}

02 Σεπτεμβρίου, 2015

Ομολογία σοκ: "Κάναμε την Ελλάδα γερμανικό προτεκτοράτο"!!!

«Φτιάξαμε ένα προτεκτοράτο, δεν βλέπω σ' αυτό κάτι κακό». Τὴ δήλωση αὐτὴ τοῦ Σλοβάκου πρωθυπουργοῦ Ρόμπερτ Φίτσο σὲ σχἐση μὲ τὶς διαπραγματεύσεις μεταφέρει ὁ ὁ κορυφαῖος Τσέχος διανοητὴς Βάτσλαβ Μπιελοχράντσκι σὲ ἄρθρο του στὴν "Ἐφημερίδα τῶν Συντακτῶν" (17.8.2015-Τίτλος: Ἡ Εὐρώπη δὲν εἶναι λουκάνικο Φρανκφούρτης)., ὁ ὁποῖος 
τονίζει:

«Εύγε παιδί μου, έκανες το καθήκον σου». Η φράση του στρατηγού Καλλάρη πάνω από το πτώμα του παιδιού του, που το έστειλε άρρωστο στην πρώτη γραμμή. Έχασε και άλλον γιο στη Μ. Ασία

jghg



Ο αξιωματικός Κωνσταντίνος Καλλάρης αφιέρωσε τη ζωή, αλλά και την οικογένειά του στην Ελλάδα.
Ο Στρατηγός έχασε ένα γιο στο μέτωπο της Ηπείρου και άλλον ένα στην Μικρά Ασία.
Ο Κωνσταντίνος Καλλάρης γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1858 στην Αθήνα.
Το 1880, σε ηλικία 22 ετών, κατετάγη στον ελληνικό στρατό ως Ανθυπαστιστής στο Μηχανικό, αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων.
Πέντε χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νικολίνα Τόμπρου, με την οποία απέκτησε 7 παιδιά.

Ο στρατιωτικός εισαγγελέας θα παρέμβει για όσα γράφτηκαν για "λαμόγια που τα πήραν";

Image
Όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και μάλιστα κάποια απ΄ αυτά επώνυμα, είναι απολύτως φυσιλογικό και λογικό να ενεργοποιήσουν τις δικαστικές αρχές. Ο στρατιωτικός εισαγγελέας είναι προφανώς υποχρεωμένος να διερευνήσει αν όσα γράφονται είναι αληθινά ή αν αυτοί που τα γράφουν , νομίζουν ότι μπορούν να υποστηρίζουν ότι θέλουν χωρίς να μπορούν και να το υποστηρίξουν.

Κι όμως τα σύνορα αλλάζουν! Δείτε στο εκπληκτικό βίντεο πόσες φορές έγινε σε μια χιλιετία!

ImageΖώντας τη μεγαλυτερη περίοδο “ειρήνης” στην Ευρώπη ,θεωρούμε δεδομένο ότι τα σύνορά της δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Δεν δώσαμε καμία σημασία στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η οποία είναι και η πιο πρόσφατη αλλαγή. Οι Ευρωπαίοι περνούσαμε πολύ καλά για να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε συμβεί . Και μαζί τους περνούσαμε καλά κι εμείς οι Ευρωπαίοι των Βαλκανίων.

Ντοκουμέντο - Σμύρνη 2 Σεπτεμβρίου 1922 - Τι έγραφαν οι εφημερίδες για τη καταστροφή

Image

Με αφορμή την επέτειο για την  Μικρασιατική Καταστροφή το Onalert δημοσιεύει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΘΗΝΑΙ, 2 Σεπτεμβρίου 1922 "Αντί Αίματος Χυμός Λαχάνων".

Γερμανικές εταιρείες εμπλέκονται στα χειρότερα ελληνικά σκάνδαλα μετά τον Β' Παγκόσμιο - «Μίζενς»

Η Siemens,  η Daimler, και η Rheinmetall είναι εμπλεκόμενες σε υποθέσεις εικαζόμενης διαφθοράς στην Ελλάδα, τη χώρα την οποία το Βερολίνο έχει κατ' επανάληψη προειδοποιήσει για την επισφαλή κατάσταση της οικονομίας της.

Σεπτεμβριανά 1955: Το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης

«Τη νύχτα αυτή η Κωνσταντινούπολη  μετατράπηκε σε τόπο της  Αποκάλυψης. Δεν υπάρχουν λέξεις, ούτε συγκρίσεις που να μπορούν να δώσουν μια εικόνα της φρίκης» 
Ελβετική Εφημερίδα Α-Ζ, 15 Σεπτεμβρίου 1955
«Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν πολύ καλά οργανωμένη ενέργεια και ωφέλιμη για να καθαρίσει η χώρα μας από το Ελληνικό στοιχείο που είναι ένας βραχνάς»
Ισμέτ Ινονού, Αρχηγός Τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, 9 Σεπτεμβρίου 1955

Σχέδιο-σοκ για συντάξεις μέχρι 600 ευρώ - Ποιος το επεξεργάζεται


Σχέδιο-σοκ επεξεργάζεται η λεγόμενη επιτροπή σοφών του πρώην υπουργού Γ. Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό, το οποίο θα προβλέπει ουσιαστικά το... γκρέμισμα του συνταξιοδοτικού συστήματος μετά την κατάρρευση των Ταμείων και την αδυναμία του κράτους να τα στηρίξει.

Συμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015»

Από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) θα συμμετάσχουν στο  Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015», στη Μόσχα, στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ