης, όμως, δεν παύει να αποτελεί μία επιθετική πράξη κατά του Ιράκ, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα κινδυνεύει να δημιουργήσει τετελεσμένα κατοχής Ιρακινού εδάφους.

Εγκληματίες πολέμου!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Πράγματι έχουμε ήδη γίνει το νέο  Άουσβιτς, τόσο για τους λογής μετανάστες-πρόσφυγες, όσο και για τους ιθαγενείς, για τους οποίους η (δυσεύρετη πιά) εργασία φτάνει ίσα-ίσα για να τους ''απελευθερώσει'' από την πείνα της ημέρας.

Η χώρα-στρατόπεδο με τις πολλές επόμενες γενιές σκλάβων είναι εδώ!

Πρώτη "πολεμική" προειδοποίηση στη Τουρκία: "Απέσυρε τώρα τα στρατεύματα-εισβολής στη Μοσούλη αλλιώς θα βληθούν με πυραύλους εδάφους-εδάφους"!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ AL-QUD

Οι δυνάμεις της “ταξιαρχίας Badr”, ο πιο ισχυρός και μεγάλος συνασπισμός των παραστρατιωτικών ομάδων των σιιτών στον Ιράκ, που διατηρεί άμεσες σχέσεις με το Ιράν και έχει τη στήριξη του μπαίνει μπροστά και προειδοποιεί την Τουρκία με πόλεμο αν δεν αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις με τις οποίες έχει εισβάλει στη Μοσούλη.

Γάμοι και υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την "σφραγίδα" του κράτους! - Πιστεύει κανείς ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα για την χώρα;

ΟΤΑΝ Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...
Σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει οικονομικά, λογικό ήταν της κατάρρευσης αυτής να ακολουθηθεί και η κοινωνική κατάρρευση και αυτό "σφραγίστηκε" με την κατάθεση χθες το βράδυ στην Βουλή, όπως ήδη έχει καλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ του το pronews.gr.

Aγριεύει ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα δουν χιόνια τα Χριστούγεννα


Aγριεύει ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα δουν χιόνια τα ΧριστούγενναΑλλάζει το σκηνικό του καιρού. Μπορεί τα πολύ βαριά ρούχα να μην έχουν βγει ακόμα από τις ντουλάπες αλλά μερικές τυχερές περιοχές στην Ελλάδα αναμένεται να κάνουν «λευκά» Χριστούγεννα.

Αν και λίγο νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις, σύμφωνα με τις -μέχρι τώρα- ενδείξεις, θα υπάρξει σοβαρή επιδείνωση του καιρού από τις 20-21 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει έως και την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ωστόσο, στις 25 Δεκεμβρίου τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν. Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι τα βουνά της βόρειας και κεντρικής χώρας και σε υψόμετρο από 1.300 μέτρα και πάνω, θα ντυθούν στα λευκά.

«Οδηγία» της Άγκυρας στους Τούρκους πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράκ

«Οδηγία» της Άγκυρας στους Τούρκους πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράκ
Η Άγκυρα κάλεσε την Τετάρτη   τους Τούρκους υπηκόους οι οποίοι βρίσκονται στο Ιράκ να εγκαταλείψουν την επικράτειά του πλην ορισμένων επαρχιών στην αυτόνομη περιοχή του ιρακινού Κουρδιστάν, με οδηγία που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών όπου κάνει λόγο για κινδύνους για την ασφάλειά τους.
Η προειδοποίηση που απηύθυνε το τουρκικό ΥΠΕΞ στους υπηκόους της χώρας του που βρίσκονται στο Ιράκ αφορά «όλες τις επαρχίες» πλην «του Νταχούκ, της Αρμπίλ και της Σουλεϊμανίγια», τρεις επαρχίες στο βόρειο τμήμα της χώρας που τελούν υπό κουρδικό έλεγχο.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα 2015



Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα και πότε ανοίγουν ξανάΓια περίπου 20 ημέρες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν διακοπές όπως κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα. Τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά για την νέα χρονιά την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

Τελικά πήραν πίσω την διάταξη της αδιανόητης φορο-ληστείας: Έβαζαν φόρο για αποδείξεις που ΔΕΝ ζητούσαν!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ" ΤΟΥΣ

Μετά τις αντιδράσεις και την διαπίστωση ότι το μέτρο επαναφοράς του μέτρου συλλογής αποδείξεων για το 2015 ήταν ανεφάρμοστο, το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε την απόφαση που είχε πάρει νωρίτερα χθες το απόγευμα!
Με άλλη διάταξη του νομοσχεδίου, από 1/1/2016 όλες οι δαπάνες που θα δηλώνονται στην εφορία για έκπτωση φόρου (ή για αφορολόγητο αν αλλάξει η φορολογική κλίμακα) θα πρέπει να γίνονται με πλαστικό χρήμα, αλλιώς δεν θα αναγνωρίζονται, υποχρεωτικά λοιπόν θα πρέπει όλοι μαζί να πλουτίζουμε τα τραπεζικά ιδρύματα!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ