}

05 Αυγούστου, 2015

Από Οκτώβριο και σε 3 δόσεις η αναδρομική παρακράτηση στις συντάξεις

Σε τρεις δόσεις, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο, θα γίνει τελική η αναδρομική παρακράτηση της αυξημένης εισφοράς στις συντάξεις.

Γενοκτονία: 4η στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού η Ελλάδα - Το Εθνος συρρικνώνεται - Θα μείνουν ατιμώρητοι οι αυτουργοί των Μμημονίων;

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ...

Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που "αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο προηγούμενα μαζί.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ



Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι είσαστε μία παρείτσα πλέον, όλοι μαζί εναντίον μας ,  (εναντίον των πολιτών) από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά   (γελάω όταν ακούω αριστερά και δεξιά). Επειδή λοιπόν δεν μπορείτε να λύσετε κανένα πρόβλημα της κοινωνίας μας, σας καλούμε αρχικά (όσοι από τους πολίτες συμφωνούν βέβαια) να μας ρωτήσετε να σας δώσουμε εμείς τις λύσεις στα πιό δύσκολα από τα προβλήματά μας ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: Έχουμε μπλέξει με αντιπαραγωγικούς ηλίθιους!

Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας
Στέφανος Μυτιληναίος

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: Έχουμε μπλέξει με αντιπαραγωγικούς ηλίθιους!
Διάβασα στη Washington Post ότι ενώ παράγουμε το καλύτερο ελαιόλαδο του κόσμου, το οποίο είναι πραγματικός χρυσός για    την Ελλάδα, δεν υπάρχει   στη χώρα μας ούτε ένα εργοστάσιο που να κατασκευάζει μπουκάλια.
Έτσι οι παραγωγοί αναγκάζονται να στέλνουν το λάδι στην Ιταλία και οι ίδιοι παραγωγοί να χάνουν εκατομμύρια ευρώ από κέρδη που θα μπορούσαν να είχαν.

Φόρος επιβίωσης από Κουρουμπλή

Ο δρόμος προς τη συλλογική κόλαση έχει στρωθεί με τις πράξεις και τις παραλείψεις της πολιτικής τάξης και οι οδοδείκτες είναι τα Μνημόνια, που διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως οι πληγές που έπληξαν τον Φαραώ. 

Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα;

Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα;


Τελειώνει η αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων γονέων που θα δουν τα χρήματα των...
οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ στους λογαριασμούς τους.

Όπως ανακοινώθηκε, η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Το ποσό ανέρχεται σε 65 εκατ. ευρώ και αφορά 235.463 δικαιούχους, οι οποίοι είχαν καταθέσει Ε1 και Α21 μέχρι το τελευταίο δεκαήμερα του Ιουνίου.

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς - Δικαιολογητικά - Δικαίωμα συμμετοχής


Από σήμερα οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς


Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τη δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, η οποία θα διαρκέσει έως την Τρίτη 18 Αυγούστου.
Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr), της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (www.epanad.gov.gr) και της Κ.Ε.Δ.Ε. (www.kedke.gr). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ταχυδρομικά ή με κούριερ.

Βίαιη αντίδραση της Ρωσίας στο "τελεσίγραφο" των ΗΠΑ: «Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις είναι έτοιμες να αναχωρήσουν για Συρία»

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Άμεση και ... βίαιη, τουλάχιστον ως προς την πρόθεση που επιδεικνύει, ήταν η αντίδραση της Ρωσίας στην αμερικανική απόφαση για βομβαρδισμό οποιουδήποτε θα επιχειρούσε να επιτεθεί εναντίον των ανταρτών που μάχονται την ISIS και έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ.

Εφιάλτης για τον Ερντογάν οι Κούρδοι - Με καταδρομικές σε στρατόπεδα σκοτώνουν Τούρκους στρατιώτες και εξαφανίζονται (εικόνες, vid)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Οι Κούρδοι προκαλούν τον τρόμο στην Τουρκία. Κάνουν επιδρομές ακόμη και σε στρατόπεδα του Στρατού και της Χωροφυλακής σκοτώνοντας με στοχευμένα χτυπήματα Τούρκους στρατιώτες πριν καν τους πάρουν χαμπάρι και φεύγουν ανενόχλητοι. Το αντάρτικο των Κούρδων εντός και εκτός πόλεων είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αντιμετωπίσει η Άγκυρα, ενώ οι επιθέσεις αυτοκτονίας είναι σκέτος εφιάλτης για της μεγάλες πόλεις και τις τουριστικές.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ: Ποια απελπισία σκοτώνει τους στρατιωτικούς! Ενδιαφέρεται κάποιος;

Image
Ανεξάρτητα από τις αιτίες που οδήγησαν τον 38χρονο αρχιλοχία να αυτοπυροβοληθεί, είναι πλέον επείγον όλοι όσοι έχουν την ευθύνη των ΕΔ να προβληματιστούν σοβαρά και να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν πάει άλλο. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη χρονική περίοδος που να είχαμε τόσες απόπειρες αυτοκτονίας και αυτοκτονίες στελεχών. Για πολλά χρόνια το φαινόμενο μας απασχολούσε σ΄ ότι είχε να κάνει με στρατεύσιμους. Τα τελευταία δύο χρόνια οι αυτοκτονίες στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν πολλαπλασιαστεί δραματικά.

Μισθοί: Αυξήσεις τέλος, πήγε περίπατο το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

Μισθοί: Αυξήσεις τέλος, πήγε περίπατο το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

H επαναφορά των μισθών  στα προ μνημονίου επίπεδα όπως είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση με δηλώσεις ακόμη και πολύ μετά τις εκλογές  παραπέμπεται πλέον και επίσημα στις καλένδες. Ουσιαστικά το κουαρτέτο των δανειστών επέβαλε πάγωμα μισθών για τουλάχιστον πέντε ακόμη χρόνια.

"Οι στρατιωτικοί δεν υπήρξαν ποτέ ...λόρδοι"! Ο κοινωνικός αυτοματισμός και οι αυτοκτονίες!


ImageΣτο ίδιο έργο θεατές; Τα τελευταία 24ωρα οι στρατιωτικοί νοιώθουν σαν να έχουν μπει στην μηχανή του χρόνου και να ξαναζούν την περίοδο 2010-2012. Τότε που η αμείλικτη επίθεση εναντίον τους ξεκίνησε επί υπουργίας Βενιζέλου και ολοκληρώθηκε επί υπουργίας Παναγιωτόπουλου. Το σχέδιο γνωστό επαναλαμβάνεται δειλά,δειλά και τώρα. Ο αρχιλοχίας που αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια των στρατιωτών του κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ