}

09 Μαρτίου, 2016

Ποιά είναι η τουρκική ΤΙΚΑ που ετοιμάζει "έφοδο" στην Ελλάδα;

Με την αποδοχή της παρουσίας της ΤΙΚΑ στη χώρα μας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα άνοιγε τον δρόμο για την ισχυροποίηση της επιρροής της Άγκυρας .

«Βόμβα» Τουσκ αποκαλύπτει τις μυστικές συμφωνίες του Αλέξη για το «προσφυγικό»!

O D. Tusk ευχαριστεί τις Βαλκανικές χώρες για το κλείσιμο των συνόρων.

Ευρωπαϊκό προσυμφωνημένο σχέδιο η απομόνωση της Ελλάδας που «θυσιάζεται» για να σωθεί η Ευρώπη, με την μυστική συναίνεση του τραγικού Τσίπρα .
Απαιτείται άμεση σύγκλιση της Βουλής, με απαίτηση "εδώ και τώρα" παραίτησης της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.  

Το δίλημμα της κυβέρνησης Τσίπρα: Ή δίνουμε το μισό Αιγαίο ή πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία

Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι διατεθειμένη να συζητήσει με την Άγκυρα τις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο!!!

Ομολογία σοκ από τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μάρδα, ξεσκεπάζει το παρασκήνιο και την τουρκική απειλή προς την Ελλάδα

Τσίπρας: «Η Σμύρνη είναι μια πόλη σύμβολο της αδελφοσύνης στο Αιγαίο»


 090316 SMYRNI
Για μία ακόμη φορά μας ξεπέρασε τον εαυτό του ο Alexis. Κατά την διάρκεια της Κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, μετά τις υπογραφές για τις διακρατικές συμφωνίες Ελλάδας – Τουρκίας, πήρε τον λόγο μετά τον “φίλο Αχμέτ” έτσι λέει πια χαϊδευτικά τον Νταβούτογλου και τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: Ο ΣΟΥΛΤΣ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ!!! ΦΩΝΑΖΕ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ!!!

Ένταση προκλήθηκε στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου όταν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός άρχισε να φωνάζει κατά της Τουρκίας με αποτέλεσμα να τον αποβάλλουν από την αίθουσα.

Υπάρχει ζωή και μετά το πέσιμο!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πικροθρηνωδείς κι αιματοστηθοδέρνεσαι, όταν αναλογίζεσαι το πόσο κοντά φτάσαμε στην σωτηρία και στην έξοδο από τον φαύλο κύκλο του θανάτου και πώς δυό-τρείς, άντε τέσσερεις άνθρωποι καταδίκασαν τελεσίδικα, έναν λαό σε δυστυχία, και την χώρα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας''γκριζάρισμα'' εδαφών και θαλασσών της, και μετατροπή της σε γκέτο ιθαγενών και εισαγόμενων ψυχών.

Τι νόημα έχουν πλέον οι αναχαιτίσεις;

Του Πέτρου Χασάπη 

Με κίνδυνο της ζωής τους, καθημερινά οι αετοί του Αιγαίου απογειώνονται για να αναχαιτίζουν τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δυστυχώς όμως, η πολιτική ηγεσία της χώρας, δεν έχει την ίδια ετοιμότητα απέναντι στους Τούρκους πολιτικούς.

Έρχονται μεγαλύτερες... ήττες στα «ελληνοτουρκικά»;

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου 

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα μάλλον ζει με ψευδαισθήσεις. Είμαστε μία ουσιαστικά πτωχευμένη χώρα σε μακρόχρονη συστημική κρίση, με χρεοκοπημένους θεσμούς και με μία κυβέρνηση εξαιρετικά ανεπαρκή, που αναδύει προχειρότητα και ελαφρότητα σε όλο το φάσμα των κυβερνητικών δραστηριοτήτων, ουδόλως αντιλαμβανόμενη την πραγματικότητα, ενώ το μόνο για το οποίο ουσιαστικά ενδιαφέρεται είναι η καθεστωτική της εδραίωση.

Ο άνθρωπος δηλώνει κομμουνιστής

Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει κομμουνιστής, αλλά οι άλλοι δεν τον πιστεύουν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Αλέξη. Κι έπειτα οι «άλλοι» παραπονιούνται για το διαρκές κυνήγι στην επιχειρηματικότητα, την εξοντωτική φορολογία. Μα, είναι κομμουνιστής! Δεν το έκρυψε ούτε μία στιγμή, όπως και την αγάπη του στα καθεστώτα της Νοτίου Αμερικής. Είναι όλα απολύτως προβλέψιμα. Τα πάντα!

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ : Τσίπρας "άλλα ντ'άλλων" στην Τουρκία - Και ο Α.Νταβούτογλου "πούλαγε τρελίτσα": "Ποιες παραβιάσεις; Ποιο casus belli;"!

του Γιάννη Πετρίδη

"Αλλά ντ'άλλων". Μόνο με αυτή την φράση μπορεί να περιγραφούν τα όσα "περίεργα" είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον "φίλο του Αχμέτ" όπως αποκάλεσε τον Τούρκο ομόλογό του, στην επίσκεψή του στην Σμύρνη.

Τα παζάρια των γειτόνων μας!



Αποτέλεσμα εικόνας για «βαθύ κράτος»
Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί στην Αθήνα καβγάδιζαν στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά ακόμη και τις ώρες της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής, για το ποιος κέρδισε πόντους απέναντι στον άλλον, η Τουρκία παρέδιδε μαθήματα διπλωματίας και εξωτερικής πολιτικής.

ΟΗΕ: Οι επαναπροωθήσεις προσφύγων παραβιάζουν τα δικαιώματα τους.

Η Υπάτη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες εξέφρασε την Τρίτη την εκτίμηση πως η προσωρινή συμφωνία για τη μαζική επαναπροώθηση προσφύγων στην Τουρκία παραβιάζει το δικαίωμά τους για προστασία βάσει του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Όλα ήταν ένα τραγικό λάθος...

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

Η χώρα έχει εμπλακεί στη δίνη πολύ σοβαρών διεθνών προβλημάτων με παγκόσμια σημασία. Θέλουν να την κάνουν νέο ιστορικό “παράδειγμα” για την εποχή του ανερχόμενου χρηματοπιστωτικού ολοκληρωτισμού που ανατέλλει. Απειλείται με καταστροφή ως χώρα πια. Όπως πάμε, οι ‘Ελληνες θα έχουν τη μοίρα των Εβραίων επί του αυτοκράτορα Τίτου, να διασκορπισθούν δηλαδή στα πέρατα της Γης, χωρίς συνείδηση καν τι τους συνέβη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ