}

26 Ιουνίου, 2015

Χιλιάδες φορολογούμενοι θα υποβάλλουν ξανά τη φορολογική τους δήλωση – Δείτε γιατί

Χιλιάδες φορολογούμενοι θα υποβάλλουν ξανά τη φορολογική τους δήλωση – Δείτε γιατί
Υποβάλλατε τη φορολογική σας δήλωση; Είστε ένας από τους 2,1 εκατομμύρια Έλληνες που ανταποκρίθηκαν ήδη στην υποχρέωσή τους; Προσέξτε, διότι μπορεί να χρειαστεί να υποβάλλετε ξανά τη φορολογική σας δήλωση.

Ανακοινώθηκε παράταση για τις 100 δόσεις – Η νέα προθεσμία

Ανακοινώθηκε παράταση για τις 100 δόσεις – Η νέα προθεσμία
Κατατίθεται σήμερα από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα.», μια δεύτερη τροπολογία.

Αυτή την πράξη της κυβέρνησης τη χειροκροτούμε: Εγκύκλιος Νικολούδη για ελέγχους πάταξης της διαφθοράς μέχρι και σε επίπεδο υπουργών

Εγκύκλιος Νικολούδη για ελέγχους πάταξης της διαφθοράς μέχρι και σε επίπεδο υπουργών

Εγκύκλιο-οδηγία προς τις υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου πάταξης της διαφθοράς όλων των υπουργείων, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης, προκειμένου να επεκταθεί αλλά και να προηγείται ο έλεγχος στο ανώτατο επίπεδο ιεραρχίας έως και τον υπουργό.

Δουλείες και αναδουλειές… ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 

για τους κρυφούς και φανερούς πεμπτοφαλαγγίτες

 Χαιρέκακοι, ανιστόρητοι, κρυφοί και φανεροί πεμπτοφαλαγγίτες, έκπτωτοι άρχοντες του μνημονίου και οι θλιβερές εφεδρείες τους από τα Ποτάμια της αγραμματοσύνης, επαναστάτες εκ τους ασφαλούς που όπως λέει και ο φίλος μου ο Δημήτρης Μανιάτης, «οι περισσότεροι ελκύονται από την εικόνα του Κατράκη πάνω στην σχεδία στο «Ταξίδι στα Κύθηρα» και όχι του μπολσεβίκου στρατιώτη στο Ράιχστανγκ», όλοι αυτοί μαζί και ταυτοχρόνως βιάστηκαν να λιντσάρουν…

Το πόρισμα δολοφονίας Καραμανλή "καίει" πολλούς και δικαιώνει περισσότερους

Πως οι Αμερικανοί έριξαν την κυβέρνηση Ν.Δ. 

Tο σχέδιο «ασημένια δραχμή» για Grexit 

Το τουρκικό "πάρτυ" στο Αιγαίο συνεχίζεται...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Δεν καταλαβαίνουν τίποτα όπως φαίνεται εκεί στην άλλη πλευρά του Αιγαίου και ενώ η Ευρώπη όλη είναι απασχολημένη με την ελληνική κρίση με αλλεπάλληλες και ατέλειωτες συνδιασκέψεις, ενώ η ίδια η Τουρκία έχει σοβαρά προβλήματα στα σύνορα της με την Συρία, ο «χορός» των παραβιάσεων και των εμπλοκών στο Αιγαίο συνεχίζεται με επικινδύνους ρυθμούς.

Το μείζον και το έλασσον ζήτημα της χώρας - Εθνική Άμυνα

Εικόνα: Σάββας ΚαλεντερίδηςΜε βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα κατέχει τη θέση του δευτεραθλητή στις αμυντικές δαπάνες. Με βάση τα στοιχεία αυτά, η Ελλάδα ξοδεύει το 2,5% του ΑΕΠ, ενώ το ποσοστό αυτό έφτασε το 3,9% την περίοδο 1995-99.
Την πρώτη θέση κατέχουν οι ΗΠΑ με ποσοστό 3,4% του ΑΕΠ, ενώ πάνω από το 2% έχουν μόνο πέντε από τις 28 χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ. Να σημειώσουμε ότι αμυντικές δαπάνες των ΗΠΑ είναι τόσο υψηλές, γιατί μέσω αυτών η Ουάσινγκτον στηρίζει την παντοκρατορία της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ΗΠΑ πήραν θέση υπέρ της Ελλάδος στην διαπραγμάτευση: "Λύση χωρίς ρύθμιση χρέους δεν υπάρχει"



ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ: "Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ ΤΩΡΑ"
Σε μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση προχώρησε σήμερα ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιου παίρνοντας θέση ουσιαστικά υπέρ της Ελλάδος στο πιο ευαίσθητο σημείο της διαπραγμάτευσης.

To Colpo Grosso που ετοιμάζει η κυβέρνηση αν όλα πάνε "στραβά" το Σάββατο...

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ...
Ετοιμη για το coplo grosso, μια κίνηση "ματ" που θα αλλάξει ακαριαία τις ισορροπίες, εμφανίζουν την κυβέρνηση σημαίνοντα στελέχη του πολιτικού της σχεδιασμού, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές το Σάββατο στο Eurogroup.

"Θερμό" επεισόδιο του Α.Τσίπρα με τoν πρόεδρο της ΕΕ Ν.Τουσκ: "Μην υποτιμάς την Ελλάδα γιατί θα εκπλαγείς δυσάρεστα"!

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ": "GAME IS OVER MR TSIPRAS"!
"Θερμό" επεισόδιο είχε στην Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ανεκδιήγητο Πολωνό, πρόεδρο της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος εμφανίζει συμπεριφορά μισέλληνα εσχάτως.
Ο Πολωνός είχε το απύθμενο θράσος να γυρίσει και να επι στον Ελληνα πρωθυπουργό "The game is over" ("Το παιχνίδι τελείωσε") υποτίθεται για να τον ... πιέσει (είναι ό ίδιος ο   καραγκιόζης που μιλούσε για "χρεοκοπία της Ελλάδος όταν όλοι οι ξένοι οίκοι "φωνάζουν" ότι δεν υπάρχει χρεοκοπία αν η Ελλάδα δεν πληρώσει ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ).

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ